- Konu Sahibi pembemasal
canom kaldın mı yoksa,regline daha var çünkü,bu sızıları bebiş yapıyor olabilir mi?
ay tuzecim allah ağzından duysun inş olabilirmi hiç daha önce böyle belirtileri olup kalan varmıki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canom kaldın mı yoksa,regline daha var çünkü,bu sızıları bebiş yapıyor olabilir mi?
İnşallah çok iyi haberler alırsın tatlım, stres yapma hiç, ben iyi olacağına inanıyorum ve dua ediyorum senin için.. Sabah hatta temizlik yaparken aklıma geldin, içimden inşallah nisan ayında hamiş kalsın pembemasal diye söylene söylene yaptım temizliğimi valla:)))
İyiyim tatlımmm:) Nisan topiğinde yeni umutlarla devam ediyoruz işte:)
Ay hadi bakalım sınav kuşu olmuşsun desene:) İnşallah en yüksek puanları alırsın
yasmim inş sende bende yanılıyoruzdur şuan bana günler geçmiyor sanki okadar odaklanmışım 13 nisana
İnşallah çok iyi haberler alırsın tatlım, stres yapma hiç, ben iyi olacağına inanıyorum ve dua ediyorum senin için.. Sabah hatta temizlik yaparken aklıma geldin, içimden inşallah nisan ayında hamiş kalsın pembemasal diye söylene söylene yaptım temizliğimi valla:)))
İyiyim tatlımmm:) Nisan topiğinde yeni umutlarla devam ediyoruz işte:)
Ay hadi bakalım sınav kuşu olmuşsun desene:) İnşallah en yüksek puanları alırsın
gittim canim gitmezmiyim birsey yok dediler hormanlar hersey iyi dediler bir rahim filmi caktirmedim ben.ama ben bundan 1sene once dusuk yaptim canim 7.haftadaydi malesef bebegim terk etti beni.o gun bu gundur bekliorum ama ne gelen var ne giden
canım hamilelik belirtilerinde göqüs ve bel aqrısıda yer alır..benim hep belim ve kasıkalrım aqrırdı ve gögüslerimde hassasiyet olurdu....bazen reql önceside bu şikayetler olabiliyor ama bu şekilde kendini ümitsizliqe düşürme...inşallah en kısa zamanda hamiş kalırız..bende reql olamadım sprali çıkartırmam için reql olmam lazım hala gelmedi
selamun hello millet:)
tünaydın kıslarrrrr.bugün benim için lütfen dua edin.öğleden snra doktor kontrolüm var.bakalım kese görünecekmi.:26:
haydinn hanimlar kanimi verdim soucunu bekliyorum doktorma da oturucem umarim iyi sonuclar alirim da su hormonlarim normalesmistir ne olur dua edin benim icin :26:
Hoşgeldiiiiiiiin:))
gel 13 nisan gel...
hahaha tabi canım ben türkiye 1. olucam tatlım ama sondan hahahahahaah:
selam herkese
özlemmm not al yarın dr gidiorum bu arada Meryem Suresini okuyanınız oldumu??
Kuzu senin bat tarihin nedir bu arada listeye ekliyeyim diyorum:))
selam herkese
özlemmm not al yarın dr gidiorum bu arada Meryem Suresini okuyanınız oldumu??
selam canım tamam aldım :) saol. bende buyuk ihtimal çarşamba gidicem hormon testleri icin
:))))))) bir sonraki ne zaman o zaman:)))
sende de mi sorun var:26: ben kist ameliyatından sonra genel kontrole gidiorum yarın