Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Âmin cümlemiz inşallahInsallah canim nasip kismet artik ,Allah razi olsin.cnm gonlundeki muradina kavusursun insallahhh
İnş olmamıstır canım senın yerınde olsam yarın kan tahlılı yaparımAnneler günümüz kutlu olsun. Ben bugün biraz ağladım ama umarım bişey olmaz 15 dk falan sürdübugün 6. Günümüz
Bişey demiyor artışına bakacaz dediCanım doktorun ne diyor bu durumuna benimde yavaş yükseliyor perşembe 919 olmuş doktoruma sordum böyle doğabilir mi diye şimdiden bişey demiyim dedi perşembe tekrar gidicem kesenin büyümesine bakacak beklemekten içim tükendi ne var ne yok diyebiliyorum
Bennn hatta adet oldumArkadaşlar merhaba bugun benim 10. Günüm transferden sonra değerim 6.23 çıktı 8. Ve 9 . Günlerde hafif kahverengi lekelerim oldu benim gibi olan var mı aranızda 10. Günden sonra değeri artan
İnş olmamıstır canım senın yerınde olsam yarın kan tahlılı yaparım
Ben bişey oldugundan demedımkı zaten canım ben merakla yarını veya oburgunu beklıyorum kan tahlılı ocın cıkanlar var ben cok sabırsızım benden daha cok esım gıtmıs erken gebelık testı almıs sımdı yaptım cıkmadı tabıYok daha çok erken canım. Ama kendimi öyle yerlere atıp ağlamadım yaaa hormonlar işte![]()
Ben bişey oldugundan demedımkı zaten canım ben merakla yarını veya oburgunu beklıyorum kan tahlılı ocın cıkanlar var ben cok sabırsızım benden daha cok esım gıtmıs erken gebelık testı almıs sımdı yaptım cıkmadı tabı
Benım 5. Gun embrıyosu ve 5. Gunum tek embrıyo konuld dogru dıyosun ama ben yapmasam da annem ve esım bana kzıyolar daha benım ılk denemem bıde cok merak edıyolar o yuzdenYapma bence. Ben diğer 2denemem de 3. 4. Günden başlamıştım test yapmaya. Çok yıpratıyordu her seferinde negatif görmek bu sefer dedim ki gününde yapayım bi kerede sevineceksem sevinir üzüleceksem üzülürüm dedim.
Senin kaçıncı günün kaçıncı gün embriyosu
Lekelenme çok korkutmsmıştı beni ama bugun ki kan tatlili 6.23 çıkınca üzüldüm biraz lekelenmede kalmadı bugun seninde kan tatlilin benim gibi düşükmüydü yoksa sadece kanaman mı olduBennn hatta adet oldum
Benım 5. Gun embrıyosu ve 5. Gunum tek embrıyo konuld dogru dıyosun ama ben yapmasam da annem ve esım bana kzıyolar daha benım ılk denemem bıde cok merak edıyolar o yuzden
Bakalım yarında kan için zorlamazlarsa ıyı ben yoksa 9 10. Gunler yapmak ıstıyorumİlk denemem de annemde kalmıştım o ds beni gaza getirdikçe test yapıyordukzaten 5. Gün embriyosu 6.günde kana geçiyo oooo idrar için hele çok çok erken. Allah bekleyişlerimizi güzel sonuçlandırsın
![]()
Canım benim sonucum 10.13.14.28.67.121 çıktı hala belirsizlik ler devam ediyor ne desem yalan olur bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorumLekelenme çok korkutmsmıştı beni ama bugun ki kan tatlili 6.23 çıkınca üzüldüm biraz lekelenmede kalmadı bugun seninde kan tatlilin benim gibi düşükmüydü yoksa sadece kanaman mı oldu
yap cnm çıkar.. ben de 8. gün yapmıştım inşş pozitifi görürsünKizlar benimde 5.gün embriyosu bugünde 6.günüm sali günü test yapmaya düşünüyorum ne dersiniz???
İnşallah sonu mutluk olur hakkımızda hayırlısı artık diyecek pek bişey de bulamıyorum nasip bu işlerCanım benim sonucum 10.13.14.28.67.121 çıktı hala belirsizlik ler devam ediyor ne desem yalan olur bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum
Kizlar benimde 5.gün embriyosu bugünde 6.günüm sali günü test yapmaya düşünüyorum ne dersiniz???
su an hicbir belirti yok canim ne lekelenme,agri,goguslerde şişkinlik sadece arada batma hissi oluyor.çok heyecanliyim ama test gününü bekleyemicem.sende varmi belirti??Aynıyız seninle ben cuma yapcam. Neler hissediyorsun