- Konu Sahibi pembemasal
-
adet tarhine var sanırım daha bence git hemen kan testi yaptır canım kan testinde daha net çıkıyor bende sonucumu bugün alıcam sağlık ocağına neden gitmek istemiyorsun
adet tarhine var sanırım daha bence git hemen kan testi yaptır canım kan testinde daha net çıkıyor bende sonucumu bugün alıcam sağlık ocağına neden gitmek istemiyorsun
kızlar günaydın nasılsınız, :)))
lata canım testin pozitif gözüküyor inşallah kan değerin de güzel sonuç verir, tebrik ediyorum canım seni çokkkkkkkkkkkkk
ıns hamıleyımdır ya ıns....yukledım tatlım...ıns dogrudur elımde bır tane daha var ıkıncı kezde yapsam mı yanı oyle kan tahlıne gıdeyımkı bır kez olsun temız olsun ben konya ılcesındeyım merkeze cok uzagım arabada esımde ona soylemekte ıstemıyorum suprız olsun hanı ona gore gıtmek ıstıyorum ne dersınız gıdeyım mı kana...
evet tatlım evet umutlanmamak ıcın yuklemek ısetdım belkıde yanılıyorum dıye temız kalbını yerım:)agzını da yerımmm ben senınnnnn askım benım ıns ıns okadr caresıızm kı kaldım bır basına saskınım ne yapcam ben ya dusunsene yer ız bılmıyorum konyada nereye gıdecgımıde bılmıyorum....ay esımede soylemek ıstemıyorum ...
tsk ederım tatlımmm kan tahlılını alana kadar umuda kapılmasam mı elımde var bı tane test daha yapayım mı aman heycandan tuvaletım falanda gelmıyor :))
benım bat pazar gunu 5 gun var yanı varsa cıkar degılmı.....
bence hamilesin canım ama iknci testi de yap hastaneye gidemiyorsan canım
nasıl kanı kaybedebiliyolar ya
tatlım bence ikinci testi şimdi yapma...2 gün sonra falan yap daha netletmiş olru..kan testi içinde reql gününün geçmesini bekle...ve eşine nasıl bir süpriz yap biliyormusun...çarşıdan 1 tane bebiş ayakkabısı al kutulu olanlardan....onun üstüne yaptıqın çift çizgi testi koy ve paketle....uygun bir zamanda eşine ver...ve o anı fotoqrafla..ayy düşünmesi bile çookk güzelll
bence sen hemen bi hastaneye git ve kan testini yaptır tatlım ,
idrarda çıkmış zaten , tabi sen bilirsin yinede ama erteleme derim ben :)))
evet aynen oyle sankı benım sucummus gıbıde surtaımıza bakmıyorlar ertesı gun gel kan tahlılı tekrar ver demıstıler gıtmedım zaten adetım gelmıstı bır 5 gun gecıkmem olmustuda ozman gıtmıstım gıdecegım hastaneye kor cahıl gıdecgım sora sora bakalım kızlardan bırı uyansında eslerden bırının arabası buradysa onunla gıderım dıye dusunuyorum....ıkıncı test de yapcam ıns hamıleyyımdır....
erken döllenme varsa yada önceki aydan bi döllenme varsa çıkar canım
ertlemek hıc ıstemem yarın kocıste nobetcı benım dıl durmaz kı tlf soylerım ama soylemk ıstemıyorum dun galıba hasta olcagım dedım bır kaldı bu ayda mı tutturamdık dedı suratından anladım bırazcık uzuluyor ama bana bellı etmemsı ıcın ckar yıne sahlar acelmız yok dedı yattık uyuduk ıste hastaney gıdeyım ben degılmı ozle hastaneler randevuludur sımdı devlete gıdeyım ne dıycem doktora nerye gıdecegım bır kadın dogum doktoruna mı gıdecegım.....ay bır akıl verınde kalkıp gıdeyım mı kalayım mı e yapayım...
uyuz işte kendilerini bişey zannediyorlar
eşin yarın gündüz evde mi bence onunla git tek başına beklemek çıldırtıyo çünkü insanı hem ikiniz birden öğrenirsiniz güzel haberi canım akşam geldiğide testi göster eşine sürpriz yapmana gerek yok zaten çok sevinecektir benim eşi şuanda beni çok şımartıyo sen kalkma ben kahvaltıyı hazırlarım dur sen kaldırma dur ben getiririm bende şımarıyorum valla
Lata,canım bu testler idrarda b-hcg hormonunun varlığına bakıyor,daha taze kaldığın için silik çıkmış.Negatif olsaydı töbe billah gözükmüyor silik güzel tatlı şirin yumucuk çizgi :)
Hal böyleyken eğer idrarda çıkıyorsa kan da yürekten çıkar gelir.benim tavsiyem kan testi ama yaptıramıyorsan akşama testi tekrarla.Ben olduğundan eminim ama içimiz rahatlasın,ben çok sevindim yaw sabah sabah :)
:)))ısn benımkııde oyle olur yok tatlım persembe gunu evde olcak yarınn nobetcı ona suprız yapayoım ya tek degılım sızler varsınız ıste.....
hayır tatlım sen özel hastaneye git ve ben betahcg yaptırmak istiyorum yani kanda gebelikde hem özelde gidince doktora gitmene gerek yok en başından ama ben devletin prosüdürünü bilmiyorum..
inş. canım ben senin için söyledim canım hastaneyi bilmiyormuşsun ya zorlanma diye ama yakın arkadaşların varsa onlarla git hemen kan testini yaptır canım devlet hastanesine gidersen senin adetin günü geçmemiş diye test yapmazlar canım ya polikliniğe git yada özel bir hastaneye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?