- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
yani ben araştırmıştım az bacılar ama koskoca yumurtlama döneminde ben adamla 2 bilemedin 3 kere paslaşıyordum olurmu hiç öyle şey meğersem günlerce düzenli girecen ki benim tembel yumurtalar azcık hareketlensin iş görsün , ne saftım ya öle kös kös berklerdim , adet gelmeyecekte gebe kalacam diye...bir heyecan bir heyecan ay bu ay kesin hamileyim derdim birde aynanın karşısında kendimi beğenmiş beğenmiş
Aynen özlemim, öyle kös kös biz oturup duracaktık yoksa valla, benim yumurtlama takibi bile hayatta aklıma gelmezdi nerede kaldı folik asit:))
banu arkadaşımıza ve özlem arkadaşımıza katılıyorum burda bilmediğimiz konulara paylaşarak yada unuttuklarımızı hatırlatarak herşeyi geçtim morellen destek olan arkadaşlarımız çok insan butür konuşları kaç kişiyle konuşabiliyor konuşsakda kaçı bizi dinliyor sıkılıp bi bahaneyle kaçışlar aranıyor
şuanda burda herkesi derdi ortak herkes birbirini stresini endişesini daha bi hoşgörüyle karşılayıp cevaplar veriyor
Aynen özlemim, öyle kös kös biz oturup duracaktık yoksa valla, benim yumurtlama takibi bile hayatta aklıma gelmezdi nerede kaldı folik asit:))
öyle tatlım valla, istekler ve çabalar aynı olunca hepimiz birbirimizin halinden çok iyi anlıyoruz. Ben şahsen hiç kimseye burdaki arkadaşlarıma anlattığım endişelerimi anlatamam dışarda.. Yani hem onları sıkmak istemem hem de gereksiz endişelenmelerini istemem.. Bir de yani,, dediğin gibi kalkıp bekar bir arkadaşıma anlatsam kıza daral gelir olsa olsa bir de benim delirdiğimi düşünür:)
iyi ki varsınız yani, çok bi seviyorum hepinizi...
Öyle tatlım valla, istekler ve çabalar aynı olunca hepimiz birbirimizin halinden çok iyi anlıyoruz. Ben şahsen hiç kimseye burdaki arkadaşlarıma anlattığım endişelerimi anlatamam dışarda.. Yani hem onları sıkmak istemem hem de gereksiz endişelenmelerini istemem.. Bir de yani,, dediğin gibi kalkıp bekar bir arkadaşıma anlatsam kıza daral gelir olsa olsa bir de benim delirdiğimi düşünür:)
İyi ki varsınız yani, çok bi seviyorum hepinizi...
bayanlar ben kaçar saat 17:00 tekrar bi ugrar göz atarım herkese byyy
cok dogru konusmussunuz ozlemım banusum:)dedıgın gıbı evde koku korune oturup beklıyecektık bende cogu seyı burdan ogrendım yumurtlama hesaplamasını sogan kurunu folıc astı ben doktora gıttım bana ıltıhabın bıle yok dedı ama ben burdan ogrendıgım sogan kuru sayesınde benım ıcım dısım yenı temızlendı bence ee folıc asıt aynenn oyle bana doktor adet sanıcısının en cok demır eksıklı ve kansızlık tetıkler dedı vıtamın falan vermedı fasulye et falan ye demıstı bunun gıbı bır cok seyler.....yanı bu topık sayesınde herseyı ogrendımm ve dıyorum kıı ıyıkı varsınız kızlarr ayın 18 de ızmıre gıdecegım walla pc goturcem pesımden ayrılamam ben:))))
Götür yavrimoooo:) arada açar bakarsın bize.. İnşallah da 2 kişi yerine 3 kişi gidiyor olursunuz izmire
