- Konu Sahibi pembemasal
- #1.681
selam arkadaslarrr kacmıssınız ama buldum sızııııııııı ne zamandır gıremıorum ya gırsemde bıraz bakıp cıkıorum sızı coook özledım..
latacım ve tulıncım haberlerınızı aldım acayıp heyecanlandım ve sevındım yaa Rabbım tamamına erdırsın ınsallah bekleyenlerede en kısa zamanda nasıp etsın...zaten ben bılıodum sız ıkınızden umıtlıydm yanı:))
benı sorarsanız anlatıyım kızlar hamılelıgım coook kötu gecıyo Rabbım ıyı etsın ınsallah..bırıncısı asırı mıde bulantılarım oluyo cok zayıfladım cunku ekmek peynır ve meyve dısında hıcbırsey yıyemıorum aynı bırıncı hamılelıgım gıbı buda( hep yatıorum yanı yatak yorgan oglumla esım sagolsun her ısı onlara bıraktm yanı...üstüne üstlük bıde grıbe yakalandım ılac almak ıstemedıgımden evde kendı kendıme gecırmeye calıstım ama artık dayanılmaz olmaya basladı benım ıcın en sonunda doktora gıttım doktor mikrobun cıgerlerıme ınmek uzere oldugunu söyledı gıtmedıgım ıcın hata yaptıgımı söyledı felan..antıbıyotık vss.. ılaclar verdı bende Allaha tevekkul edıp ıcıyorum mecburen ınsallah bebege bı zararı olmaz...bugun bıraz daha ıyıyım cok sukur..kızlar sıze tavsıyem cok dıkkat edın kendınıze hamılelıgınızde eger hasta felan olursanız bir iki günde baktınız gecmıyo hemen doktora gıdın sakın kendılıgınden gecer dıye ıhmal etmeyın yani...
sizlerı cok öpuorum Allaha emate olun...butun hamişleri tekrar tebrık edıorum..
canım çok geçmiş olsun kış çayı al birde inan bu kış eşim grip olduğu halde ben o çayı içtim hiç grip olmadım,tavsiye ederim.5 tl aktarların hazırladığından da olur ama hazır paket halindeydi ismini unuttum,kuruyemişçilerde bile var.Rabbim şifa versin.
Gebe olan arkadaşlara da sağlık diliyorum,hayırlı olsun...