- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.701
Ben kaçar kızlar:) Görüşmek üzere.. iyi akşamlar herkese:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm sağol kuzum..:) Ama pembemasal geliyor artık buraya:) Tatlı kızdır tanışırsınız:) Mayısı da hani mayısa kalanlar oldu diye açtı, kendisi de hala bekliyor nisanı yani:) geçen ay biraz onunda sağlık sorunları vardı, doktor kontrolleri falan ondan fazla gelemedi.. Bir de ben listeyi yapıyorum diye bana bıraktı o işi, öyle paslaştık yani:) Ne farkeder ayrıca kuzum, biz bir arada olalım mekan önemsiz:))
Sen iyisin di mi hayatım? gedi mi o damlanın devamı? inşallah gelmez:))
yok canım damla falan yok bir damla bitti şimdi
aslında doğru söylüyorsun arkadaşıneli bereketli
galiba stresten yarın dr gitcem bakalım ne diyecek bu duruma
banucum işine karışmak gibi olmasın ama her seferinde lista hazırlamak zordur canım
bu topiğ arkadaş topiği açıyo sonra gidiyor sonra sahipsizmiş gibi kalıyor topik aç bir topik gelelim oraya
valla ordan oraya savruluyoruz :)) bence bizim kendi topiğimiz olsun topiğin sahibi arkadaşı tanımıyoruz bile
marttaydık nisana geldik şimdi bizi beklemeden mayısa gitti
sen topik aç yanındayım
selam kızlar nasılsınız benim biraz moralim bozuldu.az önce tuvalete gittiğimde kahverengi akıntı gördüm moralim bozuldu.ama okuduğuma göre ;Bebeğin büyümesi ve kendisine yer açmasıyla damarların çatlaması neticesinde yine kanama görülebilir. Bu durumda da kanama lekelenme şeklindedir.inşallah böyledir şuan ağrım falan yok.olmazsa yarın doktora gidecem.inşallah düşük tehlikesi falan değildir.bana dua edin nolur.bu konu hakkında bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilirmi?
selam kızlar nasılsınız benim biraz moralim bozuldu.az önce tuvalete gittiğimde kahverengi akıntı gördüm moralim bozuldu.ama okuduğuma göre ;Bebeğin büyümesi ve kendisine yer açmasıyla damarların çatlaması neticesinde yine kanama görülebilir. Bu durumda da kanama lekelenme şeklindedir.inşallah böyledir şuan ağrım falan yok.olmazsa yarın doktora gidecem.inşallah düşük tehlikesi falan değildir.bana dua edin nolur.bu konu hakkında bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilirmi?
tatlım çok teşekkür ederim inşallah amin...bugün 3. bir doktora daha gidicem inşallah oda sorun olmadıqını söyler içim rahat bir şekilde dönerim burayaCanım, unuturmuyum hiç aşkolsun:) Ben de haftaya dil kursu ile görüşmeye gideceğim sonra başlangıç tarihim belli olacak ona göre de türkiyey gidişimi ayarlayacağım:) Soğan kürüne de bu ay tam gaz devam edeceğim:)
İnşallah bir gün izmirde denk geliriz ben sana gezdiririm tatlım:))
Canımm, hoşgeldin, kızların hepsi burda merak etme:)
Çok geçmiş olsun hayatım.. Zor valla, çoluk çocuk dökülmüşsünüz Dikkat edin kendinize tatlım, acil şifalar..:)
Olacağını sanmam hayatım, spora çok ağır olmamak şartıyla devam edebilirsiniz diyor doktorlar.. Ayrıca ebru şallı çatır çatır doğurduğuna göre de sorun yok demektir:))))
Canımmm, çooook geçmiş olsun..İnşallah hemen iyileşirsin ve sonrasında sorunsuz hastalıksız bir hamişlik yaşarsın hayatım.. Özledik valla biz de seni, iyileş ve dön aramıza:)
Gözün aydın tatlım, bebiş haberini de tez zamanda alırsın inşallah:)
Kuzummm üzme kendini.. İnşallah mayıs uğurlu bebişli gelir sana..
Hiç bilemiyorum ki tatlım, ilaçtan da olabilir ama inşallah bebiştendir:)))
kızlar bugün saat 10 da randevum var... gittiqim 2 doktorun ikiside farklı şeyler söyledi...bakalım bu doktor ne dicek.. yaptırabilirsem hormon tahlillerimide yaptırıcam..inşallah hayırlı haberlerle gelirim..çok panik yapıyorum..ters bişey çıkmaz inşallah...
