He he senin görümceden her geline lazım bi tane canımcımm kaydirigubbakcemile3
Kızlar nişanınız hayırlı olsun. Benim de temmuzda oldu. Kayınvalidem sağolsun altın set gençler şimdi hiç takmıyor daha zarif ve değerli bişey olsun diyip pırlanta set aldı. Allah biliyor ya çok memnun oldum çünkü eskiden beri isterdim pırlanta setim olmasını. Kolyesi, küpeleri, tektaşı ve beştaşı birlikte. Tektaşı sözde taktılar. Sözden 3 gün sonra da nişanımız oldu. Nişanda da kolye, küpe ve beştaş yüzüğü taktılar. Bir de alyanslarımız. Erkek tarafından bilezik ve altın takanlar oldu.
Bizim de nişanımız dışarda yemekli oldu ama benim taraftan akrabalar hiçbişey takmadılar. Annem bileklik taktı. Moralim baya bozulmuştu neden diğerleri takmadılar diye ama nişanda kız tarafı takmazmış ben de yeni öğrendim. Ben bir kaç arkadaşımın nişanında altın takmıştım onlardan takan oldu. Gerçi bazıları ben onlara nişanında düğününde ayrı taktığım halde bana nişanımda bişey takmadılar durumları omasına rağmen.İnsanın morali bozuluyor yine de böyle şeylere. Ben düşündüm değer verdim onlar neden düşünmediler diye. Yoksa mesele maddiyat değil, takılacak bir çeyreğe ihtiyacımız yok.
Kayınvalidemle zevklerimiz çok tutuyor. İncili setleri çok beğenirim. O da çok beğeniyormuş. Bir de bir kenara atacağım değil zevkle takacağım şeyler olmasını istiyor. Ben de hak veriyorum. Düğün için de incili-pırlantalı setlere bakarız o zaman dedi :)
Kızlar bazılarınızın nişanda epey bir şeyler takılmış, set, bilezik, saat hepsi bir arada. Düğünde ayrıca yine bilezik, set vs. takılacak mı? Çünkü benim bi çok arkadaşımın takıları nişanda takıldı düğünde tekrardan takılmadı.
bana bi bileklik taktılar onu da ben takmalarını söyledim :roflol: nişanda bu kadar taktırıyorsunuz düğünde de mi istiyorsunuz?? erkeklerin neden evlenmekten korktuğu yaşlı evlendiği belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?