• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

selam kızlar hamile arkadaşları çok çok tebrik ediyorum kızlar ben bişey daha duydum gelecek ayda onu yapmaya başlayacam inşallah 1 elmayı yıkıyorsunuz kabuğunu soymadan üzerine arapça olarak nisa suresinin 1 aytetini yazıyorsunuz bir uçtan başlanıp diğer uca kadar yazılacakmış adetinizin 13 14 15 günleri yarını eşiniz yarısınıda siz yiyecekmişsiniz ama o güne kadar eşinizle ilişkiye girmmeyecekmişsiniz elmayı yedikten sonra ilişkiye girecekmişsiniz ben gelecek ay başlıycam 3 ay bunu yapmaya devam edecekmişiz 3 aya kadar allahın izni ile olurmuş inşallah bu şekilde var bikaç tanıdığım bakalım hayırlısı olur inşallah

Günaydın ..aranıza ben de aktılabilir miyim? 2,5 yaşında oğlum var daha 2 hafta öncesine kadar hamileliği aklımdan bile geçirmiyordum. Çevremdekiler ve oğlumun kardeş sevgisi beni ikna ettiller. Aranızda benim gibi küçük çocuğu olup ta tekrar hamilelik düşünenler var mı? ikisi birden arkadaş gibi büyüsün istiyorum bir yandan da endişeleniyorum. Çalışıyorum 2 çocuk çok mu ağır gelir:26:. Hayırlısı olsun. Reglim 28 martta bitti ve korunmayı bıraktık. Batım 21 Nisan hadi hayırlısı , herkezin istediği bebişler gelsin:119:

canım benimde 4 yaşında bir oğlum var. biraz hareketli bir çocuk önce aklımdan bile geçirmiyodum. şimdilerde çevremizdekilerin kardeşleri olduğunu görünce anne benimde bir bebeğim olsa diyo... aslında bende eşimde ailemizde bir bebişe daha sıcak bakıyoruz. gelgelelim sonuçççç artık korunmuyoruz... artık hayırlısı bakalım Allah ne zaman nasip ederse BEBİŞ istiyoruz. seninde hakkında hayırlısı olsun.

selam kızlar hamile arkadaşları çok çok tebrik ediyorum kızlar ben bişey daha duydum gelecek ayda onu yapmaya başlayacam inşallah 1 elmayı yıkıyorsunuz kabuğunu soymadan üzerine arapça olarak nisa suresinin 1 aytetini yazıyorsunuz bir uçtan başlanıp diğer uca kadar yazılacakmış adetinizin 13 14 15 günleri yarını eşiniz yarısınıda siz yiyecekmişsiniz ama o güne kadar eşinizle ilişkiye girmmeyecekmişsiniz elmayı yedikten sonra ilişkiye girecekmişsiniz ben gelecek ay başlıycam 3 ay bunu yapmaya devam edecekmişiz 3 aya kadar allahın izni ile olurmuş inşallah bu şekilde var bikaç tanıdığım bakalım hayırlısı olur inşallah

Canim onu ilk defa duydum ama gerceklik payi nedir bilemem MEYREM suresini okumaya baslasan daha iyi bence 41 gun hem camide hoca bile diyor cocugunuz olmuyorsa esiniz meyrem suresini okusun diye

himmmm ilginccc ilk kez duydum elmanin uzerine mi yazacaz bunu 3gun mu yenecek bu elma yoksa 3ayri elma mi yapacaz simdi hergun icin.tamda yumurtlama donemleri ama 15de sonra mi iliski olmasi lazim :26:hadi hayirlisi bakim arkadasimm

Günaydın kızlar ya biz korunmayı bıraktık ama her iliskiden sonra kasıklarım çok ağrıyo normal mı bu ?

hosgeldin. belki kendini kasiyorsundur. biraz rahat birak. cok agri olmamasi lazim. bende de cok hafif oluyor bazen. eger hafif cisim varsa daha cok oluyor :34: bence bunlara bir dikkat et.

Canımmmmmmmm..:) Valla bugün mesaj atacaktım sana nerede bu kız diye merak ettim çok...

selaaaammm. kosusturmadan giremedim bir turlu. neyseki bugun evdeyim. izmiri bir gordum geldim. aklima sen geldin valla. sebze yemekleriniz super bunu soyleyebilirim. ama gezcek vaktim olmadi. bir dahakine insallah

sogan suyu kesin ise yariyor. onumuzdeki ay farki gorecegine inaniyorum. cok daha rahat olacak. 11 nisan'da kistimin de kuculdugumu gorursem bahceye 5 kilo sogan ekecegim :) tabi taze sogan olarak cikar ama olsun. 11 nisani hatirliyorsun valla supersin :) cok tesekkur ederim ilgin icin. ben sabredemiyorum. neredeyse bugun baska doktordan randevu alip gidecektim ama esim yorulma aceleye gerek yok haftaya gideceksin diye gondermedi.

ben de rahat birakacagim. bir de onu deneyelim bakalim. tulins de ise yaradi. darisi basimiza :16:

isle ilgili soyle bir gelisme var. isten cikacagimiz tarihler belli oldu. 5 ay :50: hayirlisi artik ne diyeyim.

senden ne haberler var? kursa basladin mi? o kadar cok safya gecmis ki gecmise dondum ama hepsini okuyamadim ne yazik ki

