- Konu Sahibi pembemasal
- #1.561
İnşallah son yazışımız olur yavrimo:)
insallah sekerim gorcez baklalımmm:):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ..aranıza ben de aktılabilir miyim? 2,5 yaşında oğlum var daha 2 hafta öncesine kadar hamileliği aklımdan bile geçirmiyordum. Çevremdekiler ve oğlumun kardeş sevgisi beni ikna ettiller. Aranızda benim gibi küçük çocuğu olup ta tekrar hamilelik düşünenler var mı? ikisi birden arkadaş gibi büyüsün istiyorum bir yandan da endişeleniyorum. Çalışıyorum 2 çocuk çok mu ağır gelir:26:. Hayırlısı olsun. Reglim 28 martta bitti ve korunmayı bıraktık. Batım 21 Nisan hadi hayırlısı , herkezin istediği bebişler gelsin:119:
selam kızlar hamile arkadaşları çok çok tebrik ediyorum kızlar ben bişey daha duydum gelecek ayda onu yapmaya başlayacam inşallah 1 elmayı yıkıyorsunuz kabuğunu soymadan üzerine arapça olarak nisa suresinin 1 aytetini yazıyorsunuz bir uçtan başlanıp diğer uca kadar yazılacakmış adetinizin 13 14 15 günleri yarını eşiniz yarısınıda siz yiyecekmişsiniz ama o güne kadar eşinizle ilişkiye girmmeyecekmişsiniz elmayı yedikten sonra ilişkiye girecekmişsiniz ben gelecek ay başlıycam 3 ay bunu yapmaya devam edecekmişiz 3 aya kadar allahın izni ile olurmuş inşallah bu şekilde var bikaç tanıdığım bakalım hayırlısı olur inşallah
selam kızlar hamile arkadaşları çok çok tebrik ediyorum kızlar ben bişey daha duydum gelecek ayda onu yapmaya başlayacam inşallah 1 elmayı yıkıyorsunuz kabuğunu soymadan üzerine arapça olarak nisa suresinin 1 aytetini yazıyorsunuz bir uçtan başlanıp diğer uca kadar yazılacakmış adetinizin 13 14 15 günleri yarını eşiniz yarısınıda siz yiyecekmişsiniz ama o güne kadar eşinizle ilişkiye girmmeyecekmişsiniz elmayı yedikten sonra ilişkiye girecekmişsiniz ben gelecek ay başlıycam 3 ay bunu yapmaya devam edecekmişiz 3 aya kadar allahın izni ile olurmuş inşallah bu şekilde var bikaç tanıdığım bakalım hayırlısı olur inşallah
Günaydın kızlar ya biz korunmayı bıraktık ama her iliskiden sonra kasıklarım çok ağrıyo normal mı bu ?
Canımmmmmmmm..:) Valla bugün mesaj atacaktım sana nerede bu kız diye merak ettim çok...
canım ben zaten meryem suresini okuyorum ama iki adet arasında 99 tane okunacakmış ben bu ay onu yapıyorum inşallahCanim onu ilk defa duydum ama gerceklik payi nedir bilemem MEYREM suresini okumaya baslasan daha iyi bence 41 gun hem camide hoca bile diyor cocugunuz olmuyorsa esiniz meyrem suresini okusun diye
himmmm ilginccc ilk kez duydum elmanin uzerine mi yazacaz bunu 3gun mu yenecek bu elma yoksa 3ayri elma mi yapacaz simdi hergun icin.tamda yumurtlama donemleri ama 15de sonra mi iliski olmasi lazim :26:hadi hayirlisi bakim arkadasimm
hosgeldin. belki kendini kasiyorsundur. biraz rahat birak. cok agri olmamasi lazim. bende de cok hafif oluyor bazen. eger hafif cisim varsa daha cok oluyor bence bunlara bir dikkat et.
Hmm ilk defa duydum Canim ama icinde ayet var doğruluk payı vardır her seyin hayırlısı dene bı ama Meryem süresinde oku bence :))selam kızlar hamile arkadaşları çok çok tebrik ediyorum kızlar ben bişey daha duydum gelecek ayda onu yapmaya başlayacam inşallah 1 elmayı yıkıyorsunuz kabuğunu soymadan üzerine arapça olarak nisa suresinin 1 aytetini yazıyorsunuz bir uçtan başlanıp diğer uca kadar yazılacakmış adetinizin 13 14 15 günleri yarını eşiniz yarısınıda siz yiyecekmişsiniz ama o güne kadar eşinizle ilişkiye girmmeyecekmişsiniz elmayı yedikten sonra ilişkiye girecekmişsiniz ben gelecek ay başlıycam 3 ay bunu yapmaya devam edecekmişiz 3 aya kadar allahın izni ile olurmuş inşallah bu şekilde var bikaç tanıdığım bakalım hayırlısı olur inşallah
kızlarr napıyosunuz benide ekleyin listeye dedim ama bi girip okuyup bişeyler yazamadım işlerden.. bizimde bugünler yumurtlama günleriydi.. dün gece çalışma yaptık..bugün sol kasığımda bi batma var.. yoksa ben bugünmü yumurtluyom acaba :44: bugün 16. gün.. ben zaten 30 günde bir oluyorum.. ne yapsakki bugün yine mi çalışsak yoksa yarın akşammı offff
agirdan pek anlasilmiyor genelde. yumurtlama ocesi veya sonrasi agri olabiliyor. ama 30 gunde bir oluyorsan genelde yumurtlamadan sonra 14 gun gectigini dusunurken 16. gun yani bugun yumurtluyor olabilirsin. bence bugunu de kacirmayin :)