yok yok ne sormasi, isteme gunu sadece dugunde ne takilcak diye konustu, kayinvalide dedi bizde oyle rakam belirtirmez durum neyse o takilir dedi :))) bu lafa ne denirki, bakalim ince bir bilezikmi hos bir setmi takicaklar, sonucta tek oglan.
Haklisin kizlar ya set yada 5i 1 yerde aldircam azmi kacar, ya 1 set yada 5i 1 yerde?
bugun nişanım oldu moralım baya bozuk mafoldumben
ya altın meraklısı değilimdirde tek bir ince bilezik ve saat taktılar tüm akrabalarım bende dahil şok olduk kaldıkdurumlarıda iyi kendimi zor tuttum ağlamakmak için ya hiç takmasalardı daha iyi bence benım kendi altınlarım bile ailemin aldıkları yanı bişe demiyorum moralım baya bozuk senağlama
ya altın meraklısı değilimdirde tek bir ince bilezik ve saat taktılar tüm akrabalarım bende dahil şok olduk kaldıkdurumlarıda iyi kendimi zor tuttum ağlamakmak için ya hiç takmasalardı daha iyi bence benım kendi altınlarım bile ailemin aldıkları yanı bişe demiyorum moralım baya bozuk senağlama
yorum yazmadan geçemedim çok komik geldi bana altın nedir ya takılsa ne olur takılmasa ne olur.önemli olan mutlu olmak evliliğe ilk adımda bu kadar basit detaylara takılırsanız dah çok ŞOK olursunuz...
üzülme canım, belki düğünde takacaklardır?
bu mutlu gününde kafana bunu takip aglamak mi istedin?
canim benim önemlisi sizi mutlulugunuz bölye seylerle moralini bozma.
Arkadaslar benimde bir sorum olacak size: Bende nisanda set takilir diye hep okudum burada sözlüme anlattim. Misirli oldugu icin bizim adetleri pek bilmiyorlar o da gitti bana set aldi. Anneme anlattim setin alindigini o da bana ne desin nisanda 1 bilezik falan takilir yeter dedi set ve diger bileziklerde dügün de :) sasirdim valla :)
cnm takma kafana kızların dediği gibi düğüne takarlar belki sen nişanlınla güzel günler geçirmeye bak cnm allah tamamına erdirsin
Tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin...Lütfen moralini bozma en güzel gününü kötü hatrlama, belki bir düşündükleri vardır düğünde falan takıcaklardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?