Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

evet latacimmm arkadasin dedigi gibi nedir belirtiler oncelikle akintin var mi ki bekliyoruz hadii

vardı kızlar sımdı cıkacagım hazırlancagım arkadas gelcek cıkacagız hemen geldgımde yazcam ıns hamıle olayımda herseyı yazagım walla....

vardı kızlar sımdı cıkacagım hazırlancagım arkadas gelcek cıkacagız hemen geldgımde yazcam ıns hamıle olayımda herseyı yazagım walla....

hadi kuzum cabuk hazirlan gitt bekliyoruz haberlerini

canım benim hayırlı olsun
çok tatlısın inşallah kandan sonra da güzel haberlerle gel canım

cnm çok sevindim gözün aydın inş haftayada kalp atışlarını duyarsın amin)

latacım biran evvel git ve güzel haberlerinle dön bize.... inşallah darısı bize olsun yaa... nisanda hepimiz hamiş olalııımmm..... şu yarın gelseydi bi bende doktora gidicemm bakalım neler söyleyecek....

günaydın cnm... bugün latadan haber var cnm.. büyük ihtimalle hamilee.. testi çift çizgi çıktı şimdide kan testine gidecek cnm :)

hadi bakalim hayirlisi insallah guzel pozitif haberlerini aliriz canim mayista evliligimizin 1 ci yili olucak insallah biz de bebis mutlulugunu yasariz Allah herkeze nasip ettsin Amin ben de ilaca dun basladim canim ovulasyonun hizli olmasi icin sen hic dr ye gittinmi cocukla alakali yarin gidicem demisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…