Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım benımde yumurtlama gününden sonra aşırı hassaslaştı goguslerım buyuduler akıntım oldu... baska bırsey yok bendede bat.11 nısan

Hmm bekle bakalım biraz canim peki adet olcakmissin gibi bı belirti varmı Yada hamilelik belirtisi varmı Canim ?

arada kasıklarımda ağrı oluyo 2 gündürde belim ağrıyo cnm ama bilemedim işte. diğer hamileliğimle karşılaltırırsam hamilelik belirtisi yok ama aynı belirtileri yaşarmıyim yine bilmiyorum tabi

latacımmmmmmmmmmmmmmm nasılsın tatlımmmm tebrık ettım görmedın sanırımmmm cok sevındımm. eskısı gıbı derın temızlık yapma artık

canım benımde yumurtlama gününden sonra aşırı hassaslaştı goguslerım buyuduler akıntım oldu... baska bırsey yok bendede bat.11 nısan

benim de aynı oldu.... yumurtlama dönemim de çok sızladı ve akıntım oldu bir kaç gündür tık yok

arada kasıklarımda ağrı oluyo 2 gündürde belim ağrıyo cnm ama bilemedim işte. diğer hamileliğimle karşılaltırırsam hamilelik belirtisi yok ama aynı belirtileri yaşarmıyim yine bilmiyorum tabi

Hmm anladım Canim ama bı annenin her hamileliği birbirine benzemeye biliyormuş hayırlısı olsun ins hamissindir :))

korkma tatlım hayırlısı ile hamiş olcaz inşallah.. rahat ol öle kasma kendini, kendinde değişen şeyler varmı belirti mahiyetinde..

17. gunden ıtıbaren asırı gogus agrısı canım bırde akıntı baskada bırsey yok cok acıyo valla test negatıftır dıye yapamıyorumda erken gebelık testı alcam bugun yarın yapıcam offf

kızlar ben şimdi çıkıyorum kociş kalkar birazdan ben öğreni hbr veririm size kendinize çok ii bakın inş. geldiğimde hamiş haberleri alırım sizlerden

17. gunden ıtıbaren asırı gogus agrısı canım bırde akıntı baskada bırsey yok cok acıyo valla test negatıftır dıye yapamıyorumda erken gebelık testı alcam bugun yarın yapıcam offf

canım bende adetimin başlamasından sonra 13. günde yumurtladım o günden beri göğüslerim felaket acıyor.. o günlerde akıntım çoktu şimdi hiç bir şey yok.. hayırlısı benim pek umudum yok haftaya bende şu ucuz testlerde yapcam,, sadece fantezi olsun diye yapcam bi beklentim yok açıkcası tatlım..kasma kendi tatlım yap gitsin boşver.. bu ay olmazsa öteki ay olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…