• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

cnm allah seninde mutluluklarını daim kılsın ne güzel nisan gercekten bereketli olacaga benziyor allahım ne olur bende hamileyim diyee çıllıklar atayım çoştum gene yawww :)))

kızlar 133. sayfayı göremiyorum beeennnn :((
bir tamamen sayfayı kapa aç bacım düzelir belki..

kızlar size bişe sorcam ya dün akşam kocişle çalışma yaptık:17: o sırada kanamam oldu hafif sizce neden olabilir hastamı olcam acaba?

bazen tahriş vs nedniyle olabilir öyle minik damla şeklinde kan hayatım, normaldir bence, bir sorun yoktur.. devamı gelmezse tabii..

lata canım, hamişlik gibi bi durum var sanırsam, geri sayfaları okuyamadım ama hayırlı olsun tatlımmm benimm. bize de dua et

cnm allah seninde mutluluklarını daim kılsın ne güzel nisan gercekten bereketli olacaga benziyor allahım ne olur bende hamileyim diyee çıllıklar atayım çoştum gene yawww :)))

tüliiin evet kutlarım tatlımm,,, amanin de ne tatlı anneler olacaklar ya bu kıslarrr. bize de dua edinnn:))) nasıl sevindim yaa..

Niye miden bulanacak diye düşünüyorsun?? normalde mide bulantısı ilk 4 haftada pek olma bacım.. istisnalar hariç tabee:)

sen damlaların ilk gününden say yavrimo..

ben geçen sene şubat ayında bi gebelik geçirdim cnm ondan diyorum ozaman midem bulantılarım göğsümde şişme sızlama felan vardı öyüzden öle dedim. ama inş yanıltır beni

Back