• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

lata canım, hamişlik gibi bi durum var sanırsam, geri sayfaları okuyamadım ama hayırlı olsun tatlımmm benimm. bize de dua et

evet tatlım bır mınnos gelıyor:)senınle bat tarıhlerımız aynıydı degılmı bat 8 ben erken yaptım ıdarar tahlılı dunde kan verdım:))bır mınnosum varmıs:) dualrım sızlerele kızlar emın olun...

lata cım valla banu dan duydum kostum topic e, sonra tulinimin haberini aldım yine kostum topiceeeee. ayy canlarım benımm. darısı başımızaaa

amınn amınnn gelcen tabı mutlu gunumuzdede yan ımızda olcan az mı derdımızı dınledın:)bu mutluluk gunumuzdede yanıımzda olup paylascan kolaymı teyze olmak:)rabbım hepınzı yakın zmanda nasıp etsın ıns...

lataa, tülin de hamiş:) 1 saat önce aldık haberini:)

evet evet tatlım duydumm walla pc basında oturamıyorum heyecan aldı benı dunden berı sersem gıbıyım ayyy cok gzuel haberlerle basladık da ayın basnda ayın 3 benden mujdelı haber bugun 4 tulınım yarın bır baskası hadı kızlar dularımız bırlıkte olsun hep beraber bu ay dolu gobuslerle cıkarız ıns...

evet evet tatlım duydumm walla pc basında oturamıyorum heyecan aldı benı dunden berı sersem gıbıyım ayyy cok gzuel haberlerle basladık da ayın basnda ayın 3 benden mujdelı haber bugun 4 tulınım yarın bır baskası hadı kızlar dularımız bırlıkte olsun hep beraber bu ay dolu gobuslerle cıkarız ıns...

amiiin kuzum inşallah arkaarkaya alırız güzel haberleri:)

amınn amınnn gelcen tabı mutlu gunumuzdede yan ımızda olcan az mı derdımızı dınledın:)bu mutluluk gunumuzdede yanıımzda olup paylascan kolaymı teyze olmak:)rabbım hepınzı yakın zmanda nasıp etsın ıns...

amın canım ınsallah hayırlı zamanda bızde bu haberı alırıs

selam kızlar nasılsınız.?ben çok iyiyyim.bthcg 1200 olmuş doktor kese görülür artık dedi.haftaya kalp atışını dinlemeye gideceğim inşallaah.bu arada ben internetten aralık diye hesaplıyordum ama son adet tarihinin ayından 3 çıkarıyormuşsun.gününede 7 ekliyormuşsun benimde tahmini doğum tarihi 7 kasıma geliyor:).hadi nisan yağmurlari inşallah rabbim sizede göstersin bu duyguları:).bol bol dua edin.ben sizlere ediyorum:)

ay canımmm ne mutluuuu, ohh artık sağlıkla büyür doğar inşallaahh

KIZLARRRR BEN GELDIMM...:16::16:VE SIZE BUYUK BIR MUJDEM VAR :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: TEYZOSLARR YEGENINIZ GELIYORRR 10-yada 15unluk hamıleymısım kan degerım 142 cıktı:52::52:cok guzel duygu kızlarrr anlatamam sıze rabbım hepınıze nasıp etsın bızlerde saglıklı kucagımıza almamızı nasıp etsın....:49::49:

ay canımmmm çok sevindim vallahi duygulandım okur okumaz, kan test sonucunu bekliodum merakla
çokk sevindimmm, hayırlısıyla büyüsün doğsun inşalaahhh sağlıkla canım benim

hamile olduğumu pazar günkü testte öğrendim. bugün doktora gidebileceğim işten izin alırsam. bu benim ilk hamileliğim korku, sevinç, şaşkınlık var...:))

güzel haberler bekliyoruz canımm,

nisan umudum bitti reglim...vatana millete hayırlı olsun:)))))

olsun canım, o da lazım :16:
hayırlı vakitte gelsin inşallah

ay canımmm ne mutluuuu, ohh artık sağlıkla büyür doğar inşallaahh

ay canımmmm çok sevindim vallahi duygulandım okur okumaz, kan test sonucunu bekliodum merakla
çokk sevindimmm, hayırlısıyla büyüsün doğsun inşalaahhh sağlıkla canım benim

güzel haberler bekliyoruz canımm,

olsun canım, o da lazım :16:
hayırlı vakitte gelsin inşallah

amın amınn canım benım rabbım hepımze bu guzel duyguyu yasatsın canım benım ya

Slm kızlar nasılsiniz Bişey sorcam bugun adetim bitti yumurtlama tarihini nasi ogrencem o donemi kaçırmak istemiyorum :))

