nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Transferden sonra 5. Günüm ve cok ciddi adet ağrım var
Canim seni umutlandirmak istemem ama benim de transferin 5. Gunu adet agrilqrim baslamisti ve adet gunume kadar artarak devam etmisti. Karnim agridikca aglamistim tutmadi diye, megerse tutunmaya baslamis bebisim:)) sakin moralini bozma bu yuzden

allah rahmet eylesin basin sağolsun canim

Anladim cnm aramizda bir gun var benimde 27 nisan birde bebegin tahmini dogum tarihini nerden ogrendin cnm normalde simdi bebeklerimiz 2 haftalikmi yoksa 4 mu orasini anlamadim bana gore bebegim tam 15 gunluk
İnternet'te doğum tarihi hesaplama diye bi yer buldum canım, son adet tarihini yazıyorsun tahmini doğum tarihini hesaplıyor. Benim son adetim 9 nisandı.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/02/dogum-tarihi-zamanani-hesaplama.html?m=1 Linki bu canım

Gebelik haftası da son adet tarihin baz alınarak hesaplanıyor. Adetim 9 nisandı ya bugün tam 4 haftalık olmuş oldu.

Benimde 7 nisandi cnm hesapladim 4 hafta 2 gunlukmus ama oyle degilki embriyonun gununu konuldugu gunu biliyoz o nasil olcak. :)

13 mayıs test günüm

Canim seni umutlandirmak istemem ama benim de transferin 5. Gunu adet agrilqrim baslamisti ve adet gunume kadar artarak devam etmisti. Karnim agridikca aglamistim tutmadi diye, megerse tutunmaya baslamis bebisim:)) sakin moralini bozma bu yuzden

Herşeyden umut arıyoruz canım inşallah benim de öyledir allahım inşallah

Nick • Sondurum

S suigeneris HAMILE
Osen tedavide
sukedisi HAMILE
angel-devil HAMILE
echomare
@kelebekk47 11 mayıs test
ferbe1 HAMILE
kirikolsaduramazdin 4 mayis test
A atav melek önümüzdeki aya inşallah
P princess01 HAMILE
betheone
demir6133 HAMILE
Gulce27 8 mayıs test
berceste_
zelibon HAMILE
hayat15 13 mayıs test
ahha tedavide
Z zeynep bal önümüzdeki aya inşallah
zemre123456 9 mayıs test
@cerenbuyukunlu önümüzdeki aya inşallah
84 busra 10 mayıs
@Ayka5555HAMILE
L Laylay26 HAMILE
almiraroza 19 mayıs test
topitopp 28 Nisan Test
3 33elifnaz33 Tedavide
eszinbb07 Tedavide
@sevde85 HAMILE
@petty Tedavide
M msy2014 HAMILE
E Evvel_1 HAMILE
S Seyda235 önümüzdeki aya inşallah
Ladyblonde tedavide
E ela bahar önümüzdeki aya inşallah
C Cnsrhn1907 HAMILE
N naznaz34 10 mayıs test
elfel 9 mayıs test
S SPAWNS HAMILE
ortanca01 7 mayıs test
SLaYeR_07 HAMILE
E elfat 11 mayıs test

Kızlar son hafta ilgilenemedim. Son durumları alıntı yaparak bildirin listeyi düzenleyeyim

Teşekkürler canım başın sağolsun Allah sabırlar versin.

Ayyy çok heyecan yaptım şimdi

Farkettim olmadığını başınız sağolsun mekanı cennet olsun

İnşallah hamile olarak devam ederiz gerçekten söylendiği gibi korkular hiç bitmiyormus

benimde 14 mayis test canim teşekkür ler

Kızlar tekrar Merhaba hep sizi takip ettim hepiniz bana umut oldunuz hep sizin yorumlarınızı okudukça heyecanlandım bugün transferin 10.günü kan testi 38 çıktı beni de eklerseniz sevinirim inşallah değerim yükselir bu arada 3 gün embriyosu ve tek güzel haberi alan herkesi de tebrik ediyorum ve diger arkadaslar insallah siz de en kisa zamanda guzel haberler verirsiniz bizebu arada Osen basın sağolsun canım

Hosgeldin aramiza cnm hayirli olsun ins degerin yukselir rabbim kucagina almayi nasip etsin sevindirsin seni ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…