• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

olmaz olmaz.. bişey olmaz merak etme.
dediğin gibi, belki soğan kürünün faydasını görmüşsündür.

çok rahatsız olursan, bi doktora gidersin istersen.

bakalim canim gecmezse eger giderim tabi esimde ameliyat olacak onumuzdeki gunlerde safrasini aldiracak geldimi ust uste geliyor bazi seyler.

cok ıyıyım tatlım :)rabbım herkeze burda ısteyen arkadaslrıma hepmıze nasıp etsın bebeklerımız walla yalelcım ben rahat durmadım cok erkn yaptım ıdrar testını benım bat daha pazartsı bekleyemdım o da cok sukurler olsun rabbıme umudumu kırmadı cok gzul bır duyguymus ıste haftaya gıtcem dr kese kalp atısalrı derken ılerlıyecegız bakalımda tatlım kese ve kalp atısalrı kacıncı hafta gozukulup duyuluyor...bır dr gıttım ama hıc begenmedım basta dr degıstırcem bana hıc bırsey soylemedı geebsın dedın ayın 18 sadce yanıma gel dedı...

aferin sana, sen de benim kafadansın demek :)
ben de öyle yapıyorum hep... bat'tan 1 hafta önce yapıyorum testi, alıyorum sonucumu :))

ben pozitifi görünce, hemen biyere gitmiyorum latacım. 5+ olunca doktor agidiyorum genellikle. öncesinde keseyi görmek, bana bişey ifade etmiyor açıkçası... kesenin içindeki bebeğin kalp atışlarını duymaya gidiyorum direk yani.
5+4 ve sonrası idealdir diye düşünüyorum.
5+2 gibi kalp atışları oluşuyor çünkü... 6. haftanın içinde yani.
bir kere gidiyorum, ilk kontrol için... hem keseyi, hem bebeği, hem kalp atışlarını duyup geliyorum :)))

yalelcim nerelerdesin tatlımyaaa..
bak yeni hamişlerimiz var tatlım..
arayı bukadar açmayalım lütfen
begümcük nasıl bakalım sen nasılsın?

aferin sana, sen de benim kafadansın demek :)
ben de öyle yapıyorum hep... bat'tan 1 hafta önce yapıyorum testi, alıyorum sonucumu :))

ben pozitifi görünce, hemen biyere gitmiyorum latacım. 5+ olunca doktor agidiyorum genellikle. öncesinde keseyi görmek, bana bişey ifade etmiyor açıkçası... kesenin içindeki bebeğin kalp atışlarını duymaya gidiyorum direk yani.
5+4 ve sonrası idealdir diye düşünüyorum.
5+2 gibi kalp atışları oluşuyor çünkü... 6. haftanın içinde yani.
bir kere gidiyorum, ilk kontrol için... hem keseyi, hem bebeği, hem kalp atışlarını duyup geliyorum :)))

degılmı bende oyle yapmak ıstıyorum zaten lojmanda old ıcın merkeze uzagız.....yanı 6.hafta ben doktor yoluna koyulayım:)tsk ederım tatlım ıns bır sıkıntımız cıkmaz bebısımın mınık kalp atısalarını duyarım

yalelcim nerelerdesin tatlımyaaa..
bak yeni hamişlerimiz var tatlım..
arayı bukadar açmayalım lütfen
begümcük nasıl bakalım sen nasılsın?

canım benim, merhaba... burdayım burdayım :)
az daha işim var, sonra nasipse tam zamanlı burdayım :)))

evet yeni hamişleri öğrendim face'te, banu söylemiş sağolsun...

begüm de iyi teyzesi, napsın işte.. tam gaz devam yaramazlığa..
bu yanlışlıkla kız doğmuş, erkek olacakmış sanki... öyle bi erkek yaramazlığı var sağolsun :))
büyüdü, şu 15 gündür oldukça büyüdü. tarzı var artık, kendi tercihleri var, ısrarları ve inatlaşmaları var.... 2 yaş sendromu tam gaz :)))

senin bebiş nasıl? keyfiniz yerinde inşallah...

Son düzenleme:
degılmı bende oyle yapmak ıstıyorum zaten lojmanda old ıcın merkeze uzagız.....yanı 6.hafta ben doktor yoluna koyulayım:)tsk ederım tatlım ıns bır sıkıntımız cıkmaz bebısımın mınık kalp atısalarını duyarım

ben de hastahaneme ve doktoruma uzağım. eskiden dibinde oturuyorduk, zırt pırt gidip bakıyordum ultrasonda seyrediyordum falan :))

ama artık, o kadar yolu kaldırmıyor benim bünyem. zaten riskli durumundan ötürü de, yol yasağım oluyor genelde hamileyken.
doktorla yüzleşmeden evvel bekliyorum, kendim hesaplıyorum... 5+4 gibi gidip görüyorum bebeğimi, duyuyorum pıtpıtlarımızı.... daha önce gitmeyi luzumsuz buluyorum kendi adıma.
illaki kalp atışlarını duyana kadar çağırıyor 2-3 kere çünkü.

