• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız bakalım ben çok yorgunum ama forma bakmadan yatmak istemedim müjdeli haber varmı diye ve iki güzel haber almışız :36::16::16:
lata ve mukut31 tebrik ederim canlarım sizin adınıza çok sevindim darısı bizlere inş :34::34:
bata son 2 gün ne renglimden nede hamilelikten bir belirti yok bakalım hangisi çıkacak:44::44:

allahım inşallah herkese en hayırlı zamanda hayırlı bi evlat verir benim de 10 nisan daha sonra korunmayı bırakıcazz:)inşallah bu sefer sağlıklı bi bebeğim olur dua edin ne olur bende sizin için dua edicem allah kimseye evlat acısı yaşatmasın:(

canım inşallah bende buradaki herkez icin dua ediyorum.rabbim enkısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.rabbimin katında en deyerli dua müslümanın müslüman kardeşine yaptıgı duadır diye biliyorum birbirimizi tanımıyoruz ama canı gönülden birbirimize dua ediyoruz bu nekadar güzel birşey deyilmi

Kızlar,

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. İnşallah herşey sizin içinde benim içinde yolunda gider. Allah hepimizin gönlünün muradını versin Amin.

Iyi aksamlar kizlar! Ben son gunlerde cok yogun calisiyorum. Haftanin 3-4 gunu sehir disindayim. Her sabah 4-5 gibi uyanip aksam 9-10 gibi eve geliyorum. O nedenle bir turlu giremedim. 50-60 sayfa olmus, nasil yetisecegim :(

esim da rahatsizladi. nisan ayi icin bir turlu calismalara baslayamadik. peki sizlerden ne haber? yakinlarda sonucunu alan oldu mu? beni guncellerseniz cok sevinirim :)

Bir de size bir sorum var. Benim reglim 4 gun once bitti ama son 2 gundur peceteye pembe pembe geliyor. Lekelenme oluyor. Hayatimda ilk defa boyle oldu. Sizce normal midir? Hic boyle bir durum yasadiniz mi?

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız bakalım ben çok yorgunum ama forma bakmadan yatmak istemedim müjdeli haber varmı diye ve iki güzel haber almışız :36::16::16:
lata ve mukut31 tebrik ederim canlarım sizin adınıza çok sevindim darısı bizlere inş :34::34:
bata son 2 gün ne renglimden nede hamilelikten bir belirti yok bakalım hangisi çıkacak:44::44:

lata ve mukut mu? hamile mi? gercekten mi? :52::52::52::52:

Benim ki daha belli değil. Kese yok çünkü ve 1 yıl önce mol gebeliği geçirdim. Orada da Beta yükselmişti. Hatta uçup tavan yapmıştı. 4 haftalıkken beta 6 aylık hamile yüksekliğine ulaşınca doktor hiç zaman kaybetmeden kürtaj dedi.

1 hafta sonra ak göz de kara gözde belli olacak. Ya gerçekten hamileyim yada gene bana kürtaj yolu görünecek. İnşallah bu sefer yine o zor durumları yaşamam. Allah hepimizin yardımcısı olsun. :49:

Benim ki daha belli değil. Kese yok çünkü ve 1 yıl önce mol gebeliği geçirdim. Orada da Beta yükselmişti. Hatta uçup tavan yapmıştı. 4 haftalıkken beta 6 aylık hamile yüksekliğine ulaşınca doktor hiç zaman kaybetmeden kürtaj dedi.

1 hafta sonra ak göz de kara gözde belli olacak. Ya gerçekten hamileyim yada gene bana kürtaj yolu görünecek. İnşallah bu sefer yine o zor durumları yaşamam. Allah hepimizin yardımcısı olsun. :49:

aaaaaaaaaaaaaah canim evet hatirliyorum mol gebelik ile ilgili soyledikleri. uzum gebeligi de demistin. yine oyle olacak diye bir kaide yok. insallah bu defa her sey yolunda olacak. :nazar: ck seivdim senin adina. iyi haberlerini 4 gozle bekliyorum.

benim sorum icin bir tahminin var mi acaba? beni endiselendirdi de

Herkese Selam,

Uzun zamandan beri giremiyordum nete. Hamişlerin gözü aydın.Hepsi adına çok sevindim. İnşallah sağlıklı sihhatlı doğumlarını gerçekleştirip minişleri kucaklarına alırlar.

