• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

slm kızlar bende romatizma var bu aralarda hava yağmurlu mağlum benim bacaklarım çok ağrıyo napıcam bilmiyorum:((
canım normalde romatologlar aspirin veriyorlar...istersen bir git ilaç verir sana...
banucum iyiyim ne olsun dün ünüversite sınavına girdim 29 dada memurluk sınavına girecem bizim sıpanın annesi sınavdan sınava koşuyo vallaha hahahahahaha:
sende iyisin değilmi konuşamadık bayağıdır..
hadi bakalım tülinimve sen bomba gibi girmişsiniz zaten kimtutar sizi..

sitres yapmamak mümkün değil kızlar..
hamile kalıncada acaba kalbi atıyomu ordamı diye sitres olacaksınız yani 9 ay bize rahat yok tabi bunn öncesi ve sonrasıda var kesinlikle..
kesinlikle katılıyorum..sonuçta insanız tabiki meraklanıp stres olucaz... bebek isteyipte reql tarihini takip etmeyen kimseyi tanımıyorum ben...
Bizim grup buraya tasinmis selam kizlarrr herkese bebisli nisan aylari diliyorum hepinizin gobusleri dolsun insallah gobusleri dolu olanlarinda bebekleri kucaklarina sagsalim konsun insaallah:))):nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::49::49:
aminnnnnnnnnnn canım.........
ergin sena şuan nasıl oldum biliyormusun agzim kulaklarda gelen geçene sırıtıyorum :))
ya bende bayadır kasık agrısıda var dr gittim idrar tahlili şuı bu yaptı hiç bişey yok dedi akıntım var ve kasıklarda agrıyla beraber bel ve göyüs agrısı

inş sende hemen olursun hayatım güzel haberlerini alırız inş
inşallah canım hepimiz bu ay hamiş kalalımmm :16::16:
Kuzu senin bat tarihin nedir bu arada listeye ekliyeyim diyorum:))
benide ekle canım bugün reql oldum yarın apriali çıkarttırıyorum..yeni bat 30 nisan...
:60::60::60::60::60:
Kızlaaarr sizden akıl almam lazım.. şimdi ben polikistik over hastasıyım.. 6 aylık evliyiz hiç korunmadım ve doktora gitmek istiyorum hatta doktorumu buldumda iş yeri binamızın yan binası :) muayeneye 100 tl dediler ve ultrasonda muayene ücreti içindeymiş.. öncelikle sizce fiyatı nasıl..?? bide bugün sattan sonra 22. günüm sizce doktora ne zaman gideyim?? adetin 2. günümü gitsem ? bat tarihim belli değil bu arada...
canım bana biraz fazla geldi..sgklı anlaşmalı özel yerler var...12.5 tl katkı payı ödüyorum krallar gibi bakıyorlar...100tl deyince bana çok geldi...
Bu arada Meryem Suresini okuyanınız yok galiba:) kimse cevap vermedi :) ben okudum bugun son gündü Rabbim inş. kabul eder mükafatını verir :)
canım kaç gün okuyorsunuz..niyeti fakan varmı...
aynen yemın edıorum bende ole:):) puhahaha bildigim tek sey bacakları dık bekle:):):):) canım doktorlarım benım saolsunnnnnnn:)))))))
:60::60::60::60::60::60:
BİR ET PARÇASINDAN BEDENİMİZİ YARATAN ALLAH'TIR

Başlangıçta bir et parçası görünümünde olan embriyo zamanla gelişir. Gözleri, kulakları, kalbi ve diğer organları oluşur ve yepyeni bir insan ortaya çıkar. Yukarıda bu değişimin insan yüzünün oluşumu sırasındaki aşamaları görülmektedir. Dünya üzerindeki tüm insanların başından bu aşamalar geçmiştir. İnsan kendi varlığından haberdar olmayan bir hücreler topluluğuyken anne bedeninde hazırlanmış olan koruyucu ortamda güven içinde gelişimini sürdürür. Simetrik gözler, kaşlar, burun, ağız, koruyucu deri hep anne bedeninde oluşur. Yukarıdaki resimlerde de açıkça görülen mucizevi değişim Allah'ın yaratma sanatının delillerinden biridir. Bu gerçeği düşünmek ve Allah'a şükretmek dünya üzerindeki her insanın görevidir.

