Nişan yüzüğü satılır mı?

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.056
1.406
Kızlar 9 sene önce nişanlandım. O zaman aşırı kalın bi yüzük almışım. Nasıl aldıysam zaten nişandan sonra hiç tam olmadı. Hep bol geldi. Hayatımın hiç bir döneminde takacağımı zannetmiyorum. İnce alyans istiyorum. Sizce nişanda takılan o alyansı satayım mı? Yani nişanda takılan alyans satılır mı? Kimisi manevi değeri olduğunu söyleyip sayılmaz diyor ama ne yapsam sizce ?

Bugün bize bişeyler oldu herhalde bende aynı düşüncedeyim

Ben manevi değere önem veririm. Ama beğenmiyorsanız satın. Yoksa genişletilebilir belki

Sat tabii ki ne manevi değeri, sanki babaannesinin annesinden kaldı.
Alt tarafı kuyumcuya gidip aldiniz, sen seçtin o parasını ödedi. Maneviyat neresinde?
İşte bi kaç sene önce satayım demiştim. Yengem de nişanda takıldı. Satma. Dursun demişti. Bi arkadaşım da nişan yüzüğünü kaybetmişti. Hemen gidip birebir aynısını almıştı nişan hatırası diye. Onlar kafamı karıştırdı

Ay yengen kim ya? Ona neymiş?
Nişanda kayınvaliden, misafirler altın takmadı mi? Aynı hesapla onları niye satıyorsun :) onların hatırası yok mu?
Bence sat, kimseye de sattım deme. Boş boş konuşup canını sıkmasinlar. Zaten takmiyormussun da, farketmez kimse takılmayan şeyin yokluğunu

Şimdiye kadar takılan ya da aldığım hiç bi altını satmadım. Hepsinin bir anlamı var cidden bi de ben geçmişe çok takık biriyim. Lisede çok severek taktığım fularımı bile atmak istemem o sene onu çok kullandım diye ama bu yüzüğe karşı çok öyle bsey hissetmiyorum. Sadece sattıktan sonra pişman olur muyum acaba diye düşündüm. Eşim de fark etmez diyor

Nişan hatırası mı? Uyduruyor yok öyle bir şey. Altın da yükselişte iyi değerlendirin derim.

Ben eskiden her şeye değer verirdim.Gittiğim her şehirden bir paketli kupseker alır üstüne şehir/ tarih yazardım.
Sonra bıraktım ya, saçma sapan istifcilik. Evde şeker bittikçe kullandim hep onları da
Hatıra dediğim fotoğraflar, mektuplar, beynimizdeki anılar, el ile yapılmış hediyeler artık benim için. Kalan şeyleri imkan olduğunca atmaya çalışıyorum . Hoş böyle diyorum ama bir yıldır yatağımın başında şu salak taş var, hatırası var diye
Yani sen kendini daha iyi bilirsin, yokluğu bir şey değiştirmeyecekse at, pişman olurum dersen de kredi kartıyla taksitle al istediğin yüzüğü, bir şekilde ödenir. Bu yüzüğü de ileride emin olunca satarsin

benim bi arkadaşım erkek arkadaşının gönderdiği bi koli çikolatadan bir kaç tane bize de verip sonra kabını tekrar isteyip saklıyordu o kadar delirmedim çok şükür de. Böyle ilkler ve tekler önemli genelde benim için ama satacağım gibi bir köşede duruyor sadece çünkü

Açıkçası bizim nişan ve düğün arası yakındı, bu sebeple iki kere alyans almadık. Hamilelikte parmağım kalınlaştı, doğumdan sonra eski kiloma dönsem de parmağıma olmadı yüzüklerim, tektaş, beştaş hepsini sattık geçen gün üstüne ekleyip daha güzelini alacağım

Satın gitsin

Bende zenden kibar ince bi alyans beğendim ya
Ayyy. Ben de öyle bir kaç markadan gördüm güzel modeller hem görüyorum bazılarında. Sadece düz alyans takıyorlar. Çok şık duruyor. Ben genelde taşlı yüzük kullanırım. Bi değişiklik olur alyans kullanmak.
Bunun gibi bi yüzük istiyorum

Eklentiler

• E67A1295-7257-4A03-93A7-8A7A94DCBCE6.png
    133,6 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…