• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

banda oyle soyledı gıdıp geclecksın buarları dedı tekara kan alcaz keseyı gorcez kalp atısı dınlıyecegız vss bende cok uzagım vwalla yalelcım bende tek belırtı yanı baskın ozlellıge sahıp olan ne bılıyomsun anlatayım hemen:)ayagım basen ve bıkını bolgesı 3dk fazla bır mesafelı yol yuryemıyorum hemen bacagımın ustune basamıyorum doktora zor bela gıttım kanda cıktımmı ne var ne yok dıye...pekı bu haftalık ısını ben tam anlamdım ama dun bıraz banu tıp yordmaıyla anlattı burdakı bebelık gunlugune katıldım orda gozukuyor 6.haftayı gordgum an gıdeyım zatne anladgım kadarıyla son bat tarıhınden baslayıp hafta hafta sayacagımm...

degılmı guldenım...rabbım hepımze sag salım kcuagımıza almamızı nasıp etsın sendekı panıklık sımıdıde bende basldı ama hayırlısı rabbım tamamını erdırır ıns ...duyarım mınıkck kalp atısalrını...

ah tatlım ah duyacaksın inşallah kalbinide..
ama o paniklik sonrada devam edecek bana bu 1 ay geçmiyo acaba iyimi kalbi atıyomu güzel gelişiyomu kafyı yicem vallaha..

ayyyy ayyy ayyyy :52: süpeeeerrrrrrrr :52:

lata , tülin :52: çok sevindim :52: Alalh sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah

tebrik ederim :52:

kendinize ,bebişlerinize iyi bakın kızlar :52:

darısı tüm bekleyenlerin başına

ah tatlım ah duyacaksın inşallah kalbinide..
ama o paniklik sonrada devam edecek bana bu 1 ay geçmiyo acaba iyimi kalbi atıyomu güzel gelişiyomu kafyı yicem vallaha..

rahat ol guldenımm hersey yolunda olcak ıns gzuel dusun gzuel seylerele karsılasalım.....rabbım gzuel gunlerıde gormemızı nasıp etsın.ıns...

Sende belirtilerin hepsi var nerdeyse Canim Reql gunüne 8gun kalmış lata ninkide aşağı yukarı o kadar zaman vardı ve simdi hamis :)sende bı test yap istersen çıkmazsa umutsuzluğa kapılma gunünü bekle bence ins hamissindir canimm :))))

ayy cnm benim inş. öyleyimdir
eşime söyledim eczaneye uğra test almadan eve gelme allahım oda sevindi bayanlar pazartesi inşalllahhhh güzel haber veririm sizlere

ayyyy ayyy ayyyy :52: süpeeeerrrrrrrr :52:

lata , tülin :52: çok sevindim :52: Alalh sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah

tebrik ederim :52:

kendinize ,bebişlerinize iyi bakın kızlar :52:

darısı tüm bekleyenlerin başına

amınnn tatlım hepımıze ınsalahhh...

selammmm canlar.ozledım valla sızlerı.yenı hamıleler varmı son durumlar ne.cok zor bı hafta gecırdım aılecedk hasta olduk oglum cok fenalastı.astım bronsıtı de azdı.hastanelık olduk.bende hastaydım esımde kızımda.berbat gunelr gecuırdım anlıcanız...ama atlatlık gıbı sukur sızler nasılsınız nasıl gıdıyor calısmalar yenı umutlar varmııı:54::54::54::54:

gecmis olsun canim ya ailece hasta olmussunuz tuh! yeni hamileler var zaten okumussun. bizde de umut var iste bakalim bu ayda sansimizi deneyecegiz

hahaha tam üzerine bastın tatlım senin o dediğini ben yaşadım
aynı normal adet oluyomuş gibi 4 5 gün öncesi 1 2 damla kanamam başladı benimnormaldede öyle olurdu bende hiç aldırış etmedim..
sonra baktık hala gelmiyo hadi bi test ve sonuç pozitif hatta idrarımda bile kan vardı bizim işyeri hekimimiz yapmıştı özellikle şok olduk
sonrada kahverengi akıntıya çevirdi tatlım..

ama sen normal adet olmadin di mi? sadece damla damla geldi.

kızlar aranızda hamile olupta üstüne gören oldumu.. eğer olduysa miktarı azmıydı çokmuydu rengi nasıldı? beni bi aydınlatıversenizz bu doktor benim çok fena aklımı karıştırdı vallaaaa...

tatlim eger bu olursa (istatistiksel olarak nadir bir durum ama bizim forumda cok var) kanama normal adet kanamasindan cok daha az olur diye biliyorum. ayni sekilde olmasi teorik olarak mumkun degil.