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali *
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması *
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet *
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması *
7.sık sık idrara çıkma *
8.bel ağrısı *
9.ağızda kuruluk *
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması *
13.mide yanması *
14.idrar kokusunda değişme *
15.kasıkta batma,kramp *
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması *

bayanlar ben bu yazıyı başka int. sayfasından kopyaladım
listeye baktıgımda bir çok belirti bendede var hadda birçoğunun karşısına * işaretti koydum
allahım 13 nisanı beklimmi yoksa tahlil yapımmı erken olurmu bayanlar

bana müsade kızlar.
begüm uyandı.... çınlattı ortalığı...
''anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nergesiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... neden dittiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn'' :)))

haydi öptüm kocaman hepinizi.. gelirim yine nasipse..

3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması *
7.sık sık idrara çıkma *
8.bel ağrısı *
9.ağızda kuruluk *
12.iştah artması *
13.mide yanması *
15.kasıkta batma,kramp *
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması *

listeye baktıgımda bir çok belirti bendede var hadda birçoğunun karşısına * işaretti koydum

yap bi erken gebelik testi.. rahatla bacım :)))

ikinizde iyi olacaksınız annesi merak etme biz artık çilek olduk terfi ettik şimdi siz mercimek siniz hehehe:):)teyzessi..

canım benim, merhaba... burdayım burdayım :)
az daha işim var, sonra nasipse tam zamanlı burdayım :)))

evet yeni hamişleri öğrendim face'te, banu söylemiş sağolsun...

begüm de iyi teyzesi, napsın işte.. tam gaz devam yaramazlığa..
bu yanlışlıkla kız doğmuş, erkek olacakmış sanki... öyle bi erkek yaramazlığı var sağolsun :))
büyüdü, şu 15 gündür oldukça büyüdü. tarzı var artık, kendi tercihleri var, ısrarları ve inatlaşmaları var.... 2 yaş sendromu tam gaz :)))

senin bebiş nasıl? keyfiniz yerinde inşallah...

bekliyoruz canım ozaman en kısa zamanda seni özletme kendini..
biz iyiyiz bu ara bi sıkıntımız yok allaha şükür ama benim miyde yanmalarım çok erken başladı onun dışında iyiyim
bide seni yakalamışken tecrübeli olarak hemen sorayım arada bir karnımın biyanı resmen batıyo bu normal bişey değilmi?

kızlar aranızda hamile olupta üstüne gören oldumu.. eğer olduysa miktarı azmıydı çokmuydu rengi nasıldı? beni bi aydınlatıversenizz bu doktor benim çok fena aklımı karıştırdı vallaaaa...

ben de hastahaneme ve doktoruma uzağım. eskiden dibinde oturuyorduk, zırt pırt gidip bakıyordum ultrasonda seyrediyordum falan :))

ama artık, o kadar yolu kaldırmıyor benim bünyem. zaten riskli durumundan ötürü de, yol yasağım oluyor genelde hamileyken.
doktorla yüzleşmeden evvel bekliyorum, kendim hesaplıyorum... 5+4 gibi gidip görüyorum bebeğimi, duyuyorum pıtpıtlarımızı.... daha önce gitmeyi luzumsuz buluyorum kendi adıma.
illaki kalp atışlarını duyana kadar çağırıyor 2-3 kere çünkü.

banda oyle soyledı gıdıp geclecksın buarları dedı tekara kan alcaz keseyı gorcez kalp atısı dınlıyecegız vss bende cok uzagım vwalla yalelcım bende tek belırtı yanı baskın ozlellıge sahıp olan ne bılıyomsun anlatayım hemen:)ayagım basen ve bıkını bolgesı 3dk fazla bır mesafelı yol yuryemıyorum hemen bacagımın ustune basamıyorum doktora zor bela gıttım kanda cıktımmı ne var ne yok dıye...pekı bu haftalık ısını ben tam anlamdım ama dun bıraz banu tıp yordmaıyla anlattı burdakı bebelık gunlugune katıldım orda gozukuyor 6.haftayı gordgum an gıdeyım zatne anladgım kadarıyla son bat tarıhınden baslayıp hafta hafta sayacagımm...

