- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
-
- Konu Sahibi sinsirella85
Hani sen açmamıştın konuyu???
Bende öyle düşünmüştüm :)çalan kişi araya kaynak yaptı demek
Sen oldumu çocugum diyecek cesareti nerden buluyorsun ? Senin yaşın kaçki ? Kaçtane çocugun var benim gibi ? Senin çocugun yaşında oldugumu ne biliyorsun ? Gerçekten yazık size ve sizin gibilere amaaan
ben sadece nasıl oluyor siz nasıl yaptırdınız diye sordum neye bu çıkışınız ?
dökersin dökersin baksana şu laflara
Gene çalındı mı kız hesabınben sadece nasıl oluyor siz nasıl yaptırdınız diye sordum neye bu çıkışınız ?
dökersin dökersin baksana şu laflara
Konu sahibi ne kadar saçma bi soru sormuşsa cevaplar da aynı oranda saçma gerçekten.Herkes sanırım bu aralar birbirinin üstüne saldıracak yer arıyo burda.Konu nerelere gelmiş pes.
size kendimi inandırmak zorunda değilim oturup da ları de leri ayrı yazmışmıyım diye bakan insanlara ben burda laf yetiştiremem hadi iyi akşamlar
Yorumlar gerçekten çok alakasız bu sitede konu sahibinin üstüne gelmek gelenek zaten
Nişan kız tarafına ait olduğuna göre dış çekim de kız tarafına ait olur sadece Kızın nişanlığını damat alır geri kalan hersey kıza aittir
Okudum çoğunu çok gereksiz polemiklere girilmişDiğer sayfaları okuyun bakalım bir neler dönmüş hemen üyelere laf söylemeyin
Harbi buda yeni moda heralde beğenmiyorsan gözardı et dimi bak buda yeni modaDiğer sayfaları okuyun bakalım bir neler dönmüş hemen üyelere laf söylemeyin