• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

geldi yine kırmızılar, şaşardım zaten gelmezse. ateşim filan yüksek 2 gündür , hevesleniyorum ben de:((
hastayım, gripten yüksekti demek ki.
neyse ben bi süre girmiorum siteye arkadaşlar. umutlanıorum her ay geldikçe ,,offf. hoşçakalın:((((

haklısın canım yaaa...yaaa bide bu site ne kadar güzel hayatımda kimseye soramayacağım soruları sizlere soruyorum...iyiki varsınız valla çok çok çok ama çok teşekkür ederim...

kesinlikle katılıyorum bu siteye girince bende kendimi çok iyi hissediyorum.bütün arkadaşlar çok tatlı.onlarla üzüntüyü sevinci paylaşmak çok güzel.ne derler üzüntü paylaştıkça azalır sevinç paylaştıkça çoğalır:)

geldi yine kırmızılar, şaşardım zaten gelmezse. ateşim filan yüksek 2 gündür , hevesleniyorum ben de:((
neyse ben bi süre girmiorum siteye arkadaşlar. umutlanıorum her ay geldikçe ,,offf. hoşçakalın:((((

amanınnnn....sıkma canını kısmet degilmiş Rabbim hayırlı zamanda saglklı bir evlat nasip etsin inşallah mayıs ayında hayırlı haberler verirsin

kesinlikle katılıyorum bu siteye girince bende kendimi çok iyi hissediyorum.bütün arkadaşlar çok tatlı.onlarla üzüntüyü sevinci paylaşmak çok güzel.ne derler üzüntü paylaştıkça azalır sevinç paylaştıkça çoğalır:)

birde arkadaşlıklarınız çok ama çok güzel...dünde yazmıştım buraya inanın özeniyorum keşke daha evvelden bulsaydım bu siteyide bende sizler gibi arkadaşlık kurabilseydim diyorum...sevinçleri paylaşmanız üzüntüleri teselli etmeniz o kadar güzel ki insan sanal da olsa buraya bağlanıyor her şekilde...

öyle deme canım hemen umutsuzluğa kapılma bir sonraki aya sıkı sıkı sarıl derim pes etmek yok:).bakıyorsun hiç beklemediğin anda bebiş gelivermiş.bende çok üzülüyodum ama hep hayırlısını istedim vakti zamanı vardır dedim...

birde arkadaşlıklarınız çok ama çok güzel...dünde yazmıştım buraya inanın özeniyorum keşke daha evvelden bulsaydım bu siteyide bende sizler gibi arkadaşlık kurabilseydim diyorum...sevinçleri paylaşmanız üzüntüleri teselli etmeniz o kadar güzel ki insan sanal da olsa buraya bağlanıyor her şekilde...

merak etme canım geç kalmış değilsin senin buraya yazdığın gün aramıza girmiş sayılıyorsun.bende şubat katıldım bu foruma çok sevdim sadece bu konu hakkında değil her konu hakkında bilgi sahibi oluyorsun.BİR DE BANUŞUMUZ VAR Kİ ÇOK TATLI :) PSİKOLOG GİBİ POZİTİF SENİ ÇOKGÜZEL RAHATLATIYOR:))

teşekkur ederim...kist muayenede mutlaka çıkıyor.Adet sancın belki üşüttüysen ondan olur ben yatarken bile çorap giyiyorum ancak böle azalttım ağrıyı şu anda ağrım avr pek keyfim yok :31: ben kist ameliyatı olduktan sonra o bağırtılı ağlamalı ağrılarım geçti Allaha şükür şimdi sallıor o kadar beni :) Kist bünyeyede bağlı ameliyat sonraları kist yeniden çıkma ihtimali oluyormuş Rabbim göstermesin bir daha inş..ben çok zeiyet çektim bu yuzden:((( Birde kist düzensiz adet olamaya sebep mesela ben 2 gün temiz kalıordum son zamanlarda hep lekelenmeler vardı birde adet başlıordu nunda ne zaman başladığını bilemiordum ara kanamalarla adet birbirine karışıyordu:27::27: ayyy ayyyy düşünmek bile istemiorummm:5::5: afedersiniz ped kullanmaktan o yaz sıcaklarında resmen soyuluyordu derilerim:27::27::27::27:
canim sana da cok gecmis olsun oncelikle kotu oluyormus gercekten benim boyle bir sorunum yok canim sagol bilgin icin kendimi iyice sicak tutayim bari ben inslh birdaha gostermez allah sana bu hastaligii
bende tatlım cok kılo almıısım 1.5 yıl ıcnde 10 kılo almısım.....:((artık bebekte gelıyor nasıl yapcam bılemıyorum..
canim ben de evleneli 2.5yil oldu benimde 10kilo fazlam varr ne olacak bu kilolar bilmem
evet tatlım ondann kesınlıkle o yzuden bende kullandgım ılk ay oyel sancılı olmustum agrı kesıcı kullanmıstım...
ondan sonraki ayinda mi hamile kaldin sen canim hi?
oda olur sabret tatlım aslında bende hala gebemıyım dıye suphedeyım sankı hersey hayal gıbı acaba kan testımı mı karsıtırdıalr gebelık testlerı dogrumu cıktı sonra aman seytanı dusuncelere kapılma dıyorum kendı kendıme :)hersey hayal gıbı gelıp gecıyor sabretın rabbım hepızmıze bu gzel duyguları heyacanı yasatıttırır ıns..
canim boyle seyler getirme ama aklina sen bir kerem artik bir anne adayisin hem inslh bizlerde bu duygular tez vakitte yasari tatlim dua et bizlere