Kızlar galiba bende hamileyim. Galiba diyorum çünkü 1 yıl önce Mol gebeliği geçirdim. Dün günüm 2 gün geçti diye doktora gittim. Ultrasonda baktı. Yok birşey normal gecikmedir dedi fakat HCG 517 çıktı. Açıklaması da hafif bir hamilelik var ama gebe diyebilmek için bu sayının 1500-2000 olması gerekli dedi. Valla şimdilik hamileyim gibi görünüyor tabiki bir aksilik çıkmazsa. Arkadaşlar, bu aralar herzamankiden daha çok desteğe ve duaya ihtiyacım var.

Allah olanın da olmayanında yardımcısı olsun. :52::2:

Hayırlı olsun canım, oh ne güzel şahane haberler aldık bugün :)) sağlıkla hayırla gelsin inşallahhhh :nazar:

Iyi aksamlar kizlar! Ben son gunlerde cok yogun calisiyorum. Haftanin 3-4 gunu sehir disindayim. Her sabah 4-5 gibi uyanip aksam 9-10 gibi eve geliyorum. O nedenle bir turlu giremedim. 50-60 sayfa olmus, nasil yetisecegim :(

esim da rahatsizladi. nisan ayi icin bir turlu calismalara baslayamadik. peki sizlerden ne haber? yakinlarda sonucunu alan oldu mu? beni guncellerseniz cok sevinirim :)

Bir de size bir sorum var. Benim reglim 4 gun once bitti ama son 2 gundur peceteye pembe pembe geliyor. Lekelenme oluyor. Hayatimda ilk defa boyle oldu. Sizce normal midir? Hic boyle bir durum yasadiniz mi?

Şekerim,

Hava yol su elektrik :) herşey etkiliyor. Bu aralar mevsim geçişlerinde olağan şeyler bunlar. Önemli olan ağır koku falan olmasın. Çok endişe etme. Yoğun çalışman bile bir etken :34:

Canım bu ay benim de öyle oldu ama hiç üstünde durmadım, mevsimseldir filan dedim geçtim. Önemli bisey olduğunu sanmıyorum, sonra kendiliğinden kesildi zaten. Çok canını sıkma derim.

Şekerim,

Hava yol su elektrik :) herşey etkiliyor. Bu aralar mevsim geçişlerinde olağan şeyler bunlar. Önemli olan ağır koku falan olmasın. Çok endişe etme. Yoğun çalışman bile bir etken :34:

Canım bu ay benim de öyle oldu ama hiç üstünde durmadım, mevsimseldir filan dedim geçtim. Önemli bisey olduğunu sanmıyorum, sonra kendiliğinden kesildi zaten. Çok canını sıkma derim.

cok tesekkur ederim arkadaslar cevaplariniz icin. herhalde ciddi bir sey olsa agri sizi olurdu di mi. neyse icim rahatladi duymaya ihtiyacim varmis demek ki.

herkese iyi geceler diliyorummm

allahım inşallah herkese en hayırlı zamanda hayırlı bi evlat verir benim de 10 nisan daha sonra korunmayı bırakıcazz:)inşallah bu sefer sağlıklı bi bebeğim olur dua edin ne olur bende sizin için dua edicem allah kimseye evlat acısı yaşatmasın:(

Nisan Listesi:)

pembemasal
huzurlumutlu
angel575
hayat1983
poisa
adaeylem

melihayigit : 1 Nisan
dilekkk88 : 1 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
mukut31 : 3 Nisan
ebru_1907 : 4 Nisan
tulins : 4 Nisan
berceste : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
seastire : 6 Nisan
tuze : 6 Nisan
lata : 8 Nisan
elabebk : 8 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan
ferem : 11 Nisan
siyahkugu : 15 Nisan
belus : 16 Nisan
gül-sen : 18 Nisan
ebneha : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
Canim benide listeye alirmisin bat tarihim 23 nisan tesekkurederim :))

tsk ederım tatlım rabbım herkeze nasıp etsın sana da az kalmıs ıns hayırlı bır haber verırısın sende bızlere...

İigeceler kizlar kocis uyudu benide uyku tutmadi bakiim bacisler napiomus dedim bugun pek fazla gelemedim misafir vardi yeni haberler varmi ? ;))

evet tatlım evet :)))bayagı yogunmussun sen hıc gıremdın demek zaten mujdelı haberı dun verdım teyzesı mınnosum gelıyor...ıns sag salım kucagımada alırım ıns...

aaaaayy cok ama coook tebrik ederim. Isallah saglikli kolay bir hamilelik gecirirsin. bu ay gecen aydan da guzel basladi sayenizde :)

Back