Nişan yüzüğü satılır mı?

bundan 8 sene önce çocuk aklımda beğenmişim de şimdi daha minimalist bsey istiyorum. Bi de geniş baya. Orta parmağıma tam oluyor. Bi de yüksekliği de çok. O da rahatsız ediyor. Kullanmıyorum yani
Amann sat gitsin daha güzelini al duruyor benimki yüzüğü en son ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum

Eşinizin tepkisine göre satın.

Satarken çok değer kaybediyor ondan satmıyorum alyans takmıyorum onun yerine başka yüzük takıyorum hatta şuan sıkıldım hiç yüzük takmıyorum
Valla değer kaybetmesi beni de geri çekiyor ama kullanmadığım 1 zincirim var. İkisini verip üstüne bir kaç çeyrek falan da verip kullanabileceğim 25 gramlık bilezik mi alsam diyorum bi de. Bilmiyorum da tam

Valla değer kaybetmesi beni de geri çekiyor ama kullanmadığım 1 zincirim var. İkisini verip üstüne bir kaç çeyrek falan da verip kullanabileceğim 25 gramlık bilezik mi alsam diyorum bi de. Bilmiyorum da tam
Evet öyle de olabilir yüzüğe yüzük alacaksan hiç satma daha iyi o yüzden satmadım çünkü yüzüğü satıp üzerine birçok para vermektense direkt sadece yüzük almak daha mantıklı ama dediğin gibi birkaç parça hepsini verip bilezik almak mantıklı

Kız küp şeker ne Allah seni ne etmesin emi

Bakalım artık ne yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…