Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kizlar bisi soracamm yaa benim seyimde yanma var boyle sanki cok kuru gibi olunca olurdu yanma ama simdi o kadar da bir kurulugum yok aslinda.yarindan sonra adet gunum.birde idrarim cok koyu renkte 3 5gundur bu ay sogan suyu yapmistim ondan olabilrmi acaba?iltihap mi sokuluyor yannmamda ondan mi kaynaklaniyorki.bilemedim de:26:

yalel selam hos geldin! neden es geciyorsun bu ayi? kaderinde kis bebegi olmak varsa kis olsun ne olcak :) simdi olsa kova burcu olur hem. valla ben yaz kis son bahar ilk bahar ne zaman gelirse dogrucam

hmm hic bilgim yok malesef. sogan suyu yaptigimda bende koyulasma olmadi. az su ictigin icin olabilir mi?

canım .ıdrarın koyulasması gebelık belırtısıdır ama umutlandırmakta ıstemem.yanma olayı bende hıc olmaı o yuzden sundandır dıyemıorum ıdrar yolları enfeksıyonu olabılırmıkı ?

yalel selam hos geldin! neden es geciyorsun bu ayi? kaderinde kis bebegi olmak varsa kis olsun ne olcak :) simdi olsa kova burcu olur hem. valla ben yaz kis son bahar ilk bahar ne zaman gelirse dogrucam

hoşbuldum, naber tatlım?

valla aslında şımarık bi açıklama olmuş benimki, şimdi okuyunca farkettim.
allahın takdiri, ne zaman nasipse o zaman olur elbette.
ama ben bu mart ayını, mecburen (şubattaki düşüğümden ötürü) es geçmiştim. nisan ve mayısı da bilinçli es geçicem işte... sonrası nasip. zaten benim bebeler beni pek sevmiyorlar malum... düşüp düşüp gidiyorlar. hamile kalırsam vakitlice, bir de taşımayı başarabilirsem... baharda doğsa iyi olur diye düşünüyorum, o kadar yani :))

amın canım allah razı olsun canım benım sen nasılsın.....

selammmm canlar.ozledım valla sızlerı.yenı hamıleler varmı son durumlar ne.cok zor bı hafta gecırdım aılecedk hasta olduk oglum cok fenalastı.astım bronsıtı de azdı.hastanelık olduk.bende hastaydım esımde kızımda.berbat gunelr gecuırdım anlıcanız...ama atlatlık gıbı sukur sızler nasılsınız nasıl gıdıyor calısmalar yenı umutlar varmııı

bi iltihap durumu olabilir mi acaba? enfeksiyon falan?
hamilelikle ilgili bi belirti olduğunu sanmıyorum ben bu yanma meselesinin.

aaaa hamısmısınız cok sevındım allah tamamına erdırsın ınssssssssssssssssssssssssssssssss yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
latacım senınle konusmustuk belırtılerın bana benzıyo hamıle olabılırsın demıstım hatırlıyormusunnn.cok guzel haberler masallahhhh

çok çok geçmiş olsun dalincim.
allah tekrarını göstermesin inşallah..

şimdi iyi olmanıza sevindim. aman kendine dikkat et sen. çocuğun da önemli ama, içerdeki bebe daha mühim.

yalelcım face grubunun lınk gonderırmısın bulamıyorum ben sızler....

hmm hic bilgim yok malesef. sogan suyu yaptigimda bende koyulasma olmadi. az su ictigin icin olabilir mi?

canım .ıdrarın koyulasması gebelık belırtısıdır ama umutlandırmakta ıstemem.yanma olayı bende hıc olmaı o yuzden sundandır dıyemıorum ıdrar yolları enfeksıyonu olabılırmıkı ?

bi iltihap durumu olabilir mi acaba? enfeksiyon falan?
hamilelikle ilgili bi belirti olduğunu sanmıyorum ben bu yanma meselesinin.

hamilelik diildir diye dusunuyorum zaten arkadaslar cok isterdim ama yine belim falan cok agriyor galiba gorecem yine o kahrolasi kirmizilari.belkide arkadaslar benim iltip fan vardi da sogan kuru sokturuyordur belki ondanda yanma oluyordur belki ins kotu bisi olmaz diye dua ediyorumm

çok çok geçmiş olsun dalincim.
allah tekrarını göstermesin inşallah..

şimdi iyi olmanıza sevindim. aman kendine dikkat et sen. çocuğun da önemli ama, içerdeki bebe daha mühim.

dogru hepsı cok onemlı.dogmus olanlar az cok kendı derdını bellı edıyor ama karnımdakı yazık dahada muhtac.sımdı ıyıyım sukur.hepımız ıyıyız.

iyiyim latacım.
çok taze gebe seni :)))
ne var ne yok? keyfin yerindedir umarım..
kendini nasıl hissediyorsun?

cok ıyıyım tatlım :)rabbım herkeze burda ısteyen arkadaslrıma hepmıze nasıp etsın bebeklerımız walla yalelcım ben rahat durmadım cok erkn yaptım ıdrar testını benım bat daha pazartsı bekleyemdım o da cok sukurler olsun rabbıme umudumu kırmadı cok gzul bır duyguymus ıste haftaya gıtcem dr kese kalp atısalrı derken ılerlıyecegız bakalımda tatlım kese ve kalp atısalrı kacıncı hafta gozukulup duyuluyor...bır dr gıttım ama hıc begenmedım basta dr degıstırcem bana hıc bırsey soylemedı geebsın dedın ayın 18 sadce yanıma gel dedı...

canim sana da cok cok gecmis olsun oncelikle sukur atlasmissiniz dikkat edin kendinizeee

olmaz olmaz.. bişey olmaz merak etme.
dediğin gibi, belki soğan kürünün faydasını görmüşsündür.

çok rahatsız olursan, bi doktora gidersin istersen.

:)) amın canım evet tatlım soylemıstın sagolun kızlar herzamna yanımdaydınız sızlerı cok sevıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…