canim yaa uzme kendini ben de oldum yine gordum su kirmizilari bu ay yinee ama ne yapalim allahim ne zaman olur derse o zaman olacak iste herseyde var bir hayirrr

merhabalar..bir sorum olacak bilenlere..4 aydır çocuk için deniyoruz.bu 5.ay. 1.aydan sonra doktara gittiğimde reglimin başlangıcından 8.gündeydim.doktor bakıp 9 yada 10.gün yumurtlama olur demişti.yumurtlamama gibi bi sorun olsaydı doktor bunu farkedermiydi.yoksa bu varsayımmıdır.
bugün ise adetin 10.günü.ortalama 27, 28 günde bir oluyorum.ilk kez ovulasyon testi yaptım bugün ve 2.çizgi silik çıktı. bu yarın ya da öbür gün yumurtalam olacağınımı gösterir?
bir de bugün ilişki günü . test silik olduundan yarına filan ertelemek mi gerekir?

merhaba arkadaşlar
tam 1 ay önce 4.5 haftalık bebegimi kaybettim kürtaj oldum
normal sekilde regl oldum bugun temizlendim inşallah korunmayı düşünmüyoruz...birdahaki regli tarihm 26 nisan
bakalım Rabbim kısmet edecekmi...Allah isteyen herkeze saglıklı ömürlü bebekler nasip etsin inşallah

amın....gecmıs olsun tatlım herkeze saglıklı uzun omurlu bebekler versın...

sevılay nereya gıdyorsun hemen sıkma canını uzulme tabıkı bos bu soyledıkelrım ama umudunun kaybetme lutfen herkez bırbrıne burda destek yanlız degılsın hem unutma bız herzman hayırlsı ıstıyduk bu ay demek degılmıs onumuzdekı aylara bak adtın bıtsın yumurtlam haftasını bekle ozaman zaten hzılı gecıyor bır 10 gun beklıyceksın gececek zman hemde cok hızlı bırsekılde...

canim sana da cok gecmis olsun oncelikle kotu oluyormus gercekten benim boyle bir sorunum yok canim sagol bilgin icin kendimi iyice sicak tutayim bari ben inslh birdaha gostermez allah sana bu hastaligii

canim ben de evleneli 2.5yil oldu benimde 10kilo fazlam varr ne olacak bu kilolar bilmem

ondan sonraki ayinda mi hamile kaldin sen canim hi?

canim boyle seyler getirme ama aklina sen bir kerem artik bir anne adayisin hem inslh bizlerde bu duygular tez vakitte yasari tatlim dua et bizlere

canim yaa uzme kendini ben de oldum yine gordum su kirmizilari bu ay yinee ama ne yapalim allahim ne zaman olur derse o zaman olacak iste herseyde var bir hayirrr

ınsallah canım benım evet ondan sonrakı ay hamıle kaldım tatlım artı folıc astı kullanıyordum....sıcak tutunun kendınız bırde yarım saat kı ayaklar havada dıkılı kalsın baskaaaa yaptıklarımı yazıyorum walla neye yalan soyleyeyım ben cok sık calısmadım sadce banumm la beraber yumurtlama gunune baktık buradan o 10 gun ıcınde gunasrı ılsıkıye gırdım bu kadar kızlar aama cok sıcak tutun kenıdnızı...

lata güzel annecik nasılsın.sende rüyada gibisin dimi :).ben iyi değilim dün gece küçük leke geldi ona moralim bozuk dün fazla hareketliyidim heralde o yüzden.ondan sonrada gelmedi şükür.pazartesi doktora gidecem.sabahtan beri yarıyorum.sende yorma kendini dikkat et,hiç ağır kaldırma olurmu:)

merak etme canım geç kalmış değilsin senin buraya yazdığın gün aramıza girmiş sayılıyorsun.bende şubat katıldım bu foruma çok sevdim sadece bu konu hakkında değil her konu hakkında bilgi sahibi oluyorsun.BİR DE BANUŞUMUZ VAR Kİ ÇOK TATLI :) PSİKOLOG GİBİ POZİTİF SENİ ÇOKGÜZEL RAHATLATIYOR:))

haklısın yaaaa....gerçekten hepiniz çok ama çok tatlısınız...ben iş gereği sadece akşamları girebiliyorum ama hep biriken sayfaları okuyorum...arkadaşıklarınız çok güzel gerçekten

