- Konu Sahibi pembemasal
- #1.881
latacım yok dimi bi sıkıntı canım..
herşey yolunda yani..
gülşencim senden ne haber tatlım..
ve tüm kızlar umarım herşey yolundadır...
gülden annecik.. iyiyim tatlım çalışıyorum.. zayıflama için çalışıyorum.. 4 kilo vercem inşallah Allahın izniyle sabahları belime ve göbişime strech flm sarıp 1 saat yürüyorum, hamile değilim ama hamile olmuş olsam bunun bebeğe zararı olurmu ki..
kızlar benim 30 nisan bat...nasıl geçecek bu günler(( 10-30 nisan arasını yoğun bir çalışma ile geçirmem lazım...ayağının altına ve karnına sıcak su şişesi koy dedi bir arkadaş...acaba faydası olur mu ilişkiden sonra:/ yoksa saçmalık mı...
ümidimi kaybetmeyeceğim...benim de bir gün bebeğim olacak inşallah...napalım mart geçti gitti...umudumuz nisan...
inşallah tatlım inşallah olur merak etme..sıkma tatlım canını,,
gülşenım geldım kuşummmm... markete gıttım dayımlar ıcın bırseyler aldım durumları kotu bu ara şimdi kendım için gitcem marketekoştur benım işim sureklı... evde pc yokmu kusum öslüyom ben senı hafta sonu ama
otur evde gezme
![]()
yok tatlım pc evde bilgisayara karşıyım ben tatlım zaten akşama kadar bilgisayarın başındayız birde akşam yok anam ben çekemem...
selam kızlar nabersiniz ben şimdi dr aradım
kanamam daml damla geliyordu eczaneden test al dedi inşallah çıkarsa duvara tutunması için uğraşalım dedi
şimdi eczaneye gitcem dua edin kızlar
inşallah berceste tutunur canım..