Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Hepsinin ayni anda kullailmasi hani sogan kuru ve hayirt falan zararlari olmaz di mi adetin 10 gununden sonra baslamak lazimis sogan kurune ama hayirti da 3 ay duzenli icmemiz gerekiyor celiskideyim

Hepsinin ayni anda kullailmasi hani sogan kuru ve hayirt falan zararlari olmaz di mi adetin 10 gununden sonra baslamak lazimis sogan kurune ama hayirti da 3 ay duzenli icmemiz gerekiyor celiskideyim

canım bilmiyorum ki zararı olurmu...ben soğan kürünün hemen takibinde incirde yapıcam tamamlamak adına o yüzden sıralamayı böyle düşünmüştüm..
şu an yaptıklarım aynı düzende gidiyor soğan kürü yok sadece..reglim bitsin öyle başlıcaktım

biz bunlari icelim istermisin soyel bi duzune bebis ikiz ucuz besiz falan

ayy keşkeeee Allahım versin çifter çifter...benim annemin adr arda ikizleri var:))))
inşlh ona çekerim:)

Insallah canim saglikli hayirli evlatlar olsunlar da ben kaciyorum simdikizlar kocis gelir birazdan yarin yep yeni umutlar bebis haberleri aliriz umarim kendinze iyi bakin dualarinizi kurlerinizi aksatmayinnnn

selam kızlra nasılsınız hamile olan arkadaşımız falan varmı pek takp edemiyorum kaynanamlar geldiği için fırsat buldukça yzdıklarınızı okumaya çalışıyorum inşallah bol bebişli topik olur

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakim? valla akşamdan akşama girebiliyorum siteye hızınıza da yetişilmiyor maşallah....
yeni hamişleri tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün.
ben 10 nisanı iple çekiyorum kalp atışlarını duyacağız inşallah ama sanki vakit hiç geçmiyor:)))
acayip şişlik var karnımda, göğüslerim de hala çok sızlıyor.bakalım şimdilik 54 kiloda hamile kaldım,ne kadar şişeceğim acaba??:)))

Nariko, seni tekrar tebrik ederim. Sen kalp atışlarını duymayı bekliyorsun, ben de günümün geçmesini. inşallah, Allahım, sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.

Latacim, çok bekledik haberini. Çok sevindim, anlatamam. Allah, saglikla kucağına almayı nasip etsin canım benim. Dualar seninle.

Kızlar nasılsınız? Banucuk nerede göremedim. Nezamandır girip birşey yazamadım. Herkes iyi değil mi?

Son düzenleme:
Herkese Selam,

Uzun zamandan beri giremiyordum nete. Hamişlerin gözü aydın.Hepsi adına çok sevindim. İnşallah sağlıklı sihhatlı doğumlarını gerçekleştirip minişleri kucaklarına alırlar.

Kızlar galiba bende hamileyim. Galiba diyorum çünkü 1 yıl önce Mol gebeliği geçirdim. Dün günüm 2 gün geçti diye doktora gittim. Ultrasonda baktı. Yok birşey normal gecikmedir dedi fakat HCG 517 çıktı. Açıklaması da hafif bir hamilelik var ama gebe diyebilmek için bu sayının 1500-2000 olması gerekli dedi. Valla şimdilik hamileyim gibi görünüyor tabiki bir aksilik çıkmazsa. Arkadaşlar, bu aralar herzamankiden daha çok desteğe ve duaya ihtiyacım var.

Allah olanın da olmayanında yardımcısı olsun. :2:

Kuzum, çok sevindim, inşallah gercekten hamilesindir. hcg katlanarak çoğalsın inşallah.

Kuzum, çok sevindim, inşallah gercekten hamilesindir. hcg katlanarak çoğalsın inşallah.

İnşallah fakat düzenli ve yavaş yavaş yükselsin. Mol gebeliği dediğim şey bir tür yumurtalık tümörü ve onda HCG 24 saat içinde 20.000 falan yukarı çıkıyor.

Allah herkese yardım etsin

hiiii canım benimmm, inşallah öyledir, sağlıklı bebeğine hamilesindir,

bende hamile kaldığımda önce eve test yapmıştım silik çıkmıştı.hcg 170 çıkmıştı tebrikler hamilesiniz demişlerdi.inşallah sizde hamilesinizdir ve bebeğinizi sağlıklı sıhhatli alırsınız kucağınıza

canım inşallah düzenli artışlarla sağlıkla başlayıp devam eder gebeliğin,hayırlı olsun.

canım inşallah düzenli artışlarla sağlıkla başlayıp devam eder gebeliğin,hayırlı olsun.

allahım inşallah herkese en hayırlı zamanda hayırlı bi evlat verir benim de 10 nisan daha sonra korunmayı bırakıcazz:)inşallah bu sefer sağlıklı bi bebeğim olur dua edin ne olur bende sizin için dua edicem allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

slm güzelim inşallah hamişsindir.saglıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin allah sana, ve hepimize rabbim umutlarını boşa cıkarmasın.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…