Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bu kadar altın taki meraklarına da hiç anlamış değilim,Ben hiç bir şey istemedim.Ne aldiysam kocam kendi alın teriyle kendi parasıyla almıştır.Zevkle ve gururla takıyorum hiç beş kuruşluk diğerlerin takacaklarına ihtiyacım yok zaten bir şey istesem de kendi paramızla almaya tercih ederim.O yüzden 5 _10 bilezikle ellerinde gezenlerden de hoşlanmam,para dediğin ne ki bugun yoksa çalışıp kazanırsın sonra en alasından alırsın önemli sağlık, ve kocanla huzur diğerleri boş,,,
Ay bu kadar altın taki meraklarına da hiç anlamış değilim,Ben hiç bir şey istemedim.Ne aldiysam kocam kendi alın teriyle kendi parasıyla almıştır.Zevkle ve gururla takıyorum hiç beş kuruşluk diğerlerin takacaklarına ihtiyacım yok zaten bir şey istesem de kendi paramızla almaya tercih ederim.O yüzden 5 _10 bilezikle ellerinde gezenlerden de hoşlanmam,para dediğin ne ki bugun yoksa çalışıp kazanırsın sonra en alasından alırsın önemli sağlık, ve kocanla huzur diğerleri boş,,,
ben de bu set olayını sorucam hem nişanda hem düğünde ayrı ayrı mı set takılıyor yoksa sadece birinde mi ya da nişanda takılan geri alınıyor düğünde tekrardan mı aynısı takılıyor arkadaşlar?bilmiyorumkismile
benim bildiğim düğündeki daha ağır 1-1,5 mlyarlık setler takılıyor
nişanda daha uygun günlük kullanıma uygun mesela inci set gibi takılıyor
isteyen zincir aldırıyor benm ablam zincir aldrmştı
ben beyaz taşlı günlük kullanıma uygun set aldrdım 400 milyon ancaydı
benim bildiğim düğündeki daha ağır 1-1,5 mlyarlık setler takılıyor
nişanda daha uygun günlük kullanıma uygun mesela inci set gibi takılıyor
isteyen zincir aldırıyor benm ablam zincir aldrmştı
ben beyaz taşlı günlük kullanıma uygun set aldrdım 400 milyon ancaydı
çok delikanlı bi yazı olmuş tebrik ederim.....bende öle sarı sarı altınlaarla dolaşanları hiç anlamıyorum.bütün gün trabzon bileziğiyle gezen arkadaşlarım var bnm hiç tarzım değil küçücük pırlanta küpelerim ve tek taş kolyem var inan düğünlerde bile bunları takıyorum millete gösteriş mi yapıcam yani.....:kedi:
söyliycek başka bırsey bulamıyorumvereliniortak