• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

latacım yok dimi bi sıkıntı canım..
herşey yolunda yani..
gülşencim senden ne haber tatlım..
ve tüm kızlar umarım herşey yolundadır...

gülden annecik.. iyiyim tatlım çalışıyorum.. zayıflama için çalışıyorum.. 4 kilo vercem inşallah Allahın izniyle sabahları belime ve göbişime strech flm sarıp 1 saat yürüyorum, hamile değilim ama hamile olmuş olsam bunun bebeğe zararı olurmu ki..

kızlar benim 30 nisan bat...nasıl geçecek bu günler:((( 10-30 nisan arasını yoğun bir çalışma ile geçirmem lazım...ayağının altına ve karnına sıcak su şişesi koy dedi bir arkadaş...acaba faydası olur mu ilişkiden sonra:/ yoksa saçmalık mı...
ümidimi kaybetmeyeceğim...benim de bir gün bebeğim olacak inşallah...napalım mart geçti gitti...umudumuz nisan...

inşallah tatlım inşallah olur merak etme..sıkma tatlım canını,,

gülşenım geldım kuşummmm... markete gıttım dayımlar ıcın bırseyler aldım durumları kotu bu ara şimdi kendım için gitcem markete :43: koştur benım işim sureklı... evde pc yokmu kusum öslüyom ben senı hafta sonu ama :43: otur evde gezme :1:

yok tatlım pc evde bilgisayara karşıyım ben tatlım zaten akşama kadar bilgisayarın başındayız birde akşam yok anam ben çekemem...

selam kızlar nabersiniz ben şimdi dr aradım
kanamam daml damla geliyordu eczaneden test al dedi inşallah çıkarsa duvara tutunması için uğraşalım dedi
şimdi eczaneye gitcem dua edin kızlar

inşallah berceste tutunur canım..

ne kadar sevinmiştir kim bilir.
canım latacım, Rabbim bu mucizeyi en hayırlısıyla kucağına ulaştırsınn, ne olur beni de an dualarında. sevilay benim ismim seninki neydi fıstık?

ozlem canım benım kuzenım adıda sevılay unutmam ısmını tamam canım hepınıze dua edıyorum ıns sende hayalını gerceklestırısın kocısne cok gzuel suprız yaparsın...sızlerede bana dua edın kap atıslarını duyayım hayırlısı ıle kucagıma almamı nasıp etsın.amın

ozlem canım benım kuzenım adıda sevılay unutmam ısmını tamam canım hepınıze dua edıyorum ıns sende hayalını gerceklestırısın kocısne cok gzuel suprız yaparsın...sızlerede bana dua edın kap atıslarını duyayım hayırlısı ıle kucagıma almamı nasıp etsın.amın

Allah nasip ederse ne güzel seneye meleğin bu zamanlarda kucağında olacak. canım benim tabii ki hep duamdasınız..

ıyıyım tatlımmm benım ıkıcıklerımın gzuel annesı:)sen nasılsın ıkızler nasıl...ya tatlım mınnosumun kalp atısalrını kacıncı haftasında ducagım benım en son bat tarhım mart 8 dı ogunden hesaplıyorum nısan 19 oluyor bılmem dogrumu hsapladım...bır doktora gıttım hıc bırsey soylemedı yawww
tatlısım saol ıyıyız cok sukur.kese ve kalp atıslarını suan goremezsın en basıtı kanda bhcg nın en az 1000 ın uzerınde olması lazım yanı buda takrıben 5-6-7 haftalara denk gelıyo en erken 5.haftayı doldurup 6.ya gırdıgınde gorursun bebısı duyarsın o pıtpıt seslerını ama pıtpıtlar 8 haftanın ıcınde duyuluyor cunku bebek goruldugunde kucuk oluyor ama ultrasonda kalbının attıgını rahat gorursun bole yanıp soner sesını duymak ıcın bıraz daha buyumesı gerekıyor.7-8 haftalık gıbı.ben 4 hafta lıkken gıtmıstım dr a senın haftanda ıken sadece rahımde hafıf karartı gordu ne kese nede bebek yoktu tatlım 1-1 bucuk hafta sonra gıt dr a
ben yarın gıdıyorum dr a 12 de randevum ıns bebısımıde keseyıde gorur ole gelırım kalp atısını duyamasamda attıgını gorurum en azından

selam kızlar

bu hayıt ne mucize bişeymiş benim bile adetimi düzenledi resmen...
şu anda tamda kıvamınde regl oluyorum hele bugün..
bir yandan da hayıta ve bal tarçın çörekotu kürüne devam ediyorum sabah akşam aç karnıma..
ve size sorayım bunun ardından hangi küre başlıyım..
soğan ve bal çörek otu tarçınmı devam edeyim..
yoksa hayıt bal tarçın çörek otumu
yada hepsini bi aradamı
kızlar lütfen bana bilgi verin regl sonrasını çok iyi değerlendirmek istiyorum artık

