Oh oh masallah bu topik gercekten cok ugurlu.. canim hayirli olsun rabbim kucagina almayida nasipetsin ,darisi sonuc bekleyen bizlere olsun insallahhh
Gözünuzaydin darısı başımıza inşallah
internette bir site var tüp bebek hamilelik hesaplama diye girince çıkıyor. embriyonun yerleştirildiği tarihe göre hesaplama yapılıyor. basit hesaplama ise embriyo transfer tarihinden önceki 14 gün adet tarihiniz sayılıyor.
atıyorum 15 nisanda transferiniz gerçekleşti sizin adet tarihiniz 1 nisan olmuş oluyormuş
Teşekkür ederim canım darısı tez zamanda başına inş :)Fiyat konusunda bilgi verir misin canım takip ediyorum sizi değerin çok güzel yükseldi. Maşallah allah kucağına almayı Da nasip etsin inşallah
Hakettin valla hem kendinle hem bizimle uğraştın bi kuaför iyi gider :) hayırlı haberlerini bekliyorum inşAhahaha hic sorma doktorlardan daha cok.arastirip daha cok okuyoruz kitap yazacak kivama geldik :)) cok arastirmak iyimi kotumu bilemedim hic bilmemek en iyisi gibi ama iste bu icimizdeki merak yokmu hep ondan :))hayirlisi hakkimizda kasiklarimda ince ince arada agri giriyor bugun .. once bi alisverisimi yapayim da sonucu ondan sonra alayim :)kuafordeyim simdi az kendimi simarttim :)
rica ederim ne demek. araştırdıkca ve paylaştıkça birlikte birşeyler öğreniyoruz :)Tesekkur ederim cnm hesapladim 3 haftalik felan cikti daha dogru oldu sgl
Oyyyyy maşallah :) senin değerlerde benimki gibi inşallah hep böyle güzel devam eder canimMerhaba kızlar test günüydü bugün çok şükür 5. Gün emriyosu 10 gün değerim 341 inşallah katlanarak artar. Darısı tüm bekleyenlere.
Tesekkur ederim cnm hesapladim 3 haftalik felan cikti daha dogru oldu sgl
Ins cnm benim sendende guzel haber bekliyorus hadi bakalimHayirli olsun canim bizim.kervana hosgeldin :) en zor surectesin gun saymak senin şafak daha cok :) rabbim gonlune gore versin bol bol dua et cnm .. yer gok.dua ile sonucta biz elimizden geleni yaptik taktir rabbimin..hakkinda hayirlisi olsun insallah ,sende mujdeli haberi alirsin..
Merhaba kızlar test günüydü bugün çok şükür 5. Gün emriyosu 10 gün değerim 341 inşallah katlanarak artar. Darısı tüm bekleyenlere.
Bende bugün tekrar kontrol vardı keselerin içinde yolk kesesi oluşmuş ve buda bebeklerin orda olduğuna işaretmiş çok sevindim iki gün önce minik keselerimde baya büyümüş :)keseydi canım iki tane karartıhaftaya kalp atışına gideceğizzz
Canim linki bizede atarmisin lazim olur belki :)
Allah sana bağışlasın canım çok güzel bi haber :) inş bu günleri görmek bize de nasip olurBende bugün tekrar kontrol vardı keselerin içinde yolk kesesi oluşmuş ve buda bebeklerin orda olduğuna işaretmiş çok sevindim iki gün önce minik keselerimde baya büyümüş :)
İnşallah inşallah canımAllah sana bağışlasın canım çok güzel bi haber :) inş bu günleri görmek bize de nasip olur
Büşş sonucu beklerken yemeği yakcam hadi yahuuu
Ayy canim yaa yuzumu gulumsettin Allahim gonlune gore versinn insallah.. biz boyle gidersek aksama 10 gibi anca aliriz sonucumu.. esim agirdan aliyor zaten gunum gelmeden yaptirdim diye soylendi :)) ankaranin baska semtindeyiz suan islerinizi halledip sonra gececegiz insallah aldigimda ilk is buraya yazmak olacak zatrn :))
Kendi aracınızla mı gidiceksiniz canım? Eğer öyleyse arka koltukta ayaklarını uzatarak oturursan birşey olmaz. Bacaklardaki kan dolaşımı için lazım. Bir kere de mola verirseniz süper olur. İstanbul trafiğinde alışkınız 2 saatlere birşey olmaz evelallah:)Hamiişleeer yarın şehir dışınaa cıkmalıyım. 2 saatlık yo l amma düz yol. Sizce bir şey olurmu bebişleree??
Ayy evet kendi aracimiz. Arabada rahat. Yolda rahat. ALLAHİM HER KESİN BEBEYİN KORUSUN BENİM BEBEYİMDE İÇİNDEKendi aracınızla mı gidiceksiniz canım? Eğer öyleyse arka koltukta ayaklarını uzatarak oturursan birşey olmaz. Bacaklardaki kan dolaşımı için lazım. Bir kere de mola verirseniz süper olur. İstanbul trafiğinde alışkınız 2 saatlere birşey olmaz evelallah:)
Sen ankaralı misin bende ankaraliyim ankarada nerde yaptirdin tüp bebeğiAyy canim yaa yuzumu gulumsettin Allahim gonlune gore versinn insallah.. biz boyle gidersek aksama 10 gibi anca aliriz sonucumu.. esim agirdan aliyor zaten gunum gelmeden yaptirdim diye soylendi :)) ankaranin baska semtindeyiz suan islerinizi halledip sonra gececegiz insallah aldigimda ilk is buraya yazmak olacak zatrn :))
Bak ben sana hamilesin demiştim :) hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin birşeycik olmaz canım bu arada değerin kaç çıktı ve kaçıncı gün test yaptırdın ?Hamiişleeer yarın şehir dışınaa cıkmalıyım. 2 saatlık yo l amma düz yol. Sizce bir şey olurmu bebişleree??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?