Yaa gece gece beni ne güldürdü topiğinizgüzel aslında ama
Amann sat gitsin daha güzelini al duruyor benimki yüzüğü en son ne zaman gördüğümü hatırlamıyorumbundan 8 sene önce çocuk aklımda beğenmişim de şimdi daha minimalist bsey istiyorum. Bi de geniş baya. Orta parmağıma tam oluyor. Bi de yüksekliği de çok. O da rahatsız ediyor. Kullanmıyorum yani
Eşim aldıı, ev sattık ev aldık aradaki parayı benim altınlar yediBana aldıkları 2 bileziğe mihir dediler bizimkilerevlendikten sonra alınan altını eşin mi aldı kayınvalidenler mi?
Anladım o zaman bozdurun gitsinGeniş zaten. Daraltılmıyor üzerinde taşlar var diye. Duruyor öyle 7.5-8 senedir
Eşinizin tepkisine göre satın.Kızlar 9 sene önce nişanlandım. O zaman aşırı kalın bi yüzük almışım. Nasıl aldıysam zaten nişandan sonra hiç tam olmadı. Hep bol geldi. Hayatımın hiç bir döneminde takacağımı zannetmiyorum. İnce alyans istiyorum. Sizce nişanda takılan o alyansı satayım mı? Yani nişanda takılan alyans satılır mı? Kimisi manevi değeri olduğunu söyleyip sayılmaz diyor ama ne yapsam sizce ?
Sen neden satmıyorsun?Amann sat gitsin daha güzelini al duruyor benimki yüzüğü en son ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum
Hmm anladım. Alsınlar tabi. Ben de evlendikten sonra para biriktirip aldım ya da eşime falan aldırdım. Yüzükler hariç 56 gramdı eşimin taktığı altın. Şimdi 200 ü geçti yenice çok şükürEşim aldıı, ev sattık ev aldık aradaki parayı benim altınlar yedi
Eşim karışmıyor. Bana bıraktıEşinizin tepkisine göre satın.
Satacağım inşallah. Gidip fiyatını öğrendim bugünNe manevisi ya sat gitsin
Satarken çok değer kaybediyor ondan satmıyorum alyans takmıyorum onun yerine başka yüzük takıyorum hatta şuan sıkıldım hiç yüzük takmıyorumSen neden satmıyorsun?
Valla değer kaybetmesi beni de geri çekiyor ama kullanmadığım 1 zincirim var. İkisini verip üstüne bir kaç çeyrek falan da verip kullanabileceğim 25 gramlık bilezik mi alsam diyorum bi de. Bilmiyorum da tamSatarken çok değer kaybediyor ondan satmıyorum alyans takmıyorum onun yerine başka yüzük takıyorum hatta şuan sıkıldım hiç yüzük takmıyorum
Evet öyle de olabilir yüzüğe yüzük alacaksan hiç satma daha iyi o yüzden satmadım çünkü yüzüğü satıp üzerine birçok para vermektense direkt sadece yüzük almak daha mantıklı ama dediğin gibi birkaç parça hepsini verip bilezik almak mantıklıValla değer kaybetmesi beni de geri çekiyor ama kullanmadığım 1 zincirim var. İkisini verip üstüne bir kaç çeyrek falan da verip kullanabileceğim 25 gramlık bilezik mi alsam diyorum bi de. Bilmiyorum da tam
Kız küp şeker neBen eskiden her şeye değer verirdim.Gittiğim her şehirden bir paketli kupseker alır üstüne şehir/ tarih yazardım.
Sonra bıraktım ya, saçma sapan istifcilik. Evde şeker bittikçe kullandim hep onları da
Hatıra dediğim fotoğraflar, mektuplar, beynimizdeki anılar, el ile yapılmış hediyeler artık benim için. Kalan şeyleri imkan olduğunca atmaya çalışıyorum . Hoş böyle diyorum ama bir yıldır yatağımın başında şu salak taş var, hatırası var diyeEki Görüntüle 3222149
Yani sen kendini daha iyi bilirsin, yokluğu bir şey değiştirmeyecekse at, pişman olurum dersen de kredi kartıyla taksitle al istediğin yüzüğü, bir şekilde ödenir. Bu yüzüğü de ileride emin olunca satarsin
Bakalım artık ne yaparımEvet öyle de olabilir yüzüğe yüzük alacaksan hiç satma daha iyi o yüzden satmadım çünkü yüzüğü satıp üzerine birçok para vermektense direkt sadece yüzük almak daha mantıklı ama dediğin gibi birkaç parça hepsini verip bilezik almak mantıklı
Sattinizmi yüzüğü? Benimkide aynı sizinki gibi kalın ve takamiyorum. Bende satmayı düşünüyorumBakalım artık ne yaparım
Satmadım henüz. Türkiye’ye gitmeyi bekliyorum. Burada ucuza alıyorlarSattinizmi yüzüğü? Benimkide aynı sizinki gibi kalın ve takamiyorum. Bende satmayı düşünüyorum
Hangi ülkedesinSatmadım henüz. Türkiye’ye gitmeyi bekliyorum. Burada ucuza alıyorlar
FransaHangi ülkedesin