• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

su an hicbir belirti yok canim ne lekelenme,agri,goguslerde şişkinlik sadece arada batma hissi oluyor.çok heyecanliyim ama test gününü bekleyemicem.sende varmi belirti??

Bende de pek yok dün sabah adet ağrısı gibi bi ağrıyla uyandım 5 dk sürdü. Ki normalde adet olurken ağrı çekmem tak diye olurum :) önceki yorumumda da dediğim gibi ben eski tecrüblerimden dolayı gününde yapacağım.

İnsan tahlil yapmadığı sürece umudu devam ediyor. Ben o yüzden hiçbir test yapmadım. Hatta olumsuz sonuç görmektense hiç mi test yapmasam acaba (: bu. Tedaviyi de çok geç denememizin sebebi bu. Her ay bir umutla geçti beş yıl. Velhasıl umut güzel bir şey.

İnsan tahlil yapmadığı sürece umudu devam ediyor. Ben o yüzden hiçbir test yapmadım. Hatta olumsuz sonuç görmektense hiç mi test yapmasam acaba :-) bu. Tedaviyi de çok geç denememizin sebebi bu. Her ay bir umutla geçti beş yıl. Velhasıl umut güzel bir şey.

Benim de ilk beş yılım ümitle geçti son 3 yıldır da tüp bebekle uğraşıyorum her yıla bir tüp:dondurma:

Benım 5. Gun embrıyosu ve 5. Gunum tek embrıyo konuld dogru dıyosun ama ben yapmasam da annem ve esım bana kzıyolar daha benım ılk denemem bıde cok merak edıyolar o yuzden
aynı merkezdeyiz,ve siz benden öndesiniz tedavide.Ben de merakla sizin sonucu bekliyorum.İnşallah hayırla sonuçlanır:anneadayı:

Arkadaşlar benim bir sorum daha olucak tüp bebektede geç tutunma denen şey oluyor mu benim 10. Gün değerim biraz düşük olunca acaba diyorum gerçi çok mantıklı gelmiyor ama
Benim geçen kinde 10. Gun 11 . Cikmisti 12. Gun yukselmedi dustu 2 cikmisti sonucun 50 nin uzerindeyse sorun yoktur

Gunaydin Kizlar sabah adet agrisina benzer( daha hafif) bir agriyla uyandim ve hafif pembelik vardi.sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim???benim.gibi olan arkadaşlar vardi sanki. hemşireyi arim bakim ne diyecek??

Back