- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
güzel bir soru :)))) ımmm hesaplayımmm bi dakkaaa :))) sanırımm 27 nisan felan :)p
İyi o zaan ekliyorum listeye 27 nisan diye:)) Doktordan da inşallah güzel haberlerle dönersin tatlım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel bir soru :)))) ımmm hesaplayımmm bi dakkaaa :))) sanırımm 27 nisan felan :)p
he anladım canımm hadi hayırlısı...yok be yavrum, adetimi bekliyordum hormon testi yapıcak doktor. benım kırmızılar 10 gun gecikmenin ardından gelecek sanırım bugun yarın. kahve rengi lekesi geldi ziraaa:):)
İyi o zaan ekliyorum listeye 27 nisan diye:)) Doktordan da inşallah güzel haberlerle dönersin tatlım..
he anladım canımm hadi hayırlısı...
amin canım... birde doktora bu süreçte lazer epilsayon yaptırsam bişey olurmu die sormayı düşünüyorum genital bölgeye bakalım ne dicek:26:
BENI DE EKLEDINMI KUZUM LISTEYE:):) adımın karsını bos bırak ben sna batı solerım kısmeetse:))))))))
Öncesini bilemem ama normalde hamilelik sırasında önermiyorlar, sen sor en doğrusunu öğren bize de söyle:))
Eklemedim, aman yaa ekliyeyim yani? son kararın mı?
Peki:26:
:))))) yeee..:) Ekledim o zaman:) tarihini söylersin sen sonra..AA nie ki kuzum??? yerim o parmagını:))))))))))))
Kızlaaarr sizden akıl almam lazım.. şimdi ben polikistik over hastasıyım.. 6 aylık evliyiz hiç korunmadım ve doktora gitmek istiyorum hatta doktorumu buldumda iş yeri binamızın yan binası :) muayeneye 100 tl dediler ve ultrasonda muayene ücreti içindeymiş.. öncelikle sizce fiyatı nasıl..?? bide bugün sattan sonra 22. günüm sizce doktora ne zaman gideyim?? adetin 2. günümü gitsem ? bat tarihim belli değil bu arada...
Bu arada Meryem Suresini okuyanınız yok galiba:) kimse cevap vermedi :) ben okudum bugun son gündü Rabbim inş. kabul eder mükafatını verir :)
:))))) yeee..:) Ekledim o zaman:) tarihini söylersin sen sonra..
Fiyat konusunda bir bilgim yok ama normal geldi bana.. adetin 2. 3. günleri kan testi için önemli sen önce normal kontrole gideceksen onu beklemene gerek yok, hormon test, yapacaksa sana gidip o tarihlerde kan vermeni söyler zaten doktorun.. Bence gideceksen bekleme git bir an önce..
Allah kabul etsin tatlım..Bu arada Meryem Suresini okuyanınız yok galiba:) kimse cevap vermedi :) ben okudum bugun son gündü Rabbim inş. kabul eder mükafatını verir :)
Meeeerhabaaaalaaaarrrr herkeslere....Banu sultan merek ettım seker sen dr musun herkes herseyı sana soruyo allam yaaa:))))Tecrübelerini konusturuyon vallaa harıkasın sen bence admın olPP
bat bu hafta sanırımm.. o zaman kan testlerimi vereyim dimi.. ondan sonra doktor yönlendirir zaten... kızlaarr bende doktor sürecine başlıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.... İnşallah emeklerimiz boşa çıkmazz...
Meeeerhabaaaalaaaarrrr herkeslere....Banu sultan merek ettım seker sen dr musun herkes herseyı sana soruyo allam yaaa:))))Tecrübelerini konusturuyon vallaa harıkasın sen bence admın olPP
:)))) EVET HARİKA, ama sen bi tek banu yu takip ettin sanırım, burada başka harikalar da var. Doktor degiller ama tecrubeleriyle yardımcı olabiliyorlar. Sen merak ettigin bi seyi burda hıc sormuyomusun, ya da sorulan bır soruya hıc cevap vermıomusun? cok faydalı oluo, bak ben burdakı arkadaslarım sayesınde bır cok seyı ogrendım, meger ne cok eksigim varmıs eceli tahmın bile edemezsşin. burası olmsaydı mal gibin evde hala cocuk yapmayı beklıyordum. eski doktorumda saolsun bana hormon testıymıs, folikasitmis bunları bıle solememisti. burda duydum fikir aldım doktorumu degıstırdım ve uyguluyorum. ay ne cok yazdım be yaaaaaa:):) sancım avr cok ceneme vurdu kaptırdım gidiom bacıı:):)
aynen özlemim, öyle kös kös biz oturup duracaktık yoksa valla, benim yumurtlama takibi bile hayatta aklıma gelmezdi nerede kaldı folik asit:))
Aynen özlemim, öyle kös kös biz oturup duracaktık yoksa valla, benim yumurtlama takibi bile hayatta aklıma gelmezdi nerede kaldı folik asit:))