Amin inşallah...İnşallah sana da beklemediğini anda tedavisiz hayırlı bir evlat nasip olurdemir6133 cnmmm biliyordum yaa cok sevindim cok sukur Allah devaminida getirsin ins..
Aminnnn inşallah sizlerin ve bizlerin herkesin hayırlı salih saliha evlatları olsun insallahÇok sevindim. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
İnşallah hayırlı sonuç cikarKizlar az once acile igneye gittigimde dayanamayip kan verdim sonucu bekliyotum :)
Amin inşallah...İnşallah sana da beklemediğini anda tedavisiz hayırlı bir evlat nasip olur
Ben sizden umutluyummmmKizlar az once acile igneye gittigimde dayanamayip kan verdim sonucu bekliyotum :)
Kacıncı gun embrıyosuyduArkadaşlar merhaba bugun benim 10. Günüm transferden sonra değerim 6.23 çıktı 8. Ve 9 . Günlerde hafif kahverengi lekelerim oldu benim gibi olan var mı aranızda 10. Günden sonra değeri artan
Hayırlı haberını beklıyorum canmKizlar az once acile igneye gittigimde dayanamayip kan verdim sonucu bekliyotum :)
Benimde dun yapildi transfer benimde 3.gun embriyosu29 nisan 3. Gün embriyosu. Sizin?
Kizlar az once acile igneye gittigimde dayanamayip kan verdim sonucu bekliyotum :)
3 gün embriyosuydu 8 hücreliKacıncı gun embrıyosuydu
Canım belkı gec tutunmustur bence yukselır bızım akrabanında 10 cıkmıstı sımdı 3 yasında kızı var aynı senın gıbıydı durumu3 gün embriyosuydu 8 hücreli
İnşallah öyle oluyodur çok sınırda bir değer olunca kalakaldım ne sevinmeye be üzülmeyeCanım belkı gec tutunmustur bence yukselır bızım akrabanında 10 cıkmıstı sımdı 3 yasında kızı var aynı senın gıbıydı durumu
İnşallah yükselecek daha iki gün varrKizlar ya gene 2 cikti yaf :) ayin 10 a kadar yolu var :))
Allahim bugun bi mucize olsun oda84 busra nin olsun ins hayirli guzel bi haber bekliyoruz senden cnm ins degerin yukselmistir ins bebegin senledir
İnşallah yükselecek daha iki gün varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?