belirtileri var oyüzden cnm ama inş yanıltır beni. hamilelikle ilgilide hiç belirtim yok bitek kasıklarımda batma oluyo oda adet yüzündendir
canım inşallah bu belirtileri yanıltır.. zaten adet ile hamiş belirtileri aynı nerdeyse ayırt edilemiyorki,,,
slm anne adayları aranızda yeniyim şu an 4 yaşında bir oğlum var ikinci bebeği istiyoruz hayırlısıyla Allah nasip kısmet ederse ... burada bebiş isteyenlere Allahım tez zamanda kucaklarına almayı nasip etsin...
hoşgeldin arkadaşım Allah bağışlasın oğlunu canım.. inşallah oğluşuna kardeşte tez zamanda gelir.. inşallah burdaki bütün arkadaşlara isteyen herkese Allah tez zamanda bebiş verir..
gülsenımmmmmmmmmmmmmmm canım temızlık yapıyorum yemege mısafırım var yemek yapıyorum kuşummmmmm nbr nasılsın benım hıc umıdım yok bu aydanda
ahh canım kolay gelsin sana misafir temizlik zor işler valla,, canım hemen ümitsizliğe kapılma dur daha adetine var.. sabret cicimm..
bu güzelim havada biz çalışıyoruz yaaa
hemde hapishane gibi bir binadaaa of allahım offf... ev hanımımı olsam ne yapsam bilemedim vallaaaa :))))
evet çalış4ıyor olmak biraz yorucu ama güzel be irmegancım..
KISSLARRR SIZE BI HABERIMIZ VARRR. canımmmm tulinimmm bebem HAMISSSSSSS. BU haberi ben vermek istedim cok happy oldum walla:):) Banum da gececek birazdan listeyi. Haberi ben verdim ama tulinim şaşkınlıgını dizginlediğinde tebriklerinizi kabul eder:):):)
Tulinimmmm senı cok seviosss, cok mutlu oldukkk
bu güzel haberi verdiğin için sağol özlemcim.. tülini canı gönülden kutluyorum.. inşallah hayırlısı ile Allahın izni ile bebişini kucağına alır..
bu arada ne kadar çok "bence" demişim :)))))
evet canım çok olmuş benceeeeddeeee,,,,, canım ya ossunnn:)))
nisan umudum bitti reglim...vatana millete hayırlı olsun:)))))
ne güzel canım ya kırmızıların gelmiş hoş karışılıyon.. üzülmüyorsun.. herkes böyle olmalı moral çok önemliii,,,
Nasilsiniz cicisler burda hava kapali melankolikkk takiliyorum sarkilarla sizlerde ne var ne yok late disinda anne adayi var mi:)
hoşgeldin pempiş masal.. iyiiyz tatlım..sen nasılsın...duymuşsundur ama ben yine söylim tulin hamileymiş özlem verdi haberi...
Ben geldim bacişlerrr.ne var ne yok bakemmm.lata dan sonra tülincim de hamiş miş.çok sevindim.darısı siz diğer bacişlerimin başına olsun inşallah.Allah ım hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
hoşglendin cicimm.. inşallah Allahım en yakın zamanda bizede bebişlerimizi vercekk.. AMİNNN...