agzından bal damlıyor bacım Allah razı olsun, inşallah dediğin gibidir. ptesi yine gideyim ozamanCanım değer 2 günde bir artıyor dolayısıyla pazartesi tekrar baktırmak en doğal hakkın. Aile hekiminin işi sana hizmet vermek kızmak değil.
Belki geç tutunma oluyordur. Normalde 8.gün bhgc salgılamaya yeni başlanıyor. Seninki birgün dahi yavaş büyümüş olsa henüz hormon başlamadı demektir.
Allah senden de razı olsun canım ne demek. Benim ilki negatif olmuştu, çektiğim acıları tarif bile edemem. Ama rabbim kimseye taşıyabileceğinden ağar yük yüklemiyor. Ölüyorum sandım ama bak Toparlandım yine denedim ikincide yüzüm güldü. Her şeyin başı sağlık, Allah önce senle eşine sağlık sıhhat versin.agzından bal damlıyor bacım Allah razı olsun, inşallah dediğin gibidir. ptesi yine gideyim ozamanüzerimden dozer geçti son bir saattir sanki.. Rabbim hayırlara cevirsin inşaalaah
agzından bal damlıyor bacım Allah razı olsun, inşallah dediğin gibidir. ptesi yine gideyim ozamanüzerimden dozer geçti son bir saattir sanki.. Rabbim hayırlara cevirsin inşaalaah
öylee tabii haklısın..sanada hayırlı ugurlu olsun inşalaah :) bakalım mevla görelim neyler neylerse guzel eylerAllah senden de razı olsun canım ne demek. Benim ilki negatif olmuştu, çektiğim acıları tarif bile edemem. Ama rabbim kimseye taşıyabileceğinden ağar yük yüklemiyor. Ölüyorum sandım ama bak Toparlandım yine denedim ikincide yüzüm güldü. Her şeyin başı sağlık, Allah önce senle eşine sağlık sıhhat versin.
yok bana atmadın ama okumuştum bunu..erken mi diyosun yani..ama bu bayaaaaa dusuk canım. Allah razı olsun moral için de söyluyorsunuz guzel şeyler ama bilemiyorumCanim bence kendine haksizlik etme az dur sakin ol kalk bir abdest al dua et ,beraber transfrr olmustuk yanlid hatirlaniyorsam ..benimde bugun 9. Gunum bende dayanamayip kan verdim sonucumu aksam uzeri alacagim.. bize bir tarih verdiler biz dayanamayip erken yapiyoruz ve sonucu gorunce tabiki yikiliyoruz.. du bakalim Allahtan umut kesilmez.. sen 2 gun daha bekle 3.gun oldugu icin kana 8 ila 9 gundr gecmeye basliyormus .. Hakkimizda ne hayirli ise o olsun insallah diyelim..sabirla bekleyelim ..
yok bana atmadın ama okumuştum bunu..erken mi diyosun yani..ama bu bayaaaaa dusuk canım. Allah razı olsun moral için de söyluyorsunuz guzel şeyler ama bilemiyorumrabbim ol derse hemen oluverir bununda farkındayım. ptesi çoooook yukselsın Allahım inşallah bu degerlerim. seninde iyi çıkacak inanıyorum :) evet ikimizin aynı gun transferiydi 3.gun embriyosu ve bugun 9.gunum
Evet canım aradım, ekşimsi peynir kokusu gibi bir koku olmadığı sürece korkma dedi. Hem ilacın atıkları hem de hamilelikte artan akıntı miktarı sürekli iç çamaşırını ıslatır onunda hafif koku yapması normal dedi. yani senin dediklerini dedi bu gidişle hepimiz doktor olup çıkıcaz yakında :))))
inşallah canım, çoooook teşekkur ederim moralin için..sende inşallah paylaş sonucunu, yuksek çıkacak hayrlısyla korkma..Allahım buyukHic kötu dusunup kotu cagirma iyi dusun guzel dusun guzel seyler duyalim.. tabiki inaniyorum yukselecek insallahhhh.. doktorlar oylr olsa 7 gunden itibaren test yapin derler dimi bi bildikleri varki 12 gun sonraya gun veriyolar.. hayirlisi bakalim.canjm bende merakla.bekliyorum.. tabiki birbirimize destek olacagiz ,sadece birbirimizi bizler anlariz ayni seyleri yasayanlar olarak
Bahçeci Fulya da yaptırdım ben canım doktorum da Güvenç Karlıkaya. Biraz fiyatları yüksektir ama sağlıklı Bebek doğum oranları oldukça yüksek. Memnun kaldım sana da tavsiye ederim.Slm kizlar bugün hsg çektirdim bir sıkıntı yok dedi dr aşılama ile zaman kaybetmeyin tüp bebek yaptırın dedi sizden istanbul daki tüp bebek merkezleri önerileri rica edeceğim avrupa yakası olursa daha iyi bu arada istanbul da oturuyorum
Fiyat konusunda bilgi verir misin canım takip ediyorum sizi değerin çok güzel yükseldi. Maşallah allah kucağına almayı Da nasip etsin inşallahBahçeci Fulya da yaptırdım ben canım doktorum da Güvenç Karlıkaya. Biraz fiyatları yüksektir ama sağlıklı Bebek doğum oranları oldukça yüksek. Memnun kaldım sana da tavsiye ederim.
Evet canım aradım, ekşimsi peynir kokusu gibi bir koku olmadığı sürece korkma dedi. Hem ilacın atıkları hem de hamilelikte artan akıntı miktarı sürekli iç çamaşırını ıslatır onunda hafif koku yapması normal dedi. yani senin dediklerini dedi bu gidişle hepimiz doktor olup çıkıcaz yakında :))))
slm kizlar bende bebisimi aldim geldim 6 tane yumurta toplanmis 5 tanesi birinci kalitedeymis kadin A bisi dedi ama unuttum bana buguntransfer edilende 8 hucreli cok iyi dedi geri sayim basladi rabbim yuzumuze baksin.. Yumurtasi az olan varsa uzulmesin bende ilk basta uzuluyordum 2 tane felan vardi sonra 6 ya cikti iyi olan 5 taneside cok iyi dollenmis Allahtan umit kesilmez ne olursa olsun Rabbim ol deyince oldurur ins rabbim hepimizin yuzunu guldursun bebislerimizi hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bu arada bana 3.gun embriyosu transfer edildi ve tek embriyo
Merhaba kızlar test günüydü bugün çok şükür 5. Gün emriyosu 10 gün değerim 341 inşallah katlanarak artar. Darısı tüm bekleyenlere.
Gözünuzaydin darısı başımıza inşallahMerhaba kızlar test günüydü bugün çok şükür 5. Gün emriyosu 10 gün değerim 341 inşallah katlanarak artar. Darısı tüm bekleyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?