- 29 Aralık 2008
- 476
- 15
- 118
biz de alalım dedik... kayınvalidem düğünde takın dedi.. tamam dedik.bizde bişey takmadık düğünde takcaz.
hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inşallah, ne güzel sen atlatmışsın, darısı başıma. acayip gözümde büyüyor.
ben de "saat alalım" dedim, "düğünde" dediler, bizde de öyle oluyormuş, sadece yüzüğünü alıcaz.
kızlar benim henüz isteme bile olmadı ama merak ettiklerim var. Nişanda erkek tarafı sorarsa adetiniz nedir diye söylemek mi lazım yoksa "siz bilirsiniz ne takarsanız sizin şanınızdır" mı denmesi lazım?
Annemin özel isteği var bizde akıtma takılır geline. Hatta çift takılır. Anneme takılmamış içinde kalmış. Kızım taksın ben akıtma isterim diyor :) ben de beğeniyorum. şimdi şunları şunları istiyorum diye de sunmak istemiyorum ama "bi akıtma mutlaka olsun gerisini siz bilirsiniz" desem olur mu?
Nişanda akıtma taktık diyip kenara çekilirlermiş bi de :) aıtma takınca ayrıca sete gerek var mı ya da yanına neler takmaları lazım? Ay çok soru sordum :)
canım evet haklısın. Aslında kendisi bana önceden sormuştu sizin adetleriniz nedir neler alınır diye. Ben de şaka yollu baya bişey saymıştım. Gerçekten de bizim memlekette çok fazla altın takılır. Ama benim ailem uzun zamandır istanbulda o yüzden artık böyle ağır adetler kalmadı. Ben yine de baştan biraz yüksek söyledim abarttım :)
neyse zamanı gelince söylerim artık benim bi akıtma hevesim var gerisini siz bilirsiniz diyim bari.
Onlar da ayy geline akıtma aldık der kenara çekilir başka bişey almazlarmış bi de :bbo:
ne kadar ayip yaa.. ama bizimkine gore gereksiz masrafmis yok zaten bohcada gereksiz olaylar hersey gereksiz hadi bisey takilmazsa rezilmi olcam o kadar insanin icinde takarlar dimi yani
kız ıstemekle olmuo bu ısler sadece aılesınde yapacak elınden gelenı ıkızımde calısıoz dıoo herkes sırtını dönüoo
Bende kızgınlıkla nişanı iptal edicem görücekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?