canım bende dün doktora gittim.. alttan ultrasonla baktı muayene etti.. ilk kez gidiyorum daha doktora kahverengi akıntım pazartesi günü oldu sonra kesildi.. dün sabah biraz daha geldi doktorda şüphelendi diğer değerlerine bakarken gebelik testinede bakalım dedi kafamı kurcaladı... dün akşam da günlük pedi kirletecek kadar gelmiş.. pko var bende hastamıyım değilmiyim anlayamadım bazen olurdu ama arasında 2 gün bekletecek kadar olmadı hiç... sence sen ne diyosun benim durumum hakkında?? başını ağrıtayım senin azcık hihihihiiii :16:

canım
inşallah hamilesindir bilemiyorumki bu herkese göre deyişiyo yani..
ama olma ihtimalinvarrrr...

slm arkadaşlar bugün sabahtan arkadaşlarla beraberdik yeni birini tanıdım elif. elif,e Dr.lar asla cocugun olmayacak demişler ve cok üzülmüş dünyam başıma yıkıldı dedi ve anlattı.bütün tahlilleri yapılmış rahim bitişik demişler asla olmayacak denilmiş.ve bir dua ya başlamış 10001kez okumuş o ay hamile kalmış şu an 2 yaşında kızı var ben aglayarak dinledim elifin yaşadıklarını size özetledim sadece.onu dilenyince icimde tekrar umutlar yeşerdi.bende başlayacagım o duaya sizler icinde dua edecegim inşallah rabbim sesimizi duyar

yap tatlım yap benımde bat 6 gun vardı cıkar ıns hadı hayırlı haberler beklıyoruz yok cıkmasada umdu kaybetmek yok bırde bır hafta sonra yaparak tekrarlarız...hadı bı bugun yap testını...ama sabah ılk ıdrara yaparsan daha net gzuel olur ya

ayy latacım inş sen gibi erken çıkar allahım bak bi anda içim kıpırdadı ozmaan akşam değil sabah yapıyorum testimi tecrübe konuşuyor nede olsa saol cnm

slm arkadaşlar bugün sabahtan arkadaşlarla beraberdik yeni birini tanıdım elif. elif,e Dr.lar asla cocugun olmayacak demişler ve cok üzülmüş dünyam başıma yıkıldı dedi ve anlattı.bütün tahlilleri yapılmış rahim bitişik demişler asla olmayacak denilmiş.ve bir dua ya başlamış 10001kez okumuş o ay hamile kalmış şu an 2 yaşında kızı var ben aglayarak dinledim elifin yaşadıklarını size özetledim sadece.onu dilenyince icimde tekrar umutlar yeşerdi.bende başlayacagım o duaya sizler icinde dua edecegim inşallah rabbim sesimizi duyar

canım duanın ismini söylermisin bizde okuyalım yer gök dua ile...

tatlim eger bu olursa (istatistiksel olarak nadir bir durum ama bizim forumda cok var) kanama normal adet kanamasindan cok daha az olur diye biliyorum. ayni sekilde olmasi teorik olarak mumkun degil.

zaten kırmızı değil kahverengi ama günlük ped kullanacak kadar geldi.. neyse ben yinede umutlanmayayım en iyisi :(

ayy latacım inş sen gibi erken çıkar allahım bak bi anda içim kıpırdadı ozmaan akşam değil sabah yapıyorum testimi tecrübe konuşuyor nede olsa saol cnm

evet tatlım allah gonlune gore versın ben bılrek yapamdım esı yolladım ıcıme kurt dustu elımde ıkı tane test var kocısıne ıkı 3 tane aldır sende....ılk ıdarımda cıktı belırgın cıgız ıkıncı teste cok sılık cıktı ıdarımı ancak 1.5 saatt tutmustum heyecanda oda gelmıyordu walla sabah ılk ıdrarda daha ıyı olur walla tatlım cogu belıtın var umutlandırmak ıstemem ama hamıs gıbısın ıns bıze guzel sonucalrla donersın ıns..

evet tatlım allah gonlune gore versın ben bılrek yapamdım esı yolladım ıcıme kurt dustu elımde ıkı tane test var kocısıne ıkı 3 tane aldır sende....ılk ıdarımda cıktı belırgın cıgız ıkıncı teste cok sılık cıktı ıdarımı ancak 1.5 saatt tutmustum heyecanda oda gelmıyordu walla sabah ılk ıdrarda daha ıyı olur walla tatlım cogu belıtın var umutlandırmak ıstemem ama hamıs gıbısın ıns bıze guzel sonucalrla donersın ıns..

tmm cnm eşime tel siparişlerimi verdim bile :))
lata seni kocamn öpüyom minicik olan bebişide mucuuukkk

tmm cnm eşime tel siparişlerimi verdim bile :))
lata seni kocamn öpüyom minicik olan bebişide mucuuukkk

tsk ederım tatlım bende senı mercımegımle bırlıkte ıns bu opucugumuz sana ugur getırırı....tatlım ıcını ferah ve rahat tut....

kızlar bi sorun olcak ben 1 ay kadar aşırı kansızlığım yüzünden kalçadan kan iğnesi vurundum. son 2 aydırda adetim 40 günü buluyor. acaba diyorum iğne vurunduğum için adet günümde uzama olurmu zaten adetim çok düzenli değil ama hiç bu kadar uzun sürdüğü olmazdı...

Back