- Konu Sahibi pembemasal
- #1.481
herkese günaydın kızlar umarım güzel 1 gün olur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim hadi sen anne adayisin sana bir kac soru sorayim kac ay aradan sonra hamile kaldin kur uyguladin mi sanirim emin degilim ama Meyrem suresini de mi okuyordun sen?
Gunaydın kızlarrr
günaydın canım ..
ben 6 ay sonra hamile kaldım korunmayı bıraktıktan sonra..
onun öncesinde 1 yıl kadar yasmin kullanmıştım..
kür falan yapmadım ama tam yapacaktım ama o ay hamile kaldım...
meyrem suresini okumadım ama çok dua ettim allahımkabul etti
dualarımı..
şimdide hepiniz için dua ediyorum..
günaydınnnnnn:
naber özlemcim..
ama benim bu ay zor bat yinede vereyim 5 nisan :)))
walla bu sabah cok iyiyim cnm, tulin bizi ii ce bi salladı:):):) saol sen nasılsın bakalımmm.
herkese günaydın nasılsınız bakalım :)))
tülinim canım gözün aydın çok sevindim süperrrrrrrrrrr bi haber bu :)))
Ruhunuz aydın olsun arkadaslar...ben kırmızılarla uyandım cok üzgünüm((( hayırlısı mayısa belkıde dogum gunumde bana suprız hazırlar 29 mayısPP
Ruhunuz aydın olsun arkadaslar...ben kırmızılarla uyandım cok üzgünüm((( hayırlısı mayısa belkıde dogum gunumde bana suprız hazırlar 29 mayısPP
haniya nerde yazdı tülinim ben niye göremedimm nerde nerde..
günaydın tatlım senden nnehaber peki nasıl hissediyon..
günaydınnnn:
tatlim ya burdaki herkes seni cok iyi anliyor bundan emin olablirsin. kirmizilarla uyanmak hic hos bir sey degil. ben bir kere daha oyle uyanirsan cildircam gibi hissediyorum arada ama insan her seye adapte oluyor. bu da gececek. yeni bir dongu baslayacak. calismata start verilecek. boyle boyle insallah biz de bebeislerimize sahip olacagiz bir gun. benim de dogum gunun 28 mayis :) ayni dilekler icerisindeyim. nedense bu aydan hic umidim yok. halbuki daha 8. gundeyim ama calismalara baslayasim bile yok oyle diim.
iyiyim canım şimdilik bir problem yok bende, sol kasığıma batmalar oluyor sadece arada da belim ağrıyor başka bir sorunum yok , o batmalarıda bebişim burda diye algılıyorum artık, geçen gün olmadı diye pek üzüldüm sen nasılsın neler hissediyorsun canım ?,
bu arada sana özelden mesaj yolladım tatlım :))
herkese günaydın nasılsınız bakalım :)))
tülinim canım gözün aydın çok sevindim süperrrrrrrrrrr bi haber bu :)))
Gunaydin hanimlar nasilsiniz kurumu ictim bi bakiyim dedim insallah bu gun de hamis haberini aliriz
:))hic gulesım yoktu deliii:))) ne calısması bı kazı calısmasımı ahahahaha haa babam de babamm calısta calıs:)) bısey sorcam canım sogan kurunden kalanlar cok bu sıtede bende baslıyacam ama acaba adet bıtımınden sonramı baslamalıyım bır bılgın vardır
oyle valla.
canim ben kist icin yaptim sogan kurunu. cok ise yaradigini dusunuyorum. adet bittikkten 15 gun sonra baslayip 15 gun boyunca yaptim 2 ay boyunca. ilk ay yaparken hic bir sey hissetmedim ama coooook agrili bir adet donemim oldu. normalde bir agri kesici ile gecerken o ay kivrandim resmen. daha cok kahverengiydi. ama ikinci ay agri kesici bile almadim. cok kolay oldu ve tertemizdi. bence ise yaradi. kistim ustunde etkisi oldu mu onu haftaya carsamba ogrenecegim. doktor randevum var. ama zarari olacagini hic sanmiyorum. bence gunu gelince basla. ilk kur icin belli bir gun de yok aslinda. sen su an kacinci gundesin?
herkese gunaydiiinnn arkadaslar. tulin de mi hamile yoksaaa??
Dün adet oldum..bende normalde hep agrı kesıcı ıcerdım ılk defa dun hıc bırsey ıcmedım kurtajdan sonra demekkı bıraz duzene gırdı.şimdi ben 15 gun sonramı baslıyayım sogan kurune?
KISSLARRR SIZE BI HABERIMIZ VARRR. canımmmm tulinimmm bebem HAMISSSSSSS. BU haberi ben vermek istedim cok happy oldum walla:):) Banum da gececek birazdan listeyi. Haberi ben verdim ama tulinim şaşkınlıgını dizginlediğinde tebriklerinizi kabul eder:):):)
Tulinimmmm senı cok seviosss, cok mutlu oldukkk