Canim onu ilk defa duydum ama gerceklik payi nedir bilemem MEYREM suresini okumaya baslasan daha iyi bence 41 gun hem camide hoca bile diyor cocugunuz olmuyorsa esiniz meyrem suresini okusun diye
canım ben zaten meryem suresini okuyorum ama iki adet arasında 99 tane okunacakmış ben bu ay onu yapıyorum inşallah

himmmm ilginccc ilk kez duydum elmanin uzerine mi yazacaz bunu 3gun mu yenecek bu elma yoksa 3ayri elma mi yapacaz simdi hergun icin.tamda yumurtlama donemleri ama 15de sonra mi iliski olmasi lazim :26:hadi hayirlisi bakim arkadasimm

evet canım elmanın üzerine yazıcan 3 gün yenecek adetin 13 14 15 günleri hergüne 1 elma yarısını sen yiycen yarısını eşin ikiye bölücen 15 den sonra da ilişki olabilirmiş ama ama adetin 13den önce olmayacakmış canım

hosgeldin. belki kendini kasiyorsundur. biraz rahat birak. cok agri olmamasi lazim. bende de cok hafif oluyor bazen. eger hafif cisim varsa daha cok oluyor :34: bence bunlara bir dikkat et.

Hmm tamam Canim sanırım çok kasıyorum kendimi normalde hiç ağrımazdi o yüzden aklıma takıldı yardımcı oldun için tes ederim :))

Hmm ilk defa duydum Canim ama icinde ayet var doğruluk payı vardır her seyin hayırlısı dene bı ama Meryem süresinde oku bence :))

kızlarr napıyosunuz :3: benide ekleyin listeye dedim ama bi girip okuyup bişeyler yazamadım :17: işlerden.. bizimde bugünler yumurtlama günleriydi.. dün gece çalışma yaptık..bugün sol kasığımda bi batma var.. yoksa ben bugünmü yumurtluyom acaba :44: bugün 16. gün.. ben zaten 30 günde bir oluyorum.. ne yapsakki bugün yine mi çalışsak yoksa yarın akşammı offff :37:

kızlarr napıyosunuz :3: benide ekleyin listeye dedim ama bi girip okuyup bişeyler yazamadım :17: işlerden.. bizimde bugünler yumurtlama günleriydi.. dün gece çalışma yaptık..bugün sol kasığımda bi batma var.. yoksa ben bugünmü yumurtluyom acaba :44: bugün 16. gün.. ben zaten 30 günde bir oluyorum.. ne yapsakki bugün yine mi çalışsak yoksa yarın akşammı offff :37:

agirdan pek anlasilmiyor genelde. yumurtlama ocesi veya sonrasi agri olabiliyor. ama 30 gunde bir oluyorsan genelde yumurtlamadan sonra 14 gun gectigini dusunurken 16. gun yani bugun yumurtluyor olabilirsin. bence bugunu de kacirmayin :)

hoşbuldduuummm
nabersiniz teyzoşlar?
mart ekibi tam tekmil burda mıyız bakalım? :)))

tülin
ve lata güzel haberler vermişler... face'te gördüm az önce..
allah tamamına erdirsin kızlar, sağlıkla kucağınızda kokladığınız günleri göstersin rabbim...

agirdan pek anlasilmiyor genelde. yumurtlama ocesi veya sonrasi agri olabiliyor. ama 30 gunde bir oluyorsan genelde yumurtlamadan sonra 14 gun gectigini dusunurken 16. gun yani bugun yumurtluyor olabilirsin. bence bugunu de kacirmayin :)

doğru diyosun en iyisi çalışmalara tam gaz devammmm:10: :1:

bu arada, bu grupta sanırım eski arkadaşlardan pek azı var gibi...
ben öyle daldım hemen kendi mekanıma dalar gibi :)))
kusura bakmayın kızlar... ben mart ayından bu tarafa atlayanlardanım... ondan bizim kızlar burdalar sandım da yazdım çizdim takır takır :)))

bu arada hala bursa hayalleri kuruyorum.... hala oraya taşınmanın yollarını araştırıyorum...
elimdeki işimi bitirmeme de az kaldı. tam vaktinde bitirip teslim edicem nasipse...
ama çok yoğun çalıştığım için, aranıza katılamıyorum epeydir...
özledim sizi çookkk çokkk

geldim buraya ama, ben nisandan umutlu falan değilim :) sizi seviyorum diye geldim sadece. ne zamandan umutluyum onu da bilemiyorum şu aralarda.
mart ayında benim tarlayı nadasa bırakmıştım ben malum... nisanı da es geçicem. mayısı da sanırım es geçicem. haziranda bi çalışma yapıcam gibi görünüyor.
doğumumu karlı kışlı dönemde yapmak istemiyorum çünkü.

Begüm 22 ocak doğumlu. Doğduğunda, son 15 senenin en sert kışı içindeydik. Kimse teşrif edememişti hemen hemen... Kendi kendimizi ağırladık 3 ay kadar :)) 4. ayın içinde mevlüt yapabilmiştik biz kar kıştan ötürü... uzaktan gelecekleri düşünerek..
Şimdi de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
Hem doğum günleri de hep kış ve kar sezonuna denk geliyor elbette... yine prganizasyon sorunları oluyor.

Ben bahar bebeği istiyorum bu sefer :))) Tabi doğurmayı başarabilirsem... :(

Son düzenleme:
Back