- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
tatlım konyanın ılcesındeyım ben lojamnda oturuyorum araba ıle gıtmem lazım esımıde arabayla gıtmıs hanı test yapcam dıye aklımda bırsey yoktu olsaydı bahane eder araba kalsın derdım..esım gdıınce seytanlık yaptım ıste:)arkadsımın esının arabası burda onunla gdıecegız ama 7 yasında bır kızı var okula gonderıp cıkacgız hem ozel hastanede 2 3 saat sonra verıyorlarmıs sonucalrı ıns alırım hemen:)[/QUOTE
himmm anladim olsun canim yaaa git te birsekilde:)evet canim yaaa alirsin hamen bugun ogrenirsin yaaa kesinn hadi bakalim hayirlisi
evet latacimmm arkadasin dedigi gibi nedir belirtiler oncelikle akintin var mi ki bekliyoruz hadii
selam kızlarrr
lataaa tebrik ederim kan değerinde güzel çıkar inşallah
vardı kızlar sımdı cıkacagım hazırlancagım arkadas gelcek cıkacagız hemen geldgımde yazcam ıns hamıle olayımda herseyı yazagım walla....
arkadaşlar kanda pıhtılaşma olup olmadığını hangi testle öğreniyoruz biliyormusunuz.cevap yazabilir misiniz?
slm beluscum nasılsın canım.. işlerin hala yoğunmu kuzum..
canım benim hayırlı olsunKIZLARRRRRRRRRRRRRRRR herKEZE GUNAYDINNNNN.....BANA BUGUN GERCETEN BUYUK GUN BALLARIMM BENIM kocısımı yola vurdum canım sıkkıldı uyku tutmadı elımde ıkı tane test vardı bırını yapayım dedımmmm veeeeeeeee ıkıncı cızgıyı sılıkte olsa gordum yaaa:)))ayyy ne kadar guzel bır duygu ama gercekten hamılemıyım ınanamıyorum sımıdı ne yapmalıyım kan tahlılıne mı gıtsem yoksa beklesemm mı bırde kanda cıkmazsa adet tarhımı bekleyeyım dıyorum ama haftaya pazartsı okadar bekleyemem kı.....
ksılarrrrrr hastanenin sekretinden rica ettim.ordan internete giriyorum.bizim junior kesecik göründü.Allah ıma binlerce şükür.haftaya çarşambada kalp atışı için doktora gidicez:))dualarınız ve destekleriniz için çokkkkk teşekkür ederim.şimdilik çıkıyoprum yarın sabah uzun uzun konuşuurz bacişlerimmm.hepinizi çokkkkkk öpüyorum sevgilerrrrr
tatlım ben derin ven trombozu geçirmiştim.ben her gün INR diye bi test yaptırıyodum kanda.
Gunaydin kizlar nasilsiniz ne var ne yok bu ay yeni hamile haberi var mi?
iim tatlım sen nasılsın
hemde nasıl yoğun 5 dk stres atem dedim bakim napmış kızlar dedim
günaydın cnm... bugün latadan haber var cnm.. büyük ihtimalle hamilee.. testi çift çizgi çıktı şimdide kan testine gidecek cnm :)
Gunaydin kizlar nasilsiniz ne var ne yok bu ay yeni hamile haberi var mi?
cnm çok sevindim gözün aydın inş haftayada kalp atışlarını duyarsınamin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?