• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Bol hamişli bir ay olsun inşallah herkes hamiş kalsın bu ay..:34::16:

:nazar::nazar:

lata : 8 Nisan HAMİLEEEE :nazar: :49: :nazar:
tulins : 4 Nisan HAMİLEEEE :nazar: :49: :nazar:

angel575
hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09
azrammm544
ilkbhr
gamze3737
asia
yasmin87
bbpp
paris68

pnnar : 1 Nisan
ozer : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dilekkk88 : 1 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
mukut31 : 3 Nisan İnşallah hamiş..:)
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
seastire : 6 Nisan
tuze : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan İnşallah hamiş..:)
elabebek : 8 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan
fgak : 10 Nisan
srg : 10 Nisan
ferem : 11 Nisan
edaerdugan : 12 Nisan
canom : 13 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
vitamin87 : 14 Nisan
siyahkugu : 15 Nisan
havvam87 : 15 Nisan
belus : 16 Nisan
pinarosm : 17 Nisan
gül-sen : 18 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
fundurtan : 21 Nisan
tugram1 : 21 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Btlkubra : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
gamzenurum : 25 Nisan
mavusbebek : 26 Nisan
nurran : 26 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
Berrak : 27 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
hayatcokzor : 29 Nisan
karamela8585 : 29 Nisan
ebru_1907 : 29 Nisan
deryaf : 29 Nisan
kader1982 : 29 Nisan
everythingwillbegreat : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
superisi_21 : 30 Nisan
ErGiNSeNa : 30 Nisan
Aeroplain : 30 Nisan
egzantrikressam: 4 Mayıs
berceste : 5 Mayıs
Ozlem2334 : 6 Mayıs

Elossa : 2 Nisan Mayısa İnşallah..
eceli54 : Mayısa İnşallah..
yasamım : 7 Nisan Mayısa İnşallah..
sevilco : 8 Nisan Mayısa İnşallah..

:nazar::nazar:

Ahahahah öyleyim ama:)) Olsun keyif alıyorum ben hem de oyalanıyorum kendi kendime:)

Dene dene, burda yalel diye şıp diye hamiş kalabilen bir arkadaşımız var, o önerdi ilk kez.. kendi hamile kalmayı planladığı aylar yapıyormuş, o bir kaç gün, belinde atkılarla falan geziyormuş:)

Ben de burada çok üşüdüm bu kış, geçen ay buu duyunca belki de dedim, bundan dolayıdır olmaması, yani züğürt tesellisi belki ama neticede denemekten zarar gelmez:))

İnşallah uğurlu gelsin listemiz sana, hamiş haberini alalım nisan ayında tatlım:)

evde de mi oyle dolasiyordu :)
kocam cok guler herhalde, zaten sabah basucumda derecem
hesap kitaplar bir de ona zorla turk kahvesi icirme cabalarim falan..
bu da yeni mi cikti der :)
tabiki denemek lazim her zaman farkli seyelr duyuyoruz sonucta
tecrubelerden faydalanmak guzel o yuzden seviyorum kkda olmayi

evde de mi oyle dolasiyordu :)
kocam cok guler herhalde, zaten sabah basucumda derecem
hesap kitaplar bir de ona zorla turk kahvesi icirme cabalarim falan..
bu da yeni mi cikti der :)
tabiki denemek lazim her zaman farkli seyelr duyuyoruz sonucta
tecrubelerden faydalanmak guzel o yuzden seviyorum kkda olmayi

ahahahah:))) geçen ay ilk yaptığımda benim kocamda bayaa bi güldü halime evden kahkaha atarak falan çıktı ama alıştı sonra duruma:) zaten dediğin gibi dereceler , soğan suları derken yarı delirdiğime kanaat getirmiş durumda ses etmiyor fazla artık:) sadece arada relax hayatım diyip duruyor:))

ahahahah:))) geçen ay ilk yaptığımda benim kocamda bayaa bi güldü halime evden kahkaha atarak falan çıktı ama alıştı sonra duruma:) zaten dediğin gibi dereceler , soğan suları derken yarı delirdiğime kanaat getirmiş durumda ses etmiyor fazla artık:) sadece arada relax hayatım diyip duruyor:))

ya ne guzel bir seyler yapiyorsunuz en azindan. bizde durum tam tersi. bi hevesleniyorum esime keciboynuzu iciriyorum. 2 gun sonra useniyorum. kocam hani nerde keci boynuzu, bana hic iyi bakmiyorsun diyor :) nerdeyse 1 kilo kuru incir aldim daha yapamadim. bu ay kasicam hepsini yapicam. hatta su an su isitiyorum.

ya ne guzel bir seyler yapiyorsunuz en azindan. bizde durum tam tersi. bi hevesleniyorum esime keciboynuzu iciriyorum. 2 gun sonra useniyorum. kocam hani nerde keci boynuzu, bana hic iyi bakmiyorsun diyor :) nerdeyse 1 kilo kuru incir aldim daha yapamadim. bu ay kasicam hepsini yapicam. hatta su an su isitiyorum.

esinin oyle demesi super yalniz
benimki bu ugurda tum cabalarima sifir destek :)

