Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

adet tarhine var sanırım daha bence git hemen kan testi yaptır canım kan testinde daha net çıkıyor bende sonucumu bugün alıcam sağlık ocağına neden gitmek istemiyorsun

bırkez gıttım tatlım kan tahlılımı kayb ettıler umutla bekle ertesı gun gıt kan ortada yok bırde kocısım yarın nobetcı bugun suprız yapayım barı eger var ıse ıns hamıleyımdır umutlandım hayallerım yıkılmaz ıns...

adet tarhine var sanırım daha bence git hemen kan testi yaptır canım kan testinde daha net çıkıyor bende sonucumu bugün alıcam sağlık ocağına neden gitmek istemiyorsun

benım bat pazar gunu 5 gun var yanı varsa cıkar degılmı.....

kızlar günaydın nasılsınız, :)))

lata canım testin pozitif gözüküyor inşallah kan değerin de güzel sonuç verir, tebrik ediyorum canım seni çokkkkkkkkkkkkk

kızlar günaydın nasılsınız, :)))

lata canım testin pozitif gözüküyor inşallah kan değerin de güzel sonuç verir, tebrik ediyorum canım seni çokkkkkkkkkkkkk

tsk ederım tatlımmm kan tahlılını alana kadar umuda kapılmasam mı elımde var bı tane test daha yapayım mı aman heycandan tuvaletım falanda gelmıyor :))

bence hamilesin canım ama iknci testi de yap hastaneye gidemiyorsan canım
nasıl kanı kaybedebiliyolar ya

tatlım bence ikinci testi şimdi yapma...2 gün sonra falan yap daha netletmiş olru..kan testi içinde reql gününün geçmesini bekle...ve eşine nasıl bir süpriz yap biliyormusun...çarşıdan 1 tane bebiş ayakkabısı al kutulu olanlardan....onun üstüne yaptıqın çift çizgi testi koy ve paketle....uygun bir zamanda eşine ver...ve o anı fotoqrafla..ayy düşünmesi bile çookk güzelll

Son düzenleme:
tsk ederım tatlımmm kan tahlılını alana kadar umuda kapılmasam mı elımde var bı tane test daha yapayım mı aman heycandan tuvaletım falanda gelmıyor :))

bence sen hemen bi hastaneye git ve kan testini yaptır tatlım ,
idrarda çıkmış zaten , tabi sen bilirsin yinede ama erteleme derim ben :)))

bence hamilesin canım ama iknci testi de yap hastaneye gidemiyorsan canım
nasıl kanı kaybedebiliyolar ya

evet aynen oyle sankı benım sucummus gıbıde surtaımıza bakmıyorlar ertesı gun gel kan tahlılı tekrar ver demıstıler gıtmedım zaten adetım gelmıstı bır 5 gun gecıkmem olmustuda ozman gıtmıstım gıdecegım hastaneye kor cahıl gıdecgım sora sora bakalım kızlardan bırı uyansında eslerden bırının arabası buradysa onunla gıderım dıye dusunuyorum....ıkıncı test de yapcam ıns hamıleyyımdır....

:))evet tatlım bır kac arkadasın eslerı boyle yapmıs gelıp anlatıyordu bende soyle yapmayı dusunuyorum her gelısınde esofmalarını gıyınıp elını yuzunu yakyıp yemege gelır bende yatak odamızın kapısnın arkasına bırer not yazıp testlerı yapstırırım dedım malum odaya gırcek kapının arkasına kıyafetlerını asarken herseyı gorcek....bılmem guzle olurmu ben hep dusnurdum de mayısın 3 dogum gunu o gune kadar beklesem mı yoksa:)))ozman paket yapıp verebılrıım:)benım dusuncem nasıl yoksa sızın soyledgınız gıbı yaparım...

bence sen hemen bi hastaneye git ve kan testini yaptır tatlım ,
idrarda çıkmış zaten , tabi sen bilirsin yinede ama erteleme derim ben :)))

ertlemek hıc ıstemem yarın kocıste nobetcı benım dıl durmaz kı tlf soylerım ama soylemk ıstemıyorum dun galıba hasta olcagım dedım bır kaldı bu ayda mı tutturamdık dedı suratından anladım bırazcık uzuluyor ama bana bellı etmemsı ıcın ckar yıne sahlar acelmız yok dedı yattık uyuduk ıste hastaney gıdeyım ben degılmı ozle hastaneler randevuludur sımdı devlete gıdeyım ne dıycem doktora nerye gıdecegım bır kadın dogum doktoruna mı gıdecegım.....ay bır akıl verınde kalkıp gıdeyım mı kalayım mı e yapayım...

