Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

gunaydınnnn hala uyanmadınızmı :))) bebısler dogsun hele bnm gıbı sabahın 7 sınde dıkılırsınız hepınız ayaga :))) ınsallahhhhh

günaydın kızlar bugün regli günüm ne gelen var ne giden kesin yine gecikicek kim bilir ne zaman olurum regli

gunaydınnnn hala uyanmadınızmı :))) bebısler dogsun hele bnm gıbı sabahın 7 sınde dıkılırsınız hepınız ayaga :))) ınsallahhhhh

İNŞALLAH dalincim inşallah.. bu arada günaydın tatlım.. çocuklar nasıl tatlım.. hepiniz hastaydınız iyiliştinizmi..

Günaydın kızlar nasiliz bakalım bugun keyifler yerindedir umarım peki Hamis haberimiz varmı bugun :))

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasiliz bakalım bugun keyifler yerindedir umarım peki Hamis haberimiz varmı bugun :))

günaydın cnm benim bugün adet günüm ama test felan yapmadım 11.ine kadar eklicem çünkü düzensizlik yaşıyorum ben hep .bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

günaydın cnm benim bugün adet günüm ama test felan yapmadım 11.ine kadar eklicem çünkü düzensizlik yaşıyorum ben hep .bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

Hmm bekle bakalım biraz canim peki adet olcakmissin gibi bı belirti varmı Yada hamilelik belirtisi varmı Canim ?

günaydın anne adayları, benim bat 10 nisan ama şu ana kadar ne regl belirtisi, nede hamilelik belirtisi var. daha önce hep göğüslerim sızlardı regl öncesi ama şimdi yok. bu aynı zaman da hamilelik te belirtisi diye biliyorum. sizce neler oluyor bu ay bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…