- Konu Sahibi pembemasal
- #1.341
cnm allah seninde mutluluklarını daim kılsın ne güzel nisan gercekten bereketli olacaga benziyor allahım ne olur bende hamileyim diyee çıllıklar atayım çoştum gene yawww :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar size bişe sorcam ya dün akşam kocişle çalışma yaptık o sırada kanamam oldu hafif sizce neden olabilir hastamı olcam acaba?
Canom, geçen ay diğer canommm u (fazla m harfi olanı) hamiş listesine yazdık, inşallah bu ay darısı başına olur
kapalı grup kuzum, gözükmez..
:)
Hoşgeldin tatlım:) İnşallah listemiz uğurlu gelir, bebiş müjdesini verirsin bize bu ay..
genital bölgede kuruluk oluşmuşsa ondan olabilir canım
bir tamamen sayfayı kapa aç bacım düzelir belki..kızlar 133. sayfayı göremiyorum beeennnn (
kızlar size bişe sorcam ya dün akşam kocişle çalışma yaptık o sırada kanamam oldu hafif sizce neden olabilir hastamı olcam acaba?
bir tamamen sayfayı kapa aç bacım düzelir belki..
bir tamamen sayfayı kapa aç bacım düzelir belki..
bazen tahriş vs nedniyle olabilir öyle minik damla şeklinde kan hayatım, normaldir bence, bir sorun yoktur.. devamı gelmezse tabii..
lavaboya gittikce akıntıyla bereber hafif geliyo cnm
batın ne zamandı? yerleşme kanaması falan mı acaba??? inşallah öyledir..
batın ne zamandı? yerleşme kanaması falan mı acaba??? inşallah öyledir..
cnm allah seninde mutluluklarını daim kılsın ne güzel nisan gercekten bereketli olacaga benziyor allahım ne olur bende hamileyim diyee çıllıklar atayım çoştum gene yawww :)))
Niye miden bulanacak diye düşünüyorsun?? normalde mide bulantısı ilk 4 haftada pek olma bacım.. istisnalar hariç tabee:)6 nisan cnm inş öledir ama hiç belirtim yok öle olsaydı biğde bulantısından duramazdım
banumm ben batımı nasıl hesaplıcam yaw:)
Niye miden bulanacak diye düşünüyorsun?? normalde mide bulantısı ilk 4 haftada pek olma bacım.. istisnalar hariç tabee:)
sen damlaların ilk gününden say yavrimo..
bu er kekler hakkaten odun bence, ,,