Yap hayatım , ben de soğan suyuna devam edeceğim, nisan ayında da deneme açısından fazla kasmayacağım eşimi, öyle karar aldım, kürlerimi yapayım temizleneyim, hazirana kadar zaman tanıdım kendime, o zaman kadar gün aşırı vs olaylarına hiç takılmayacağım olursa olur, olmazsa haziran sonu gibi doktora gidip doktor kontrolünde devam ederiz. O kısımda zaten yeteri kadar stres verici olacağından bu 2-3 ayı evliliğimin tadını çıkararak canım ne zaman isterse o zaman yaparak geçirmeye karar verdim:)

Son düzenleme:
kızlar 1 sene bekledim çok umutsuluğa kapıldım tam bu ay hiç düşünmemiştimki annemin rahatsızlığından dolayı bugün 3-4 haftalık hamile olduğumu öğrendim Rabbim hepimize sağlıklı bebekler versin

kızlar 1 sene bekledim çok umutsuluğa kapıldım tam bu ay hiç düşünmemiştimki annemin rahatsızlığından dolayı bugün 3-4 haftalık hamile olduğumu öğrendim Rabbim hepimize sağlıklı bebekler versin

ben de bu ay hamile kaldım:))

Tebrikleeeeer kızlaaaar..:nazar::16: Allah sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..:nazar: darısı başımıza:)

Öncesinde neler yaptınız, belirtileriniz nelerdi paylaşırsanız çok mutlu oluruz..

Son düzenleme:
Tebrikleeeeer kızlaaaar..:nazar::16: Allah sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..:nazar: darısı başımıza:)

Öncesinde neler yaptınız, belirtileriniz nelerdi paylaşırsanız çok mutlu oluruz..

Benim çok bi belirtim olmadı normal adet tarihimden 2-3 gün önce kahverengi açık pembe gibi akıntım oldu çok az göğüslerimde hassasiyet oldu arada çok kısa süreli kasıklarımda ağrı ben bunlardan sadece akıntıda umutlandım çünkü diğerleri adetlerimde oluyodu akıntı ilk defa başıma geldi

ben 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadık. yazdan beri erteleye erteleye doktora gidiyordum bi kan testi yaptırıyodum arada 2, 3 ay geçiyodu vs en son rahim filmi istedi doktor aralık ayında, ben geçen ay 10 martta çektirdim. bu ay hamile kaldım.
hamilelik belirtisi yaşamadım sadece adet belirtileri vardı ve hala devam ediyor:)

ben de bu ay hamile kaldım:))

tebrik ederim canlarım Allah tamamına erdirsin
Allah bizlewrede nasip etsin inş

tatlim neden sicak tutuyoruz ben kacirmisim o kismi. beni cok cabuk sicak basar o nedenle hep ince giyinirim. ankarada hava soguk ama ben hala ince giyiniyorum. sence negatif mi etkiliyor bebek olayini?

yanı kesın bırsey dıyemem ama tatlım ben bu ay cok sıcak tuttum kendımı gece corapla falan yattım zor oldu kızgınlık falan bastı ama deneyeyım dedım burdakı yalel arkdasımız vardıya o tavsıye derdı bende bu ay uyguladım walla hıc olmazsa bence etkısı oldu....yanı bu sadce denedıklerımızın ıcınde bırısı ıste:)

9 ay tatlım, hamiş kalmaya çalışırken sıcak tutmamız gerekiyormuş kendimizi, yalel de aynı şeyi söyledi.. özellikle ayakları ve karın kasık bölgesini..

döllenme sırasında o bölgelerin sıcak olması etkili ve yardımcı oluyormuş.. sen de o günlerinde dikkat et kendine tatlım.. fazla ince giyinme.. belini ve ayaklarını sıcak tut..
:

yanı kesın bırsey dıyemem ama tatlım ben bu ay cok sıcak tuttum kendımı gece corapla falan yattım zor oldu kızgınlık falan bastı ama deneyeyım dedım burdakı yalel arkdasımız vardıya o tavsıye derdı bende bu ay uyguladım walla hıc olmazsa bence etkısı oldu....yanı bu sadce denedıklerımızın ıcınde bırısı ıste:)

ay evet kizlar anlatti :) ben de deneyecgim bu ay. hatta su an karnim sicaciiiikkk

ay evet kizlar anlatti :) ben de deneyecgim bu ay. hatta su an karnim sicaciiiikkk

dene tatlım tabıkı bende faydasını gordum bak sıcacık tut kendını bu ay da bunu ekle :)bız elımızden gelenı yapıyruz gerısı allaha kalmıs rabbım hayırlısını versın hemencık o sıcaacık gobusun bebısle dolsun ınsallahhhhh...:)):16::16:

sekerlererrr:) nabriniz benim annem de bana hamile kalmadan once ozel olarak cok dusuk yuzde ile alkolu birsey dokuyormus pamuga rahim yerine atiyormus sicaklik yayiyormus ben da aldim yaniyorum resmen ama sonra uyuyorum her gece yapiyorum bi de coraplarr:) esim diyor bazen uyku coraplarin nerde:D

Back