Hayır. Parasına ihtiyacım yok. Aksine üstüne para ekleyip başka bsey almak istiyorum. Ya da başka bi alyansla değiştirmekParasina ihtiyacım yoksa satmam ben.
Siz deger verdiğiniz orand5 değerli olur. Buna iciniz5 isinmamis olmamış vs vs. Bu kadar büyütmeye gerek yok ben olsam çok gidip degistirirdim. Ben düz sade ve ince bir şey aldım bildiğiniz babaanne3 yüzüğü. 7 yıldır da kullanıyorum ama istediğim gibi olduğu için kullanıyorum yoksa degistirirdimKızlar 9 sene önce nişanlandım. O zaman aşırı kalın bi yüzük almışım. Nasıl aldıysam zaten nişandan sonra hiç tam olmadı. Hep bol geldi. Hayatımın hiç bir döneminde takacağımı zannetmiyorum. İnce alyans istiyorum. Sizce nişanda takılan o alyansı satayım mı? Yani nişanda takılan alyans satılır mı? Kimisi manevi değeri olduğunu söyleyip sayılmaz diyor ama ne yapsam sizce ?
Düğün ve nişanda ayrı iki alyans mı alınıyor normalde?Açıkçası bizim nişan ve düğün arası yakındı, bu sebeple iki kere alyans almadık. Hamilelikte parmağım kalınlaştı, doğumdan sonra eski kiloma dönsem de parmağıma olmadı yüzüklerim, tektaş, beştaş hepsini sattık geçen gün üstüne ekleyip daha güzelini alacağım
Satın gitsin
Doğru gerçekten. Ona anlam yükleyemedim. Aksine unutmak istediğim şeyler oldu. O yüzden belki de çok da değerli değil benim içinSiz deger verdiğiniz orand5 değerli olur. Buna iciniz5 isinmamis olmamış vs vs. Bu kadar büyütmeye gerek yok ben olsam çok gidip degistirirdim. Ben düz sade ve ince bir şey aldım bildiğiniz babaanne3 yüzüğü. 7 yıldır da kullanıyorum ama istediğim gibi olduğu için kullanıyorum yoksa degistirirdim
Düğün ve nişanda ayrı iki alyans mı alınıyor normalde?bedavaya mı gittim ben yine?
Bu konuya girersek çıkamayızAlanlar çok ya dkfkfkf
Kuzenim 5 yıllık falan evli, eşi her özel günde kendine tektaş aldırıyor, değiştirip değiştirip takıyor
Benden daha bedavaya gitmiş olamazsın
Benim gördüğüm dümdüz halka gibi ince bişeydi. Bende ona göz koydum yaAyyy. Ben de öyle bir kaç markadan gördüm güzel modellerhem görüyorum bazılarında. Sadece düz alyans takıyorlar. Çok şık duruyor. Ben genelde taşlı yüzük kullanırım. Bi değişiklik olur alyans kullanmak.
Bunun gibi bi yüzük istiyorum
Cıkss. Evlenirken sadece 2 bilezikle evlendimmmm. Bende evlendikten sonra mihir adı altında bilezikler kolyeler 5i biyerde aldırdım da. Ben bayağı ucuza gitmişimBu konuya girersek çıkamayız2 bilezik ve 1 kolyeye gittim maalesef. Nişanda 1 alyans ve 1 tektaş takıldı sadece. Sonrasında bir sürü altın aldım , aldırdım o ayrı da yani bir sürü derken 4 senede 100 gr kadar
Ben gelinliğimi evlendikten 1 hafta sonra verdim yeni evlenecek olanlar giysin diye.İşte bi kaç sene önce satayım demiştim. Yengem de nişanda takıldı. Satma. Dursun demişti. Bi arkadaşım da nişan yüzüğünü kaybetmişti. Hemen gidip birebir aynısını almıştı nişan hatırası diye. Onlar kafamı karıştırdı
Bu konuya girersek çıkamayız2 bilezik ve 1 kolyeye gittim maalesef. Nişanda 1 alyans ve 1 tektaş takıldı sadece. Sonrasında bir sürü altın aldım , aldırdım o ayrı da yani bir sürü derken 4 senede 100 gr kadar
Bana aldıkları 2 bileziğe mihir dediler bizimkilerCıkss. Evlenirken sadece 2 bilezikle evlendimmmm. Bende evlendikten sonra mihir adı altında bilezikler kolyeler 5i biyerde aldırdım da. Ben bayağı ucuza gitmişim
Biz abartıyoruz heralde bu evlilik olayınıBen gelinliğimi evlendikten 1 hafta sonra verdim yeni evlenecek olanlar giysin diye.
