- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.741
günaydın anne adayları, benim bat 10 nisan ama şu ana kadar ne regl belirtisi, nede hamilelik belirtisi var. daha önce hep göğüslerim sızlardı regl öncesi ama şimdi yok. bu aynı zaman da hamilelik te belirtisi diye biliyorum. sizce neler oluyor bu ay bana?
himiş arkadaşlar göğüslerinizde dolgunlaşma sızı felan oldumu acaba hiç belirtileriniz varmı
evet kuşumm.... sen ne yaptın tatlımmmmmmmmmm bat. 5 gün kaldı gülşenım cok korkuyorum bennn
Hmm bekle bakalım biraz canim peki adet olcakmissin gibi bı belirti varmı Yada hamilelik belirtisi varmı Canim ?
sendede varmıben dokunamıyorum valla
Insallah hayirli sonuclar olur canim senin icin
canım benımde yumurtlama gününden sonra aşırı hassaslaştı goguslerım buyuduler akıntım oldu... baska bırsey yok bendede bat.11 nısan
benim de aynı oldu.... yumurtlama dönemim de çok sızladı ve akıntım oldu bir kaç gündür tık yok
baska bır topıkte parmak testı okudumuyguladım ama anlamadım valla
evet kuşumm.... sen ne yaptın tatlımmmmmmmmmm bat. 5 gün kaldı gülşenım cok korkuyorum bennn
onu bende uygulamıştım anlamadım bende cnmkaynanam öle anlamış hamile olduğunuhep
arada kasıklarımda ağrı oluyo 2 gündürde belim ağrıyo cnm ama bilemedim işte. diğer hamileliğimle karşılaltırırsam hamilelik belirtisi yok ama aynı belirtileri yaşarmıyim yine bilmiyorum tabi
bır dıyolar boş alan olcak bır dıyolar yuvarlak bırsey olcak anlamadımkaynanan ne dedı tatlım yuvarlakmı çarpacakmış
korkma tatlım hayırlısı ile hamiş olcaz inşallah.. rahat ol öle kasma kendini, kendinde değişen şeyler varmı belirti mahiyetinde..
onu sormamıştım cnm ama sorar habr veririm size
Hmm anladım Canim ama bı annenin her hamileliği birbirine benzemeye biliyormuş hayırlısı olsun ins hamissindir :))
inş cnm ya . Allahım hepimize nasip etsin inş o muhteşem duyguyu tatdırsın hepimize (amin)
17. gunden ıtıbaren asırı gogus agrısı canım bırde akıntı baskada bırsey yok cok acıyo vallatest negatıftır dıye yapamıyorumda erken gebelık testı alcam bugun yarın yapıcam offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?