nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Benimde 7 nisandi cnm hesapladim 4 hafta 2 gunlukmus ama oyle degilki embriyonun gununu konuldugu gunu biliyoz o nasil olcak. :)
internette bir site var tüp bebek hamilelik hesaplama diye girince çıkıyor. embriyonun yerleştirildiği tarihe göre hesaplama yapılıyor. basit hesaplama ise embriyo transfer tarihinden önceki 14 gün adet tarihiniz sayılıyor.

atıyorum 15 nisanda transferiniz gerçekleşti sizin adet tarihiniz 1 nisan olmuş oluyormuş

B
internette bir site var tüp bebek hamilelik hesaplama diye girince çıkıyor. embriyonun yerleştirildiği tarihe göre hesaplama yapılıyor. basit hesaplama ise embriyo transfer tarihinden önceki 14 gün adet tarihiniz sayılıyor.

atıyorum 15 nisanda transferiniz gerçekleşti sizin adet tarihiniz 1 nisan olmuş oluyormuş
Dediğin hesaba göre benim de 15 ocak çıktı canım ama hafta olarak 4 görünüyordu 3 hafta 5 gün çıktı bu daha dogru sanırım Teşekkürler verdiğin bilgi için

Kızlar tekrar Merhaba hep sizi takip ettim hepiniz bana umut oldunuz hep sizin yorumlarınızı okudukça heyecanlandım bugün transferin 10.günü kan testi 38 çıktı beni de eklerseniz sevinirim inşallah değerim yükselir bu arada 3 gün embriyosu ve tek :dua: güzel haberi alan herkesi de tebrik ediyorum ve diger arkadaslar insallah siz de en kisa zamanda guzel haberler verirsiniz bize:dua:bu arada @asdes basın sağolsun canım :KK1:
Tebrik ederim canım 3.gün embriyosu için gayet güzel bir değer maşallah
Çok bereketli bir ay oldu sanki, diğer ayların tipiklerine göre bizde daha çok hamiş var sanki :)

Kızlar tekrar Merhaba hep sizi takip ettim hepiniz bana umut oldunuz hep sizin yorumlarınızı okudukça heyecanlandım bugün transferin 10.günü kan testi 38 çıktı beni de eklerseniz sevinirim inşallah değerim yükselir bu arada 3 gün embriyosu ve tek :dua: güzel haberi alan herkesi de tebrik ediyorum ve diger arkadaslar insallah siz de en kisa zamanda guzel haberler verirsiniz bize:dua:bu arada @asdes basın sağolsun canım :KK1:
Benim bugün 8. Gün ben de mi pazartesi test yapsam. Belli olmaz diye düşünüyordumm. Size çok sevindim. Hiç idrarda test yaptınız mı?

Tebrik ederim canım 3.gün embriyosu için gayet güzel bir değer maşallah
Çok bereketli bir ay oldu sanki, diğer ayların tipiklerine göre bizde daha çok hamiş var sanki :)
Çok teşekkürler canım walla sizinle konuşunca içim rahatlıyo senin de hayırlı olsun tekrar inşallah daha da çoğalır hamişler bu topikte :) maşallah maşallah :nazar::KK200:

Benim bugün 8. Gün ben de mi pazartesi test yapsam. Belli olmaz diye düşünüyordumm. Size çok sevindim. Hiç idrarda test yaptınız mı?
Evet idrar da yaptım dün akşam ama çok çok hayalet bi çizgi çıktı bir de akşam yapmıştım sanırım sabah beklemiş idrarla daha net çıkıyo bence seninki de çıkar sabah idrarıyla pazartesi

ya bişey sorcam, 3.gun embrıyosu 8. gun kan testi veren birinin en az kaç çıkması lazım, acil biri bişey diyebilir mi :( ney neye tekabul ediyor? siz hep ikili hanelerden bahsediyonuz ama ikili hane cıkması imkansız degılmi? referans değeri 0.5- 5.0 mışş..nası oluyor yaaaa :( :dua:

ya bişey sorcam, 3.gun embrıyosu 8. gun kan testi veren birinin en az kaç çıkması lazım, acil biri bişey diyebilir mi :KK43: ney neye tekabul ediyor? siz hep ikili hanelerden bahsediyonuz ama ikili hane cıkması imkansız degılmi? referans değeri 0.5- 5.0 mışş..nası oluyor yaaaa :KK43: :dua:
0,5- 5.0 referans değeri hamilelik yoktur demek oluyor. kadınların regl olmadan önce genelinde 1,20 çıkar bu değer regl olduktan sonrada 0,5 olur yani her türlü hamilelik yoktur.
hamilelikten söz etmeğe başlamak için 10 ve üzeri değerler hamilelik başlangıcını ifade eder. 3. gün embriyosu 8. gün kanda bakılması net bir sonuç vermez ama ortalama 12. gün 100 civarı çıkaması gerekiyorsa 8. günde de 25 civarı çıkması beklemek normal olabilir.

ya bişey sorcam, 3.gun embrıyosu 8. gun kan testi veren birinin en az kaç çıkması lazım, acil biri bişey diyebilir mi :KK43: ney neye tekabul ediyor? siz hep ikili hanelerden bahsediyonuz ama ikili hane cıkması imkansız degılmi? referans değeri 0.5- 5.0 mışş..nası oluyor yaaaa :KK43: :dua:

Çıkmadı mı canım senin daha?

gözyaşlarım ucunda bekliyormuş gözümün meğersem :KK43:

Vallahi erken bak 2 gün sonra tekrar baktır bizim senle aynı gündü transfer ve daha dün başladı kanda beta hcg salınımı ve biz sabahın köründe gittik verdik inan erken davrandık 3. gün embiryosuydu çünkü bizim..

Vallahi erken bak 2 gün sonra tekrar baktır bizim senle aynı gündü transfer ve daha dün başladı kanda beta hcg salınımı ve biz sabahın köründe gittik verdik inan erken davrandık 3. gün embiryosuydu çünkü bizim..
öyle mi diyosun :( inşallah Rabbim inşallah dediğin gibidir..lütfen Allahım :( ptesi yapalımmı yine test acaba yoksa salıyımı beklesek?

öyle mi diyosun :KK43: inşallah Rabbim inşallah dediğin gibidir..lütfen Allahım :KK43: ptesi yapalımmı yine test acaba yoksa salıyımı beklesek?

Pazartesi gidip vereceğim ben çünkü Salı işe başlamam lazım raporum bitiyor her şey o zaman belli olacak inan bizim daha dün başlamış kana beta hcg salınımı..

Pazartesi gidip vereceğim ben çünkü Salı işe başlamam lazım raporum bitiyor her şey o zaman belli olacak inan bizim daha dün başlamış kana beta hcg salınımı..
bende ptesi istiyorum gitmek aslındada kızarmı aile hekimim yoka özele mi direk gidiyim. bilemedim :( ama bu degerden pat die okadar yukselirmi bilmem..umutsuz hiç degildim halbuki...

bende ptesi istiyorum gitmek aslındada kızarmı aile hekimim yoka özele mi direk gidiyim. bilemedim :KK43: ama bu degerden pat die okadar yukselirmi bilmem..umutsuz hiç degildim halbuki...
Canım değer 2 günde bir artıyor dolayısıyla pazartesi tekrar baktırmak en doğal hakkın. Aile hekiminin işi sana hizmet vermek kızmak değil.

Belki geç tutunma oluyordur. Normalde 8.gün bhgc salgılamaya yeni başlanıyor. Seninki birgün dahi yavaş büyümüş olsa henüz hormon başlamadı demektir.

Back