merhabalar..bir sorum olacak bilenlere..4 aydır çocuk için deniyoruz.bu 5.ay. 1.aydan sonra doktara gittiğimde reglimin başlangıcından 8.gündeydim.doktor bakıp 9 yada 10.gün yumurtlama olur demişti.yumurtlamama gibi bi sorun olsaydı doktor bunu farkedermiydi.yoksa bu varsayımmıdır.
bugün ise adetin 10.günü.ortalama 27, 28 günde bir oluyorum.ilk kez ovulasyon testi yaptım bugün ve 2.çizgi silik çıktı. bu yarın ya da öbür gün yumurtalam olacağınımı gösterir?
bir de bugün ilişki günü . test silik olduundan yarına filan ertelemek mi gerekir?

canım sen çalışmalara devam et yakalayabilirsin yumurlamanı çizgi çıktıktan 24 saat sonra oluyormuş yumurtlama zaten 24 saatte canlı kalıyormuş.o yüzden değerlendir derim bugünü.zaten bir sperm de 72 saat canlı kalıyormuş inşallah denk gelir

Kızlaaaaaaaaaar... Nasılsınız?:) Kociş evde bugün fazla giremiyorum ama ara ara okuyorum yazdıklarınızı..

sevilco üzülme tatlım, inşallah mayıs uğurlu gelsin..

Yeni gelen arkadaşlara da bol şans diliyorum..:16:

Melzanur, canımsın, herkes burda çok iyi gerçekten, iyi ki varsınız..:16::16:

Ben yarında kocişle şehir dışına çıkıcam.. pazartesi akşama dönüş.. O arada nete girme şansım yok, dönünce listeyi güncellerim..

Hepiniz iyi bakın kendinize, görüşmek üzereeeeeeee, yarın gitmeden gelirim yine bi bakınırım....:3::10:

Son düzenleme:
:nazar::nazar:

lata : 8 Nisan HAMİLEEEE :nazar: :49: :nazar:
tulins : 4 Nisan HAMİLEEEE :nazar: :49: :nazar:

angel575
hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09
azrammm544
ilkbhr
gamze3737
asia
yasmin87
bbpp
paris68

pnnar : 1 Nisan
ozer : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dilekkk88 : 1 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
mukut31 : 3 Nisan İnşallah hamiş..:)
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
seastire : 6 Nisan
tuze : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan İnşallah hamiş..:)
elabebek : 8 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan
fgak : 10 Nisan
srg : 10 Nisan
ferem : 11 Nisan
edaerdugan : 12 Nisan
canom : 13 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
vitamin87 : 14 Nisan
siyahkugu : 15 Nisan
havvam87 : 15 Nisan
belus : 16 Nisan
pinarosm : 17 Nisan
gül-sen : 18 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
fundurtan : 21 Nisan
tugram1 : 21 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Btlkubra : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
mavusbebek : 26 Nisan
nurran : 26 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
Berrak : 27 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
hayatcokzor : 29 Nisan
karamela8585 : 29 Nisan
ebru_1907 : 29 Nisan
deryaf : 29 Nisan
kader1982 : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
superisi_21 : 30 Nisan
ErGiNSeNa : 30 Nisan
Aeroplain : 30 Nisan
egzantrikressam: 4 Mayıs
berceste : 5 Mayıs
Ozlem2334 : 6 Mayıs

Elossa : 2 Nisan Mayısa İnşallah..
eceli54 : Mayısa İnşallah..
yasamım : 7 Nisan Mayısa İnşallah..
sevilco : 8 Nisan Mayısa İnşallah..

:nazar::nazar:

lata güzel annecik nasılsın.sende rüyada gibisin dimi :).ben iyi değilim dün gece küçük leke geldi ona moralim bozuk dün fazla hareketliyidim heralde o yüzden.ondan sonrada gelmedi şükür.pazartesi doktora gidecem.sabahtan beri yarıyorum.sende yorma kendini dikkat et,hiç ağır kaldırma olurmu:)

tamam canım benımm ruya gıbı hala hamılemıyım dıye suphedeyım:)wallaha ya bır garıp duygu..rabbım sag salım kucagımza almamızı nasıp etsın ..tatlım cok dıkkat et lkendıne sımdılık evdeyım tatlım bırsey yapmamaya calsıyorum 6.haftamızı beklıyorum gelsınde gıdıp kese ve kalp atısalrını duyalım sen gıttın mı doktora...

İi akşamlar kızlar nasılsiniz Ayy bugun çok yürüdüm bacaklarım ağrıdı resmen kayinvalidemle alışveriş merkezine gittik giderken yürüdük orda zaten hep ayaktayim gelirkende yürüdük karnım açıktı yaa eşimde geç gelcekmis hızlı yürüdüm sag kasığım baya ağrıdı ama yürümek ii geldi ;))

Back