kızlar yaa ben de boş yere ümitlenmek istemiyorum amaaa
sağ kasığımda böyle incecikten batmalar vardı dün sabah uyandığımda ve yattığım yerde hareket etmezken kalbim çok hızlı attı sakinledi , tekrar hızlandı, pazt ve salı günü çok yoğun geldi akıntım da
dünden beri batmalar devam ediyo, çok mu alakasız şeyler bilmiorum ama öff insan ister istemez ona yoruyo yaaa:31:
özellikle LATa cım sana sormak istiyorum, seninle günlerimiz çok yakın çünkü
benim de bat ım 10nisan, yani 3-4 gün önce böyle bişeyler hissetmiş oalbilr misinn

ne dersinizz :37:

Son düzenleme:
canim cok tebrik edrim seni cok sevindim insllh en kisa zamanda bizlerde bu guzel duygulari tadariz canimm allah saglikla kucagini almayi nasip etsin tebriklerrrr:nazar::nazar::nazar::46::46::46:

Slm kızlar nasılsiniz Bişey sorcam bugun adetim bitti yumurtlama tarihini nasi ogrencem o donemi kaçırmak istemiyorum :))

Kabaca adet oldğun günden sayarak 12. 14. 16. günler muhtemel yumurtlama günlerindir.. internette ovülasyon hesaplama yazıp çıkan sitelerden de adet tarihlerini girerek hesaplayabilirsin tatlım:)

kızlar yaa ben de boş yere ümitlenmek istemiyorum amaaa
sağ kasığımda böyle incecikten batmalar vardı dün sabah uyandığımda ve yattığım yerde hareket etmezken kalbim çok hızlı attı sakinledi , tekrar hızlandı, pazt ve salı günü çok yoğun geldi akıntım da
dünden beri batmalar devam ediyo, çok mu alakasız şeyler bilmiorum ama öff insan ister istemez ona yoruyo yaaa:31:
özellikle LATa cım sana sormak istiyorum, seninle günlerimiz çok yakın çünkü
benim de bat ım 10nisan, yani 3-4 gün önce böyle bişeyler hissetmiş oalbilr misinn

ne dersinizz :37:

olabılır tatlım ınsan fark edıyor farklı seylerı benım sag kasık ta ıncede agrı vardı batma vardı olabılıyor yanı tatlım umutlanmdırmak ıstemem ama bende dde akıntım vardı su gıbı gelıydu kıvamsız kokusuz ve ıdarar rengı degımstı ben folıc ast gunde 2 kez alıyorum bır yerde okumustum fazla folıc ast bunyede oldumu ıdrar yolu ıle dısarı atarmıs ben hep oyle dusunurdum acaba boylemı oluyor cok koyulastı....ama tatlım olabılır bekleyelım az kaldı bat tarıhıne ıstersen pazatsı bır ıdrar testı yap ne dersın bak ben 5 gun once yaptım cıktı...

canim cok tebrik edrim seni cok sevindim insllh en kisa zamanda bizlerde bu guzel duygulari tadariz canimm allah saglikla kucagini almayi nasip etsin tebriklerrrr:nazar::nazar::nazar::46::46::46:

amınnn.... tsk ederım teyzesı rabbım herkeze nasıp etsın ınsallah en yakın zmanda sızlerde bu duyguları yasarsınız ıns dualrım sızlerele...

lataa akintin falan var mi hani hamisken olan varmis yaa ondan

vardı tatlım yumurtalama gunumden 3 4 gun sonra bır kuruluk basladı bu en az 3 gun surdu dedımkı hasta olcam tamam kuruluk var sonra akıntım basladı resmen su gıbı kıvamsız seffaf kokusuz bırseyy bıde KIZLAR VARYAA su parmak ısı ıle kontrol ısı bencede bu ısten anlayabılırsını ben hamıle kaldımda anladım afedersınınz o bolge bıraz acılmıs gıbı oluyor ben yanlıslıkla peceteyle akıntımı alırken fark ettım parmagınıza yumusaascık bı top gelıyor cok parmagınız ılerı goturmeden onu hıssettım zaten onun sayesınde bır bırde ıdrarımda ve sag kasık ve basenımn agrsından fark ettım bende belırtıler bu kadardı mesela ama ateslenmede vardııı...

kızlarrr pekı ben sızlere bırsey soracagımm ya doktor bana 10 yada 15 gunluk bebıs var dedı de bu nette bana 3 haftalık 6gunluk bebek var dıyor yanı bat tarıhhımı yazdım gunlukte bu cıkyor bu ıs nasıl oluyor bana bır acılım yaparmısınız:(

Back