• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kızlar benim de salı günü yumurtlama günüm :D
pazt salı izin alcaaz, işe gitmicez eşimle :D
cmt pazarla bağlicaz tatili :34:

Umarim canim umudumuz o yonde senin 2 ci hamileligin mi olucak resimdeki bebis senin sanirim?:55:

yok cnm bebek teyzemin oğlu. ben geçen sen şubat ayında hamile kaldım ama bebeğimin kalp atışları başlamadı malesef cnm şimdi bi sene aradan sonra tekrar çalışmalara başladık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş

benim 22 nisan bat inşallah sağlıkla gel bu sefer annem.şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım 4 haftalık bebeğim düştü.Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

benim bat 22 nisan bu sefer sağlıkla gel annem.şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım 4 haftalık bebeğimi düşürdüm Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

benim bat 22 nisan bu sefer sağlıkla gel annem.şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım 4 haftalık bebeğimi düşürdüm Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

amiiin hayatım , inşallah bebişin sağlıkla gelir nisan ayında..:nazar:

ya arkadaşlar ben size bişey sorcam benim nisanın ilk haftası hasta olmam gerekiyo ama sanki bu gün adet olacakmış gibiyim belim ağrıyo karnım şişti kocaman ve sanki adet sancısına benzer hafif bi ağrı var karnımda :(

kızlar ordamısınız... ya geçen ay 20 gün gecikti bu ay bu kadar erken adet olabilirmiyim? daha adetimin 21.günündeyim...

cnm bende de ayni duzensizlik var da doktor stres mevsimsel dedi cocuk yapmaya karar verdigimizden beridir adetim duzensiz
çocuk yapmaya karar vereli bu yana çooookkk mevsimler geldi geçti(2 sene) ama ben de böyle bir durum hiç olmamışştı demekki benim bünya yavaş yavaş iflas ediyoooo:):)

merhaba kızlar bende 4.5 yıllık evliyim ara ara doktora gittim fakat bazı sebeplerden dolayı tedavi göremedim hep yarıda kaldı.
ama bu sefer tedavimi tamamlamak için elimden gelen herşeyi yapacağım 3 nisan adet günüm yapılan testlerde dhaes ve 17 oh progesteronum hep yüksek çıkıyor kortizon kullanmam gerekebilir.ama ben yinede bu ayıda boş gecirmedim inş bebeğim bu sefer tutunmuştur umuduyla bekliyorum.

merhaba arkadaşlar,
ben de aranıza denizliden katılıyorum
16 haftalık gebeliğim oğlumun kalbinin durması sebebiyle sonlandırıldı 6 ay korunma sürem vardı bu ay bitti
ve biz hemen bebek istiyoruz allah nasip ederse
folik asit kullanıma başladım 1 buçuk aydır kullanıyorum
beklenmeyen adet tarihim 20 nisan
allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsi n inş.:49::49::49::49:

Back