Son düzenleme:
tatlısım saol ıyıyız cok sukur.kese ve kalp atıslarını suan goremezsın en basıtı kanda bhcg nın en az 1000 ın uzerınde olması lazım yanı buda takrıben 5-6-7 haftalara denk gelıyo en erken 5.haftayı doldurup 6.ya gırdıgınde gorursun bebısı duyarsın o pıtpıt seslerını ama pıtpıtlar 8 haftanın ıcınde duyuluyor cunku bebek goruldugunde kucuk oluyor ama ultrasonda kalbının attıgını rahat gorursun bole yanıp soner sesını duymak ıcın bıraz daha buyumesı gerekıyor.7-8 haftalık gıbı.ben 4 hafta lıkken gıtmıstım dr a senın haftanda ıken sadece rahımde hafıf karartı gordu ne kese nede bebek yoktu tatlım 1-1 bucuk hafta sonra gıt dr a
ben yarın gıdıyorum dr a 12 de randevum ıns bebısımıde keseyıde gorur ole gelırım kalp atısını duyamasamda attıgını gorurum en azından

yanı tatlım ben ayın 19 gıbı gıdeyım yanı adet son gunum mart 8 de saydım 19 tam 6.haftasının ılk gunu bugun gıdersem sadce kese mı gozukur dıyorsun...hıc bısrey bılmıyorum bılmemek ne kotu bırseymıs:)

yanı tatlım ben ayın 19 gıbı gıdeyım yanı adet son gunum mart 8 de saydım 19 tam 6.haftasının ılk gunu bugun gıdersem sadce kese mı gozukur dıyorsun...hıc bısrey bılmıyorum bılmemek ne kotu bırseymıs:)

hayır tatlım bugun yarın gıtsende ne kese ne de bebek gorunmez mumkun deıl.ssadece karartı gorulur oda kalınlasan rahım ıc tabakası bebegın ıcerde yuvalandıgı alan.nısan 20 de gıt hepıcını gor gel bakalım ben yarın 5+5 oluyorum 6.haftam bıtıyo bakalım ben gorebılcemmı

selam kızlar

bu hayıt ne mucize bişeymiş benim bile adetimi düzenledi resmen...
şu anda tamda kıvamınde regl oluyorum hele bugün..
bir yandan da hayıta ve bal tarçın çörekotu kürüne devam ediyorum sabah akşam aç karnıma..
ve size sorayım bunun ardından hangi küre başlıyım..
soğan ve bal çörek otu tarçınmı devam edeyim..
yoksa hayıt bal tarçın çörek otumu
yada hepsini bi aradamı
kızlar lütfen bana bilgi verin regl sonrasını çok iyi değerlendirmek istiyorum artık

hayıt ve corek otu karısımından fayda gorduysen eger ona devam et derım.sogan kurude cok yararlı kullanan bı cok ınsan cok faydasını gordu.ıns hersey gonlunce olsun arkadasım.adetten 1 hafta sonra sıkı calısmaya basla :))))

hayıt ve corek otu karısımından fayda gorduysen eger ona devam et derım.sogan kurude cok yararlı kullanan bı cok ınsan cok faydasını gordu.ıns hersey gonlunce olsun arkadasım.adetten 1 hafta sonra sıkı calısmaya basla :))))

çok teşekkür ederim canım çok sağol
aslında çalışmalarda bir problem yok sadece benim atik davranmamdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum artık..
yani ilişki sonrası yastıktı duvardı v.s. yapamıyorum ben nedense komik geliyor:))
direk wc ye koşuyorum alışkanlık olmuş sanki
ben soğan suyunada başlıyım bari:)

hayır tatlım bugun yarın gıtsende ne kese ne de bebek gorunmez mumkun deıl.ssadece karartı gorulur oda kalınlasan rahım ıc tabakası bebegın ıcerde yuvalandıgı alan.nısan 20 de gıt hepıcını gor gel bakalım ben yarın 5+5 oluyorum 6.haftam bıtıyo bakalım ben gorebılcemmı

tamam tatlım aynısını soylemısız ıste bende 19 gıdeyım dedım hesaplamalarıma gore 19.gun tam 6.haftam oluyor 20.gunde de gıdeyım dedım cuma gunune denk gelıyor bılmem tahlıl falan ısı olursa hafta sonuna falan kalmasını ıstemıyorum ama bakalım randevu alcam 19 yada 20 ıste tatlım 5+5 ne oluyor bunun bır acılımını yapsana:)

Son düzenleme:
arkadaşlar azöncede sormuştum ama arada kaynadı...bu erken gebelik testleri ne kadar zamanda gebeliği gösterir....cevaplarsanız çok sevinirim ona göre uygulayacam...

arkadaşlar azöncede sormuştum ama arada kaynadı...bu erken gebelik testleri ne kadar zamanda gebeliği gösterir....cevaplarsanız çok sevinirim ona göre uygulayacam...

canım korunmasız ilişkiden 7 gün sonra dıye bılıyorum ben.. batın kaç adet tarıhın ne canım bende 11 nısan ahhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh test adı duyunca fena oluyorum :43:

afiyet şeker olsun tatlım.. maşallah senin menu zengin.. kız bugün cuma al sofradan şu rakıyı:)))

persembe gecesı olmaz kuşummm cuma akşamı artık ... adamım hafta sonu zevkı yapıyooo...bırde masaj yaptırır bol bol yorgunsa senınkı yaptırmaz sen calısıyosun dıye bak calışmak guzel masajdan yırtıyosun :1:

persembe gecesı olmaz kuşummm cuma akşamı artık ... adamım hafta sonu zevkı yapıyooo...bırde masaj yaptırır bol bol yorgunsa senınkı yaptırmaz sen calısıyosun dıye bak calışmak guzel masajdan yırtıyosun :1:

yok kız yırtamıyorum dün akşam yaptırdı ama ben bunu ısırık manyağı yaptım :)) birde tövbe yaptırmaz bana masaj falan:))

canım korunmasız ilişkiden 7 gün sonra dıye bılıyorum ben.. batın kaç adet tarıhın ne canım bende 11 nısan ahhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh test adı duyunca fena oluyorum :43:

ya benim 27 nisan daha çok var...sadece sabırsızlanıyorum...Allah hepimize bir bebiş nasip etsin hayırlısıyla inşallah...

Back