Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ben geçen sene şubat ayında bi gebelik geçirdim cnm ondan diyorum ozaman midem bulantılarım göğsümde şişme sızlama felan vardı öyüzden öle dedim. ama inş yanıltır beni

her seferinde aynı olmayabilir ama tatlım ya bence takılma o belirtilere hiç sen sakin sakin bekle adetini.. İnşallah da yanılıyorsundur hamişsindir:)

Niye miden bulanacak diye düşünüyorsun?? normalde mide bulantısı ilk 4 haftada pek olma bacım.. istisnalar hariç tabee:)

sen damlaların ilk gününden say yavrimo..

yanı 02 nısan damlamın ilk gunu. ee kızım solesene nasıl hesaplanıo: neyi saycam damlaların ilk gununden:)))))))))))) puhahaha unuttum yaw

her seferinde aynı olmayabilir ama tatlım ya bence takılma o belirtilere hiç sen sakin sakin bekle adetini.. İnşallah da yanılıyorsundur hamişsindir:)

inş tatlım ya yanıltsın bu belirtiler beni hamiş olim . hepimiz olalım inş.(amin)Allahım sen dualarımızı kabul eyle Rabbim

yanı 02 nısan damlamın ilk gunu. ee kızım solesene nasıl hesaplanıo: neyi saycam damlaların ilk gununden:)))))))))))) puhahaha unuttum yaw

ahahahahah , tüline sevinirken unuttun tabee herşeyi:))) Kaç günde bir senin döngün? sayalım ona göre..

tülins hayırlı olsun canım :)) ohhh ne güzel bol bol bu haberlerden alalım ortalık şenlensin inşallah sağlıkla, hayırla gelsin inşallah canım bebeğin.

Nasilsiniz cicisler burda hava kapali melankolikkk takiliyorum sarkilarla sizlerde ne var ne yok late disinda anne adayi var mi:)

Ben geldim bacişlerrr.ne var ne yok bakemmm.lata dan sonra tülincim de hamiş miş.çok sevindim.darısı siz diğer bacişlerimin başına olsun inşallah.Allah ım hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

banucum sağol canım aynen durmak yok:)))

canom sende sağol canım kürlere devam ediyorum reglimide getiren hayıttı:))

Son düzenleme:
hımmm. 24 ocak / 24 subat / 02 nısan:):)

son ay geç gelmiş, ortalama alınca 35 gün çıkıyor adet arası.. 21 - 24 nisan arası yumurtlaman lazım.. demektir ki sen her ihtimale karşı 17 - 27 nisan arası bol deneme yap:) işi sağlama al 6 ya da 7 mayıs gibi de adet olman lazım, olmazsın tabii inşallah:))))))

ooo super bir program bebegimm. tamamdır not alıyorum ajandama yoksam unuturum. hımm ymurtlama kısmını nasıl not alsam kız birimi falan gorur ayıp olmasın:):):)hasat diyim yo yoo olmaz cok dikkat ceker:):) ALIŞ VERŞİŞ diyim en iyisi.

belirtileri var oyüzden cnm ama inş yanıltır beni. hamilelikle ilgilide hiç belirtim yok bitek kasıklarımda batma oluyo oda adet yüzündendir

canım inşallah bu belirtileri yanıltır.. zaten adet ile hamiş belirtileri aynı nerdeyse ayırt edilemiyorki,,,

hoşgeldin arkadaşım Allah bağışlasın oğlunu canım.. inşallah oğluşuna kardeşte tez zamanda gelir.. inşallah burdaki bütün arkadaşlara isteyen herkese Allah tez zamanda bebiş verir..

gülsenımmmmmmmmmmmmmmm canım temızlık yapıyorum yemege mısafırım var yemek yapıyorum kuşummmmmm nbr nasılsın benım hıc umıdım yok bu aydanda

ahh canım kolay gelsin sana misafir temizlik zor işler valla,, canım hemen ümitsizliğe kapılma dur daha adetine var.. sabret cicimm..

bu güzelim havada biz çalışıyoruz yaaa hemde hapishane gibi bir binadaaa of allahım offf... ev hanımımı olsam ne yapsam bilemedim vallaaaa :))))

evet çalış4ıyor olmak biraz yorucu ama güzel be irmegancım..

bu güzel haberi verdiğin için sağol özlemcim.. tülini canı gönülden kutluyorum.. inşallah hayırlısı ile Allahın izni ile bebişini kucağına alır..

bu arada ne kadar çok "bence" demişim :)))))

evet canım çok olmuş benceeeeddeeee,,,,, canım ya ossunnn:)))

nisan umudum bitti reglim...vatana millete hayırlı olsun:)))))

ne güzel canım ya kırmızıların gelmiş hoş karışılıyon.. üzülmüyorsun.. herkes böyle olmalı moral çok önemliii,,,

Nasilsiniz cicisler burda hava kapali melankolikkk takiliyorum sarkilarla sizlerde ne var ne yok late disinda anne adayi var mi:)

hoşgeldin pempiş masal.. iyiiyz tatlım..sen nasılsın...duymuşsundur ama ben yine söylim tulin hamileymiş özlem verdi haberi...

hoşglendin cicimm.. inşallah Allahım en yakın zamanda bizede bebişlerimizi vercekk.. AMİNNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…