nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Tesekkur ederim cnm hesapladim 3 haftalik felan cikti daha dogru oldu sgl

Fiyat konusunda bilgi verir misin canım takip ediyorum sizi değerin çok güzel yükseldi. Maşallah allah kucağına almayı Da nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım darısı tez zamanda başına inş :)

Benim ilk tedavim 2015/aralık ayına denk geldi, 2015 fiyatları olarak 5.900 TL + 1.500 TL ilaç tuttu.

İkincisi dondurulmuş embriyo transferi oldu 2016 yılı fiyatları geçerli haliyle 3.100 TL verdim.

Hakettin valla hem kendinle hem bizimle uğraştın bi kuaför iyi gider :) hayırlı haberlerini bekliyorum inş

Ins cnm benim sendende guzel haber bekliyorus hadi bakalim

Bende bugün tekrar kontrol vardı keselerin içinde yolk kesesi oluşmuş ve buda bebeklerin orda olduğuna işaretmiş çok sevindim iki gün önce minik keselerimde baya büyümüş :)
Allah sana bağışlasın canım çok güzel bi haber :) inş bu günleri görmek bize de nasip olur

Büşş sonucu beklerken yemeği yakcam hadi yahuuu

Ayy canim yaa yuzumu gulumsettin Allahim gonlune gore versinn insallah.. biz boyle gidersek aksama 10 gibi anca aliriz sonucumu.. esim agirdan aliyor zaten gunum gelmeden yaptirdim diye soylendi :)) ankaranin baska semtindeyiz suan islerinizi halledip sonra gececegiz insallah aldigimda ilk is buraya yazmak olacak zatrn :))

Hayırlı haberlerle geeelll

Hamiişleeer yarın şehir dışınaa cıkmalıyım. 2 saatlık yo l amma düz yol. Sizce bir şey olurmu bebişleree??

Hamiişleeer yarın şehir dışınaa cıkmalıyım. 2 saatlık yo l amma düz yol. Sizce bir şey olurmu bebişleree??
Kendi aracınızla mı gidiceksiniz canım? Eğer öyleyse arka koltukta ayaklarını uzatarak oturursan birşey olmaz. Bacaklardaki kan dolaşımı için lazım. Bir kere de mola verirseniz süper olur. İstanbul trafiğinde alışkınız 2 saatlere birşey olmaz evelallah:)

Ayy evet kendi aracimiz. Arabada rahat. Yolda rahat. ALLAHİM HER KESİN BEBEYİN KORUSUN BENİM BEBEYİMDE İÇİNDE

Sen ankaralı misin bende ankaraliyim ankarada nerde yaptirdin tüp bebeği

Bak ben sana hamilesin demiştim :) hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin birşeycik olmaz canım bu arada değerin kaç çıktı ve kaçıncı gün test yaptırdın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…