kızlarrrr cok duygulandım bu paragrafı okuyunca gercekten sukurler olsun rabbıme ona ınanıp sıgınırım herseyın hayırlısını nasıp etısın bzılere AMİNNNN...
paylaşım için teşekkürler çok güzelmiş..
inşallah umutlarımız boşa çıkmaz tatlım.. bide mayıs topiğine taşınmak zorunda kalmayız..
nisanda hamiş kalanlar burdamı kalıyor :26: yani her topikte arkadaşlarımızdan bazılarını bırakıyoruz...keşke tek bir topik olsa hep beraber hep orda olsak...
Selam kizlar sonuclarimi aldim Allaha cok sukur ki hepsi normal cikti cok mutluyum verdiginiz kur tariflerinden dualardan Allah razi olsun simdi bebek olmasi icin doktor ilac verdi Allah tez zamanda hepimize hayirli saglikli evlatlar dilerim Amin:8::55:
canım gözün aydın...inşallah en kısa zamanda bebiş haberinide alırız tatlım :34:
ksılarrrrrr hastanenin sekretinden rica ettim.ordan internete giriyorum.bizim junior kesecik göründü.Allah ıma binlerce şükür.:nazar:haftaya çarşambada kalp atışı için doktora gidicez:))dualarınız ve destekleriniz için çokkkkk teşekkür ederim.şimdilik çıkıyoprum yarın sabah uzun uzun konuşuurz bacişlerimmm.hepinizi çokkkkkk öpüyorum sevgilerrrrr:49:
canım çok sevindim hadi gözünaydınn:nazar::nazar: inşallah haftayada bu müjdenin devamı gelir cnm :emir_bebek::emir_bebek:
Merhaba kızlar nasılsiniz kk ya yeni katıldım ve topigide görür görmez geldim buraya ins bu ay herkesin gönlüne göre olur bende çok heyecanlıyım ;)

merhaba canım hoşgeldin aramızaa :16:

canım normalde romatologlar aspirin veriyorlar...istersen bir git ilaç verir sana...

kesinlikle katılıyorum..sonuçta insanız tabiki meraklanıp stres olucaz... bebek isteyipte reql tarihini takip etmeyen kimseyi tanımıyorum ben...

benide ekle canım bugün reql oldum yarın apriali çıkarttırıyorum..yeni bat 30 nisan...

canım bana biraz fazla geldi..sgklı anlaşmalı özel yerler var...12.5 tl katkı payı ödüyorum krallar gibi bakıyorlar...100tl deyince bana çok geldi...

nisanda hamiş kalanlar burdamı kalıyor :26: yani her topikte arkadaşlarımızdan bazılarını bırakıyoruz...keşke tek bir topik olsa hep beraber hep orda olsak...

canım gözün aydın...inşallah en kısa zamanda bebiş haberinide alırız tatlım :34:

canım çok sevindim hadi gözünaydınn:nazar::nazar: inşallah haftayada bu müjdenin devamı gelir cnm :emir_bebek::emir_bebek:

bana öyle geliyorki bu nisan ayı çok kanamalı geçeceğe benziyor:60:

selam kızlar nasılsınız bende bir ara mart ayına takılıyordum ama babamı kaybedince bir zaman giremedim nete bebek bekliyoruz bakalım batım 26nisan bu ay no olacak bakalım eşimde gerçi pek yanımda olamayacak ama eğiimde olduğu için hepinize bol bebişli nisan ayı diliyorum:49::49::49:

selam kızlar nasılsınız bende bir ara mart ayına takılıyordum ama babamı kaybedince bir zaman giremedim nete bebek bekliyoruz bakalım batım 26nisan bu ay no olacak bakalım eşimde gerçi pek yanımda olamayacak ama eğiimde olduğu için hepinize bol bebişli nisan ayı diliyorum:49::49::49:

başınız sağolsun arkadaşım

başınız saolsun canım babanızın mekanı cennet olsun...

Nisan Listemiiiiiiiiiiiiiiz:)

Kızlar BAT tarihlerinizi söylemeyi untumayın banaa:))

:nazar::nazar:

angel575
hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
Elossa
eceli54
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09
superisi_21
azrammm544
Ozlem2334
ilkbhr
gamze3737
Btlkubra
asia

ozer : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dilekkk88 : 1 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
mukut31 : 3 Nisan
tulins : 4 Nisan
berceste : 5 Nisan
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
seastire : 6 Nisan
tuze : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan İnşallah hamiş..:)
yasamım : 7 Nisan
sevilco : 8 Nisan
lata : 8 Nisan
elabebek : 8 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan
ferem : 11 Nisan
edaerdugan : 12 Nisan
canom : 13 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
vitamin87 : 14 Nisan
siyahkugu : 15 Nisan
belus : 16 Nisan
gül-sen : 18 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
Berrak : 27 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
hayatcokzor : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
ebru_1907 : 30 Nisan