3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması *
7.sık sık idrara çıkma *
8.bel ağrısı *
9.ağızda kuruluk *
12.iştah artması *
13.mide yanması *
15.kasıkta batma,kramp *
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması *

Sende belirtilerin hepsi var nerdeyse Canim Reql gunüne 8gun kalmış lata ninkide aşağı yukarı o kadar zaman vardı ve simdi hamis :)sende bı test yap istersen çıkmazsa umutsuzluğa kapılma gunünü bekle bence ins hamissindir canimm :))))

ikinizde iyi olacaksınız annesi merak etme biz artık çilek olduk terfi ettik şimdi siz mercimek siniz hehehe:):)teyzessi..

bekliyoruz canım ozaman en kısa zamanda seni özletme kendini..
biz iyiyiz bu ara bi sıkıntımız yok allaha şükür ama benim miyde yanmalarım çok erken başladı onun dışında iyiyim
bide seni yakalamışken tecrübeli olarak hemen sorayım arada bir karnımın biyanı resmen batıyo bu normal bişey değilmi?

degılmı guldenım...rabbım hepımze sag salım kcuagımıza almamızı nasıp etsın sendekı panıklık sımıdıde bende basldı ama hayırlısı rabbım tamamını erdırır ıns ...duyarım mınıkck kalp atısalrını...

kızlar aranızda hamile olupta üstüne gören oldumu.. eğer olduysa miktarı azmıydı çokmuydu rengi nasıldı? beni bi aydınlatıversenizz bu doktor benim çok fena aklımı karıştırdı vallaaaa...

hahaha tam üzerine bastın tatlım senin o dediğini ben yaşadım
aynı normal adet oluyomuş gibi 4 5 gün öncesi 1 2 damla kanamam başladı benimnormaldede öyle olurdu bende hiç aldırış etmedim..
sonra baktık hala gelmiyo hadi bi test ve sonuç pozitif hatta idrarımda bile kan vardı bizim işyeri hekimimiz yapmıştı özellikle şok olduk
sonrada kahverengi akıntıya çevirdi tatlım..

öyle yapacam bu hafa kesin yoksa çatlayacam ben aslında evde bizimkilere çok sakin görünüyorum ama kendi içimde fırtılar kopartıyorum dediğin gibi bacim bakim kurtulum yaw

yap tatlım yap benımde bat 6 gun vardı cıkar ıns hadı hayırlı haberler beklıyoruz yok cıkmasada umdu kaybetmek yok bırde bır hafta sonra yaparak tekrarlarız...hadı bı bugun yap testını...ama sabah ılk ıdrara yaparsan daha net gzuel olur ya

banda oyle soyledı gıdıp geclecksın buarları dedı tekara kan alcaz keseyı gorcez kalp atısı dınlıyecegız vss bende cok uzagım vwalla yalelcım bende tek belırtı yanı baskın ozlellıge sahıp olan ne bılıyomsun anlatayım hemen:)ayagım basen ve bıkını bolgesı 3dk fazla bır mesafelı yol yuryemıyorum hemen bacagımın ustune basamıyorum doktora zor bela gıttım kanda cıktımmı ne var ne yok dıye...pekı bu haftalık ısını ben tam anlamdım ama dun bıraz banu tıp yordmaıyla anlattı burdakı bebelık gunlugune katıldım orda gozukuyor 6.haftayı gordgum an gıdeyım zatne anladgım kadarıyla son bat tarıhınden baslayıp hafta hafta sayacagımm...

degılmı guldenım...rabbım hepımze sag salım kcuagımıza almamızı nasıp etsın sendekı panıklık sımıdıde bende basldı ama hayırlısı rabbım tamamını erdırır ıns ...duyarım mınıkck kalp atısalrını...

ah tatlım ah duyacaksın inşallah kalbinide..
ama o paniklik sonrada devam edecek bana bu 1 ay geçmiyo acaba iyimi kalbi atıyomu güzel gelişiyomu kafyı yicem vallaha..

hahaha tam üzerine bastın tatlım senin o dediğini ben yaşadım
aynı normal adet oluyomuş gibi 4 5 gün öncesi 1 2 damla kanamam başladı benimnormaldede öyle olurdu bende hiç aldırış etmedim..
sonra baktık hala gelmiyo hadi bi test ve sonuç pozitif hatta idrarımda bile kan vardı bizim işyeri hekimimiz yapmıştı özellikle şok olduk
sonrada kahverengi akıntıya çevirdi tatlım..

canım bende dün doktora gittim.. alttan ultrasonla baktı muayene etti.. ilk kez gidiyorum daha doktora kahverengi akıntım pazartesi günü oldu sonra kesildi.. dün sabah biraz daha geldi doktorda şüphelendi diğer değerlerine bakarken gebelik testinede bakalım dedi kafamı kurcaladı... dün akşam da günlük pedi kirletecek kadar gelmiş.. pko var bende hastamıyım değilmiyim anlayamadım bazen olurdu ama arasında 2 gün bekletecek kadar olmadı hiç... sence sen ne diyosun benim durumum hakkında?? başını ağrıtayım senin azcık hihihihiiii :16:

Back