Nişan yüzüğü satılır mı?

Siz deger verdiğiniz orand5 değerli olur. Buna iciniz5 isinmamis olmamış vs vs. Bu kadar büyütmeye gerek yok ben olsam çok gidip degistirirdim. Ben düz sade ve ince bir şey aldım bildiğiniz babaanne3 yüzüğü. 7 yıldır da kullanıyorum ama istediğim gibi olduğu için kullanıyorum yoksa degistirirdim

Düğün ve nişanda ayrı iki alyans mı alınıyor normalde? bedavaya mı gittim ben yine?

Doğru gerçekten. Ona anlam yükleyemedim. Aksine unutmak istediğim şeyler oldu. O yüzden belki de çok da değerli değil benim için

Alanlar çok ya dkfkfkf
Kuzenim 5 yıllık falan evli, eşi her özel günde kendine tektaş aldırıyor, değiştirip değiştirip takıyor

Benden daha bedavaya gitmiş olamazsın
Bu konuya girersek çıkamayız 2 bilezik ve 1 kolyeye gittim maalesef. Nişanda 1 alyans ve 1 tektaş takıldı sadece. Sonrasında bir sürü altın aldım , aldırdım o ayrı da yani bir sürü derken 4 senede 100 gr kadar

Benim gördüğüm dümdüz halka gibi ince bişeydi. Bende ona göz koydum ya

Cıkss. Evlenirken sadece 2 bilezikle evlendimmmm. Bende evlendikten sonra mihir adı altında bilezikler kolyeler 5i biyerde aldırdım da. Ben bayağı ucuza gitmişim

Ben gelinliğimi evlendikten 1 hafta sonra verdim yeni evlenecek olanlar giysin diye.
İnsanlar beni tefe koydu çaldı.
Şaşkınlıkla dinledim her eleştiriyi.
Arkadaşınız da bir tuhafmış sanki nedir kaybetmişse kaybetmis.
Kullanmıyorsanız satın tabii ne var ki bunda

Daha iyi, şimdi kendini borçlu hissettiği için sürekli bir şeyler almak istiyor eşim. Peşin çalışmamışım iyi ki

Ben araba parasını altın diye gezdirdim, sattık sonra. Dediğin kadar vardı bizde de, amaaan huzur olsun en önemlisi o gerçekten

Cıkss. Evlenirken sadece 2 bilezikle evlendimmmm. Bende evlendikten sonra mihir adı altında bilezikler kolyeler 5i biyerde aldırdım da. Ben bayağı ucuza gitmişim
Bana aldıkları 2 bileziğe mihir dediler bizimkiler evlendikten sonra alınan altını eşin mi aldı kayınvalidenler mi?

Biz abartıyoruz heralde bu evlilik olayını

Şekere çok güldüm Allah iyiliğinizi versin bu taş nereden hatıra yatak ucunda bir de ben de önceden saçma saçma hatıra diye bekletirdim minimale geçince bayası azaldı

Öyle öyle. Ama kollarım altınlı huzurlu olmak daha güzel

Ben de dahil evlenirken ucuza gidenler listesine ekliyorum sizi

Nişan yüzüğünün ne hatırası olacak yahu moda değişiyor sürekli 14 yıl önceki zevkimle aldığım yüzük öyle vasat ki takmıyorum bile onun yerine 5taşı takıyorum ama ilk fırsatta değiştireceğim deyip hep kaldı

Alın bu da yere göğe sığdıramadığım yüzüğüm

Eklentiler

• D4A24618-D61C-4608-9028-865EF0AD81E6.png
    668,3 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…