günaydın sevgili anneler ve anne adayları
ben de hamilemiyim acaba diye düşünüyordum bi kaç gündür, kasıklarımda batma yoğunn akıntı ,ateş ve halsizlik uyku hali vardı
bi yandan da diyet ve spor yapıyorum 1 aydır
aslında bu ay sadece yumurtlama günüme kadar birlikte olduğumuz için devamını getirmediğimiz için çok da ümitli değildim bu aydan ama , böyle ufak belirtliler çıkınca bile insan şüphelenmeden eedmiyo
işte dün gece yine spor yaptım biraz, bu sabah karnımda hasta olacakmışım gibi derinden bi ağrı var
ama reglime daha var, salı günü olmam lazım
poff yanlış bişey mi yaptım acaba
ocak ayında da 6. haftada düşük yaşadım ben, tutunamamış bebek
şimdi de öyle bişey mi oldu diye korktum
ama bi yandan da diyorum tutunacak olan zaten tutunur öyle değil mi, biraz da o pskiolojiyle sporu yaptım dün, iki eğilip kalkmaya düşecekseee ohooo
insanlar köylerde ne hallerde ne ağır işlerin altında hamilelik geçiriyo,
öff ne bileyim, ne çok karıştırdım konuyu, bejkleyip görcez di mi
ah inşallahh inşallah , için rahat bi şekilde gelirsin canım
tatlım bende çok aqır ve yoqun spor yaparken bilmeden hamile kalmıştım...hemde günde 3 defa çok aqır spor yapıyordum...tabiri caizse hop hop yukarıya hopluyordum...ve hamile olduqumu öqrenince şok geçirmiştik..nasıl düşmemiş bebek diye...ama hamilelik planlasaydım asla aqır spor yapmazdım en fazla yürüyüş yapardım..herkesin bünyesi bir olmuyor..bizim gelinimiz hamileyken doktor askıya kıyafet asmak için bile uzanmıcaksın mutfak dolaplarına uzanmıcaksın demişti...hassas olan bünyeler var...çok dikkat etmek lazım...
inşallah canım...ilk gittiqim doktor yumurtamın tekinde polikistik over tesbit etti diqer doktorsa bunun adet döneminde her kadında olduqunu ve bunun yumurtladıqımızın bir göstergesi olduqunu söyledi..yine ilk gittiqim doktor miyom var dedi ikinci doktor miyom var bile diyemeyiz çok küçük dedi...biri polikistik overin bebeqe engel olacaqını belirtirken diqeri alakası olmadıqını söyledi..aklım çok karıştı..bende bugün bir doktora daha gidicem..bakalım hangisinin dediqini doqrulucak...
işte allah verince veriyo zaten, senin sporların engel olamamış
benimki de sağlamdır ya
çok narin bi vücudum yok, vücudum da bu tür işlere sporlara alışkındır aslında
bilemedim
şimdi de temizlik yapcam, çok mu yaramazım
daha bebek olduğu da belli değil zaten , hafif hafif yapim ben işimi
neden böyle tutarsızlar ya, hayırlsıyla atlatırsın, basit bişeydir umarım
bak hamile olma ihtimalin var tatlım lütfen dikkatli ol...aqır kaldırma kendini fazla yorma...yavaş yavaş yap işini...istersen yardıma gelelim canım hep bir elden yapıveririz
inşallah canım ama çok stresliyim....sanki kalbime vurdu çarpıntı yapıyor gibi geliyor...
tatlım dur hemen telaşlanma panik yok.bır cok ınsanın basına gelıyor bu durum bence gayet normal.hatırlıyormusun bılmıyorum ama hayaletcööösper ın de olmustu ve hıc bır sorunu yoktu sıkma canını tatlım.habersız bırakmaselam kızlar nasılsınız benim biraz moralim bozuldu.az önce tuvalete gittiğimde kahverengi akıntı gördüm moralim bozuldu.ama okuduğuma göre ;Bebeğin büyümesi ve kendisine yer açmasıyla damarların çatlaması neticesinde yine kanama görülebilir. Bu durumda da kanama lekelenme şeklindedir.inşallah böyledir şuan ağrım falan yok.olmazsa yarın doktora gidecem.inşallah düşük tehlikesi falan değildir.bana dua edin nolur.bu konu hakkında bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilirmi?
Canım arkadaşlarım öncelikle hepinize günaydın , sevgiler...
Dün kan testi yaptırdım ve hamile oldıuğumu öğrendim şaşkınlığı ve mutluluğu bir arada yaşadım , hatırlarsanız ben bu ay herseyi bıraktım dinleniyorum demiştim,, demekki işin formülü buymuşşş....
öncelikle özlemim , banumm ve beluşuma bana gösterdikleri ilgi alaka ve sevgiden dolayı çok teşekkür ederimmm, mutluluğuma ortak oldular ve sevincimi benimle her dakika paylaştılar , sizi seviyorum kuzularımm.......veeee tabiki topikteki tüm arkadaşlarım , güldencim , latacım , canomm , gülsen , hayaletcasper , pembemasal , 9 ay ve ismi kalbimde olan tüm diğer arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ederim. Bu konuda biraz mahçup ve utangacım sevincimi böğüre böğüre paylaşmak beni rahatsız ediyor herkesin yapısı yanlış anlaşılmasın rica ederim.....tek mesajla hepinize saygı ve sevgilerimi iletiyorum...