- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.361
ben geçen sene şubat ayında bi gebelik geçirdim cnm ondan diyorum ozaman midem bulantılarım göğsümde şişme sızlama felan vardı öyüzden öle dedim. ama inş yanıltır beni
Niye miden bulanacak diye düşünüyorsun?? normalde mide bulantısı ilk 4 haftada pek olma bacım.. istisnalar hariç tabee:)
sen damlaların ilk gününden say yavrimo..
her seferinde aynı olmayabilir ama tatlım ya bence takılma o belirtilere hiç sen sakin sakin bekle adetini.. İnşallah da yanılıyorsundur hamişsindir:)
yanı 02 nısan damlamın ilk gunu. ee kızım solesene nasıl hesaplanıo: neyi saycam damlaların ilk gununden:)))))))))))) puhahaha unuttum yaw
nisan umudum bitti reglim...vatana millete hayırlı olsun:)))))
ahahahahah , tüline sevinirken unuttun tabee herşeyi:))) kaç günde bir senin döngün? Sayalım ona göre..
Nasilsiniz cicisler burda hava kapali melankolikkk takiliyorum sarkilarla sizlerde ne var ne yok late disinda anne adayi var mi:)
hımmm. 24 ocak / 24 subat / 02 nısan:):)
Nasilsiniz cicisler burda hava kapali melankolikkk takiliyorum sarkilarla sizlerde ne var ne yok late disinda anne adayi var mi:)
PEMBEMASALLLLL TUlins hamileeeee
son ay geç gelmiş, ortalama alınca 35 gün çıkıyor adet arası.. 21 - 24 nisan arası yumurtlaman lazım.. demektir ki sen her ihtimale karşı 17 - 27 nisan arası bol deneme yap:) işi sağlama al 6 ya da 7 mayıs gibi de adet olman lazım, olmazsın tabii inşallah:))))))
belirtileri var oyüzden cnm ama inş yanıltır beni. hamilelikle ilgilide hiç belirtim yok bitek kasıklarımda batma oluyo oda adet yüzündendir
slm anne adayları aranızda yeniyim şu an 4 yaşında bir oğlum var ikinci bebeği istiyoruz hayırlısıyla Allah nasip kısmet ederse ... burada bebiş isteyenlere Allahım tez zamanda kucaklarına almayı nasip etsin...
gülsenımmmmmmmmmmmmmmm canım temızlık yapıyorum yemege mısafırım var yemek yapıyorum kuşummmmmm nbr nasılsın benım hıc umıdım yok bu aydanda
bu güzelim havada biz çalışıyoruz yaaahemde hapishane gibi bir binadaaa of allahım offf... ev hanımımı olsam ne yapsam bilemedim vallaaaa :))))
KISSLARRR SIZE BI HABERIMIZ VARRR. canımmmm tulinimmm bebem HAMISSSSSSS. BU haberi ben vermek istedim cok happy oldum walla:):) Banum da gececek birazdan listeyi. Haberi ben verdim ama tulinim şaşkınlıgını dizginlediğinde tebriklerinizi kabul eder:):):)
Tulinimmmm senı cok seviosss, cok mutlu oldukkk
bu arada ne kadar çok "bence" demişim :)))))
Ben geldim bacişlerrr.ne var ne yok bakemmm.lata dan sonra tülincim de hamiş miş.çok sevindim.darısı siz diğer bacişlerimin başına olsun inşallah.Allah ım hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?