cok dogru konusmussunuz ozlemım banusum:)dedıgın gıbı evde koru korune oturup beklıyecektık bende cogu seyı burdan ogrendım yumurtlama hesaplamasını sogan kurunu folıc astı ben doktora gıttım bana ıltıhabın bıle yok dedı ama ben burdan ogrendıgım sogan kuru sayesınde benım ıcım dısım yenı temızlendı bence ee folıc asıt aynenn oyle bana doktor adet sanıcısının en cok demır eksıklı ve kansızlık tetıkler dedı vıtamın falan vermedı fasulye et falan ye demıstı bunun gıbı bır cok seyler.....yanı bu topık sayesınde herseyı ogrendımm ve dıyorum kıı ıyıkı varsınız kızlarr ayın yakında ızmıre gıdecegım walla pc goturcem pesımden ayrılamam sızlerdennn:))))
Götür yavrimoooo:) arada açar bakarsın bize.. İnşallah da 2 kişi yerine 3 kişi gidiyor olursunuz izmire
Doktor randevumu aldım.. Çarşamba saat 11'de gidiyorum.. İnşallah olumlu şeyler duyarım... uzun ve yorucu bir tedavi süreci yaşamadan ilk adımda hemencecik hamiş kalıveririm inşallah... Hepimizin göbişleri dolsunn Allah'ım nooolurr Allah'ımmm nüffennn Allah'ımmm...... :))))
canım guzel haberler getirirsin inşallah doktordan ve en yakın zamanda hamiş kalırsın. inşşş
İnşallaaaahhhhh..... hepimiz için dua ediyorum vallaa... Rabbim ne kadar içten istediğimizi eminim ki biliyo ve bizi çok üzmeyecek.. ben inanıyorum buna.. hepimiz hamiş hamiş burdan sohbete devam edicezzz :)
BİR ET PARÇASINDAN BEDENİMİZİ YARATAN ALLAH'TIR
Başlangıçta bir et parçası görünümünde olan embriyo zamanla gelişir. Gözleri, kulakları, kalbi ve diğer organları oluşur ve yepyeni bir insan ortaya çıkar. Yukarıda bu değişimin insan yüzünün oluşumu sırasındaki aşamaları görülmektedir. Dünya üzerindeki tüm insanların başından bu aşamalar geçmiştir. İnsan kendi varlığından haberdar olmayan bir hücreler topluluğuyken anne bedeninde hazırlanmış olan koruyucu ortamda güven içinde gelişimini sürdürür. Simetrik gözler, kaşlar, burun, ağız, koruyucu deri hep anne bedeninde oluşur. Yukarıdaki resimlerde de açıkça görülen mucizevi değişim Allah'ın yaratma sanatının delillerinden biridir. Bu gerçeği düşünmek ve Allah'a şükretmek dünya üzerindeki her insanın görevidir.
kızlarrrr cok duygulandım bu paragrafı okuyunca gercekten sukurler olsun rabbıme ona ınanıp sıgınırım herseyın hayırlısını nasıp etısın bzılere AMİNNNN...
BİR ET PARÇASINDAN BEDENİMİZİ YARATAN ALLAH'TIR
Başlangıçta bir et parçası görünümünde olan embriyo zamanla gelişir. Gözleri, kulakları, kalbi ve diğer organları oluşur ve yepyeni bir insan ortaya çıkar. Yukarıda bu değişimin insan yüzünün oluşumu sırasındaki aşamaları görülmektedir. Dünya üzerindeki tüm insanların başından bu aşamalar geçmiştir. İnsan kendi varlığından haberdar olmayan bir hücreler topluluğuyken anne bedeninde hazırlanmış olan koruyucu ortamda güven içinde gelişimini sürdürür. Simetrik gözler, kaşlar, burun, ağız, koruyucu deri hep anne bedeninde oluşur. Yukarıdaki resimlerde de açıkça görülen mucizevi değişim Allah'ın yaratma sanatının delillerinden biridir. Bu gerçeği düşünmek ve Allah'a şükretmek dünya üzerindeki her insanın görevidir.
kızlarrrr cok duygulandım bu paragrafı okuyunca gercekten sukurler olsun rabbıme ona ınanıp sıgınırım herseyın hayırlısını nasıp etısın bzılere AMİNNNN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?