Nişan yüzüğü satılır mı?

😂😂 bundan 8 sene önce çocuk aklımda beğenmişim de şimdi daha minimalist bsey istiyorum. Bi de geniş baya. Orta parmağıma tam oluyor. Bi de yüksekliği de çok. O da rahatsız ediyor. Kullanmıyorum yani
Amann sat gitsin daha güzelini al duruyor benimki yüzüğü en son ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum😂

Kızlar 9 sene önce nişanlandım. O zaman aşırı kalın bi yüzük almışım. Nasıl aldıysam zaten nişandan sonra hiç tam olmadı. Hep bol geldi. Hayatımın hiç bir döneminde takacağımı zannetmiyorum. İnce alyans istiyorum. Sizce nişanda takılan o alyansı satayım mı? Yani nişanda takılan alyans satılır mı? Kimisi manevi değeri olduğunu söyleyip sayılmaz diyor ama ne yapsam sizce ?
Eşinizin tepkisine göre satın.

Satarken çok değer kaybediyor ondan satmıyorum alyans takmıyorum onun yerine başka yüzük takıyorum hatta şuan sıkıldım hiç yüzük takmıyorum
Valla değer kaybetmesi beni de geri çekiyor ama kullanmadığım 1 zincirim var. İkisini verip üstüne bir kaç çeyrek falan da verip kullanabileceğim 25 gramlık bilezik mi alsam diyorum bi de. Bilmiyorum da tam

Valla değer kaybetmesi beni de geri çekiyor ama kullanmadığım 1 zincirim var. İkisini verip üstüne bir kaç çeyrek falan da verip kullanabileceğim 25 gramlık bilezik mi alsam diyorum bi de. Bilmiyorum da tam
Evet öyle de olabilir yüzüğe yüzük alacaksan hiç satma daha iyi o yüzden satmadım çünkü yüzüğü satıp üzerine birçok para vermektense direkt sadece yüzük almak daha mantıklı ama dediğin gibi birkaç parça hepsini verip bilezik almak mantıklı

Ben eskiden her şeye değer verirdim.Gittiğim her şehirden bir paketli kupseker alır üstüne şehir/ tarih yazardım.
Sonra bıraktım ya, saçma sapan istifcilik. Evde şeker bittikçe kullandim hep onları da😅
Hatıra dediğim fotoğraflar, mektuplar, beynimizdeki anılar, el ile yapılmış hediyeler artık benim için. Kalan şeyleri imkan olduğunca atmaya çalışıyorum . Hoş böyle diyorum ama bir yıldır yatağımın başında şu salak taş var, hatırası var diye😂😂😂Eki Görüntüle 3222149
Yani sen kendini daha iyi bilirsin, yokluğu bir şey değiştirmeyecekse at, pişman olurum dersen de kredi kartıyla taksitle al istediğin yüzüğü, bir şekilde ödenir. Bu yüzüğü de ileride emin olunca satarsin
Kız küp şeker ne 😂😂Allah seni ne etmesin emi ♥️

Evet öyle de olabilir yüzüğe yüzük alacaksan hiç satma daha iyi o yüzden satmadım çünkü yüzüğü satıp üzerine birçok para vermektense direkt sadece yüzük almak daha mantıklı ama dediğin gibi birkaç parça hepsini verip bilezik almak mantıklı
Bakalım artık ne yaparım

X