İnsanlar beni tefe koydu çaldı.
Şaşkınlıkla dinledim her eleştiriyi.
Arkadaşınız da bir tuhafmış sanki nedir kaybetmişse kaybetmis.
Kullanmıyorsanız satın tabii ne var ki bunda
Şekere çok güldüm Allah iyiliğinizi versinBen eskiden her şeye değer verirdim.Gittiğim her şehirden bir paketli kupseker alır üstüne şehir/ tarih yazardım.
Sonra bıraktım ya, saçma sapan istifcilik. Evde şeker bittikçe kullandim hep onları da
Hatıra dediğim fotoğraflar, mektuplar, beynimizdeki anılar, el ile yapılmış hediyeler artık benim için. Kalan şeyleri imkan olduğunca atmaya çalışıyorum . Hoş böyle diyorum ama bir yıldır yatağımın başında şu salak taş var, hatırası var diyeEki Görüntüle 3222149
Yani sen kendini daha iyi bilirsin, yokluğu bir şey değiştirmeyecekse at, pişman olurum dersen de kredi kartıyla taksitle al istediğin yüzüğü, bir şekilde ödenir. Bu yüzüğü de ileride emin olunca satarsin
Öyle öyle. Ama kollarım altınlı huzurlu olmak daha güzelDaha iyi, şimdi kendini borçlu hissettiği için sürekli bir şeyler almak istiyor eşim. Peşin çalışmamışım iyi ki
Ben araba parasını altın diye gezdirdim, sattık sonra. Dediğin kadar vardı bizde de, amaaan huzur olsun en önemlisi o gerçekten
Bu konuya girersek çıkamayız2 bilezik ve 1 kolyeye gittim maalesef. Nişanda 1 alyans ve 1 tektaş takıldı sadece. Sonrasında bir sürü altın aldım , aldırdım o ayrı da yani bir sürü derken 4 senede 100 gr kadar
Ben de dahil evlenirken ucuza gidenler listesine ekliyorum siziCıkss. Evlenirken sadece 2 bilezikle evlendimmmm. Bende evlendikten sonra mihir adı altında bilezikler kolyeler 5i biyerde aldırdım da. Ben bayağı ucuza gitmişim
Aaa. Evet evet lütfen. ama ilk üçe koymazsan dalılılımBen de dahil evlenirken ucuza gidenler listesine ekliyorum sizi
Alın bu da yere göğe sığdıramadığım yüzüğümNişan yüzüğünün ne hatırası olacak yahu moda değişiyor sürekli 14 yıl önceki zevkimle aldığım yüzük öyle vasat ki takmıyorum bileonun yerine 5taşı takıyorum ama ilk fırsatta değiştireceğim deyip hep kaldı
Bu ben bence düğünden sonra etrafa bakıp ucuza gittiğimi anlayıp her özel günlerde kaktırıyorum bi taneAlanlar çok ya dkfkfkf
Kuzenim 5 yıllık falan evli, eşi her özel günde kendine tektaş aldırıyor, değiştirip değiştirip takıyor
Benden daha bedavaya gitmiş olamazsın
Yaa gece gece beni ne güldürdü topiğinizAlın bu da yere göğe sığdıramadığım yüzüğüm