:nazar::nazar:
pıınar ......1 nisan

kızlar benide ekleyin :3: 21 nisan bat... uzun süre aradan sonradan bu ay deneme kararı aldık bakalım hayırlısı inşallah gelir bebeğimiz nisan ayıyla :16:

canım beni de ekleyin 30 nisan mayısa da biraz kayabilir ama nisan ayından çıkış yaşamayalım şimdi:))

pıınar ......1 nisan

Ekledim herkesi:) hepimize bol şans kızlar, göbüşler dolu çıkalım nisan ayından inşallah...:16::16:

Başınız soğulsun arkadaşım.. İnşallah bebişin fazla bekletmez sen, üzüntünü azda olsa hafifletir.. Ekledim listeye:) Bol şans..:16:

valla banucum sen hiç yaşını göstermiyosun canım ya..sanırım senin pozitif enerjin ve iyimserliğin seni olduğundan daha da genç gösteriyor..

Kuzummm teşekkür ederim utandım valla:)):17: :16::16:

başınız saqolsun canım mekanı cennet olsun...

tmm dir canim biz yine de komsunun arkadasin tafsiyesi diye ilac kullananlarin kulaklarini cinlatmis olalim ki ciddi anlamda bitki cayi bile icseniz internete arastirin ki bize yarardan fazla zarari olmasin
evet hayatim katiliyorum sana bilicsizce icilen ilaclara HAYIRRR
inşallah tatlım inşallah....kavga sonucunda iki sperm arkadaş olur ve birlikte girelim derler.. sonrada ikizler olurrrr.. biliyonmu tatlım eşimin hayali hep ikiz çocuk babası olmakmiş.. dün akşam hayalini kuruyor.. ayy kıyamam kocişime:)))
ayy ikiz mi ne gusellll bende diyorum esime ikiz olsa ne guzel olur diye tek seferde ne guseelll ama esim de diyor hele bir dur bir tane oldu da 2.ye kaldi diyo:(
ayyy çok güldüm özlem sana :))) bacakları dikmekle olsaydı sadece ohoooooo dimi ama :)))
ayy o bacaklari dikmekten valll bir hall olduk nerde bu cocuk yahuuu:))
HELLO KIZLAR,

bende sonunda kırmızıları gördüm.Cumartesi günü doktora gittim bana adet söktürücü verdi,ve yarın için tekrardan randevu verdi.Bu aralar sıkı takipte tutacakmış beni doktorum:))

umarım herkez iyidir canlarım :))
canim yaa ama bak ne guzell doktorun siki takipte yani hadi bakalim onumuzdeki aya ins

ksılarrrrrr hastanenin sekretinden rica ettim.ordan internete giriyorum.bizim junior kesecik göründü.Allah ıma binlerce şükür.:nazar:haftaya çarşambada kalp atışı için doktora gidicez:))dualarınız ve destekleriniz için çokkkkk teşekkür ederim.şimdilik çıkıyoprum yarın sabah uzun uzun konuşuurz bacişlerimmm.hepinizi çokkkkkk öpüyorum sevgilerrrrr:49:
canimm gozun aydin cok sevindim insallah kalp atislarinida duyacaksin canim hayirlisiyla kucagina alirsin insa canim
lata tatlım soğan kürü falan kullndın mı, ya ben 3-4 ay hap kullndm aralık başıu bırktm. halk arasında epey bi olmaz diolar haptn sonra ya canm sıkılıo..
annem beni rüyasında yeşiller içinde görmüş , çok güzeldn dio. inşallah murada yoruyorum. aminn.
canim inanma sen onlara oyle herkeste ayni olmuyormus valla benim elti de ayni dedi erken birakti korunmayi istedigi tarhte falan olsun diye ama 3.ayda hamile kaldi.yahuuu millet sak diye kaliyorda neden biz kalamiyoruzz cok sinirr:27:
benim bugün yarın gelmesi lazım ama hala tık yok...
ne guzell kizz gelmez insallh hiii?
canim basin sagolsun allah rahmet eylesin canim..
henuz adet olmadim 3 gun gecti dun idrar testi yaptim fos çikti :SSSS
canim sen bence kan testi yaptir inslh hamilesindirrr kisssssss
iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz :)
iyi aksamlar canim iyidir canim sen nasilsinnn

herkese ııgeceler banucum 1 nısan ıtıbarıyle adet oldum batım 29 nısan canım lısteye yazabılırsın

Back