- Konu Sahibi pembemasal
kızlar benim de salı günü yumurtlama günüm
pazt salı izin alcaaz, işe gitmicez eşimle
cmt pazarla bağlicaz tatili
pazt salı izin alcaaz, işe gitmicez eşimle
cmt pazarla bağlicaz tatili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarim canim umudumuz o yonde senin 2 ci hamileligin mi olucak resimdeki bebis senin sanirim?
benim bat 22 nisan bu sefer sağlıkla gel annem.şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım 4 haftalık bebeğimi düşürdüm Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
amiiin hayatım , inşallah bebişin sağlıkla gelir nisan ayında..
amin inşallah banucum senin bat ne zaman Rabbim sana da nisan ayında bir bebiş versin
Bayanlar nisan ayı için liste yapacak mısınız?
benim bat 8 nisan :))
Yapıcam ben, yapıyorum hatta tatlım:) Bereketli gelsin inşallah..
canım benim bat 5 nisan beni de eklermisin:)Yapıcam ben, yapıyorum hatta tatlım:) Bereketli gelsin inşallah..
kızlar ordamısınız... ya geçen ay 20 gün gecikti bu ay bu kadar erken adet olabilirmiyim? daha adetimin 21.günündeyim...
cnm doktora gorun bence hormonlarda iliski sonucu bir degisme olabilir
nasıl ilişki sonucu değişme ben anlamadım pembemasal?
çocuk yapmaya karar vereli bu yana çooookkk mevsimler geldi geçti(2 sene) ama ben de böyle bir durum hiç olmamışştı demekki benim bünya yavaş yavaş iflas ediyoooo:):)cnm bende de ayni duzensizlik var da doktor stres mevsimsel dedi cocuk yapmaya karar verdigimizden beridir adetim duzensiz
çocuk yapmaya karar vereli bu yana çooookkk mevsimler geldi geçti(2 sene) ama ben de böyle bir durum hiç olmamışştı demekki benim bünya yavaş yavaş iflas ediyoooo:):)