- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.057
- 44
- Konu Sahibi sinsirella85
K.İ.B
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen oldumu çocugum diyecek cesareti nerden buluyorsun ? Senin yaşın kaçki ? Kaçtane çocugun var benim gibi ? Senin çocugun yaşında oldugumu ne biliyorsun ? Gerçekten yazık size ve sizin gibilere amaaanGeleneklerin de canını çıkardı insanlar.
Kendilerini fazla zeki sananlardan biri de konu sahibi.
Yetmemiş, konuya istemediği cevaplar gelince burda millete saydirmis.
O da yetmemiş, cark etmek için aklımızla dalga geçer şekilde "hesabım çalındı !" diye saçmalamis.
Kızım, küçük cinliklerini cevrendekilere yap. Burada millete ahkam kesme..
Hea, evlen. 3-5 sene sonra buraya da yaz. Nasılsın eşinle. Gerçek yüzünü gördü mü adam. Oldu mu çocuğum?
yok estagfurullah hepimiz gerizekalıyız akıllı olan sensinhayret bisi sov say sonrada hesabimi calmislar de.... butun uyeler gerizekali bir senmi akillisin ?
yok asil ben estagfurullah senin eline su dokemem ben .yok estagfurullah hepimiz gerizekalıyız akıllı olan sensin
ben sadece nasıl oluyor siz nasıl yaptırdınız diye sordum neye bu çıkışınız ?Kaç TL lik şeyden bahsediyorsunuz ya yuva kuracaksınız yuva aile evlilik iki kuruşun adetimi olur
dökersin dökersin baksana şu laflarayok asil ben estagfurullah senin eline su dokemem ben .
aydınlatsın bakalım
vallahi dokemem ben kendimi bilmezmiyim ?ben sadece nasıl oluyor siz nasıl yaptırdınız diye sordum neye bu çıkışınız ?
dökersin dökersin baksana şu laflara
ben sadece nasıl oluyor siz nasıl yaptırdınız diye sordum neye bu çıkışınız ?
vallahi mi tamamvallahi dokemem ben kendimi bilmezmiyim ?
tamam.vallahi mi tamam
"mi"ler bitişik. "de"lere bakmak çok iyimser :))Birisi konuyu ben açmadım mesajı ben yazmadım dediği zaman yorumlarını inceler önce de'leri gereken yerde ayırabilmiş mi diye bakarım. Nedense ikisi de becerememiş kuzen olabilirler
Hani sen açmamıştın konuyu???ben sadece nasıl oluyor siz nasıl yaptırdınız diye sordum neye bu çıkışınız ?