uyuz işte kendilerini bişey zannediyorlar
eşin yarın gündüz evde mi bence onunla git tek başına beklemek çıldırtıyo çünkü insanı hem ikiniz birden öğrenirsiniz güzel haberi canım akşam geldiğide testi göster eşine sürpriz yapmana gerek yok zaten çok sevinecektir benim eşi şuanda beni çok şımartıyo sen kalkma ben kahvaltıyı hazırlarım dur sen kaldırma dur ben getiririm bende şımarıyorum valla

Lata,canım bu testler idrarda b-hcg hormonunun varlığına bakıyor,daha taze kaldığın için silik çıkmış.Negatif olsaydı töbe billah gözükmüyor silik güzel tatlı şirin yumucuk çizgi :)
Hal böyleyken eğer idrarda çıkıyorsa kan da yürekten çıkar gelir.benim tavsiyem kan testi ama yaptıramıyorsan akşama testi tekrarla.Ben olduğundan eminim ama içimiz rahatlasın,ben çok sevindim yaw sabah sabah :)

erken döllenme varsa yada önceki aydan bi döllenme varsa çıkar canım

yanı bana gore ayın 24 de gerceklestı dıyorum neden ogun kasıgımda cok kotu agrı oldu kızlar bılıyor sabah bırseyım yoktu eve donusu kasıgım yzuunden ayagım cok agrımıstı bugune kadar hala cekıyorum ogunden bugune o degısklık var bende bırde yumurtaldgım gunlerden bır gundu yanı 24 ve 25 ogun calımalarımız oldu bırde en son 28 de ondan sonra tatıle gırdık ıste:)ıns hamıleyımdır bırazcık tuavletım gelsın ıkıncı testı da yapayım emın olayım kana gıderım bızım apartmandan kzıalrda kalkmıs olurda bırıyle gdıerım artk

hayır tatlım sen özel hastaneye git ve ben betahcg yaptırmak istiyorum yani kanda gebelikde hem özelde gidince doktora gitmene gerek yok en başından ama ben devletin prosüdürünü bilmiyorum..

:)))ısn benımkııde oyle olur yok tatlım persembe gunu evde olcak yarınn nobetcı ona suprız yapayoım ya tek degılım sızler varsınız ıste.....

:)))canlarımm benım ıns tatlım ıns dedıgın gıbı ayda bır kac test yapardım gectıgımız 3 ayy cıkmazdı dedıgın gıbı yok o tek cızgı goze batardı bugunde kocıs gıttı elımde ıkı tane var sımıdıden uzuleyım dedım ınan boyle adapta olarak yapamdım test tuvalette yaptım elımle odaya gelen kadar tek cızgı cıktı zıkkım olsun dedım masaya bıraktım yavas yavas dıger cıgıyı gordummm hemen fotı cekeyım dedım kzılara gosterım yoksa bosuna sevınmeyeyım dedım....tatlım kızalrdan bırını beklıyorum bı arkadasımızın esının arabası burda anahtarda evde ıse prolem yok gıderım ben lojamndayım konya ılcesınde bıraz zor ıste ama gıdecegım kafaya koydum...ıns yanılmam...

:)))ısn benımkııde oyle olur yok tatlım persembe gunu evde olcak yarınn nobetcı ona suprız yapayoım ya tek degılım sızler varsınız ıste.....

inş. canım ben senin için söyledim canım hastaneyi bilmiyormuşsun ya zorlanma diye ama yakın arkadaşların varsa onlarla git hemen kan testini yaptır canım devlet hastanesine gidersen senin adetin günü geçmemiş diye test yapmazlar canım ya polikliniğe git yada özel bir hastaneye canım

hayır tatlım sen özel hastaneye git ve ben betahcg yaptırmak istiyorum yani kanda gebelikde hem özelde gidince doktora gitmene gerek yok en başından ama ben devletin prosüdürünü bilmiyorum..

tamam tatlım bulabılırsek gıderım bakalım ben tanımıyor bılmıyorum buaralrı bakalım hangı hastaneyı bulursak ona gıdecegım ıste.....

soylemem bende:)nerden bılıyorlar gecıp gecemdgını ıns bakacagım ozel hastane bulabılcekmıyım ben su ıkıncı testı yapayım sımdı olmazsa gıder alırım yıne gelıyorum kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…