- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.841
bır halsızım anlatamam... ama mecburen yapıyoruz tabı..... temızlık şuan daha bende yemek yapcam markete gıtcem pöfff bır suru ısım varr
ah yavrum ahh,,, benim evim piss,,, yemek yokk... kociş yemek bekler...eve gidimde yemek mi yapım temizlikmi,(( bende evde ossam keşkee..
bılemem kı talımmm neden oyle oluyorr cok dınleme kendını tatlım ya bıraz rahat oll ...
onla geçmiş olsun canım yaa üzüldüm şimdi
inş en kısa zamnda hamile kalırsın
evet adet belirtimim olmaması beni umutlandırıyo bakalım
sen böyle konuştukca ben umutlanıyorum yaaa kendimi test yapmamak için zor tutuyorum ama en azından bu günü atlatayım belki yarın yaparım test
kesinlikle olur canım.. sabahları fırsatın varsa kahvaltıdan önce yürü, sen lojmanda kalıyorsun yürüyüş yeri mutlaka vardır olmasa bile bahçede yürü kesin faydası olur.. benim yanımdaki arkadaşım hamileydi, her sabah yürürdü hamileliğini ideal kiloda sonlandırdı..
:))tatlım kesınlıkle senı umutlandırma ıstemıyorum ben sadece yasdıkalrımı anlatıyorum....bencede yarın sabah ılk ıdarına test yap bakalım ıns bır bebıs vardır..olmazsada sıkıntı yaratamak yok saglıklı huzurlu olmak var en basta bu ve hayırlsını ıstemek yarın senden haber beklıyoruz ozman...
bitmiyo valla yaaa yerıne göre hergun yapıyorum ne nankör oluyo şu ev yaa.. yap yap hala nankorAllah kolaylık versın sana kuşum olsun hafta sonu geldı yaparsın yarın
ıns bende oyle yapcam tatlım var evet kosu yolmuz var yuruyus yapcam onumzdekı ay da ızmıre gıdecegız hıc durmam ama umarım ıns saglıklı olrumda bunalrıda yapabılırım dılerım mevlamdan her ıkımızde ıyı oluruz ıns...
senden kaynaklanan bir durum değil ama insan ister istemez umutlanıyo saat başı kırmızı konturolü yapıyorum yaaa
yarın yoğun bir günü beni bekliyo ama inş girebilirim ve güzel haber veririm
sağol kuşum,, haftasonu gezmeyemi gidim temizlik mi bende şaşırdım artık ikisinide yapcam..
olur tatlım inşallah sağlık ile kucağına alcan minnoşunu.. hiç kafana takma rahat ol.. Allahın izniyle ikinizde sağlık ile atlatacaksınız bu 9 ayı..
benim de bat 8inde , ah latacımmm ahhh, keşke senle pişti olsakkk:))
gidip bi test almak var şimdi :))
gerceketn oyle herseye umutlanıyor kırmızıları gordgum esanda dahı ustune goruyorum derdım cok zor allaha hepmıze saglıklı hayırlı bebekler nasıp etsın.canım bırara fırsatın olursa yazarsın benımde kocıs evde olur pek sık gıremem ama senın ıcın fırsatladıkca bakcam ne yaptın dıye zaten sabah erken saatta yaptınmı hemne don bzıe ben oyle yapmsıtım:)
ıns gulsenım walla sabrla beklıyorum....hersey yolunda ıns hep beraber gzuel gunler gormek dılegıyle sızlerınde gobuslerı doldumu ıste ozman hersey daha ıyı olcak hepınız cok sevıyorum bugun hepnıze dua ettım cuma mubaberk gun dualarımız kabul olur ıns...
Umarim butun bebeis hasreti ceknelerin Rabbim yuzlerini guldurur
aynen canım okadar umutluyumki şu an anlatamam inş sabah girmeye calışacam inş hamileyimdir yaa nolur dualarınızda beni unutmayın hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?