• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Selam kizlar sonuclarimi aldim Allaha cok sukur ki hepsi normal cikti cok mutluyum verdiginiz kur tariflerinden dualardan Allah razi olsun simdi bebek olmasi icin doktor ilac verdi Allah tez zamanda hepimize hayirli saglikli evlatlar dilerim Amin:8::55:

Selam kizlar sonuclarimi aldim Allaha cok sukur ki hepsi normal cikti cok mutluyum verdiginiz kur tariflerinden dualardan Allah razi olsun simdi bebek olmasi icin doktor ilac verdi Allah tez zamanda hepimize hayirli saglikli evlatlar dilerim Amin:8::55:

ayyyy çok sevindim cnmm.... darısı banaa bende çarşamba günü gidicem ilk kez... bende olumlu şeyler duyarım inşallahh... ilk ayında hamile kalırsın inşallah cnmm...

amınnn amınnn....ve masallahhh sanaa hemde kocaman:))tatlım gozun aydın sımıdı ıcın rahat hayırlısı ıle bekle bebısını...

canim cok sevindim ne guzell iste insallah kavusursun canim tez vakitte bebisinee.

hadi bakalım pembemasal Allah tez zamanda hayırlı haberlerini almak nasip etsin..

inşallah inşallahhh... bu topikte hamile kalıp burdan devam ederiz inşallah :)

inşallah tatlım..bu topikte hamile kalırız hepimiz...

iyiyiz canim seni burda gormek guzel:)sen naasilsin?

bende iyiym canım.. sadece felaket başım ağrıyor.. hiç kendimde değilim.. sersem gibi kafam.. sabah erken kalktım galiba ondan oldu..:(((((((((

ben geldimmm............

nihayet. hoşgeldin:))

amin canım inşallah. Artık senın de guzel haberlerini almak istiyoruz

selam kizlar sonuclarimi aldim allaha cok sukur ki hepsi normal cikti cok mutluyum verdiginiz kur tariflerinden dualardan allah razi olsun simdi bebek olmasi icin doktor ilac verdi allah tez zamanda hepimize hayirli saglikli evlatlar dilerim amin:8::55:

pembe masalcım sonuçlarının temiz çıkmasına bende çok sevindim , ilaç verdi demişsin ne ilacı o ismi nedir söyleyebilirmisin?

hadi bakalım pembemasal Allah tez zamanda hayırlı haberlerini almak nasip etsin..

inşallah tatlım..bu topikte hamile kalırız hepimiz...

bende iyiym canım.. sadece felaket başım ağrıyor.. hiç kendimde değilim.. sersem gibi kafam.. sabah erken kalktım galiba ondan oldu..:(((((((((

gecmis olsun canimm pc de cok oturuncada oluyor canim bir ilac falan aldin mi

cok guzel dusuncelere sahıpsın...canımın ıcı dusuncelerınde ınan benı cok duygulandırdı gercekten sukur etmek lazım dedıgın gıbı ondan gelen herseye razıyız....canım benım ya...tulınımmm senı cok sevıyorum bı tanem:)
bende seni seviyorum bayan paniğimmmm
canim cok guzel yazmissin dedigin gibi allah oncelikle kendi cocuklarimizi dogurup buyutmeyi nasip etsin bu duyguyu bizede yasatir insallah

amin canım ....

cok tesekkurler canlarim hemen gelip yaziyim dedim Allah hepimize hayilri sonuclar versin saglikli hayirli evlatlar Amin tez zamanda hayirli haberlerimizi yazariz Amin

nihayet. hoşgeldin:))

amin canım inşallah. Artık senın de guzel haberlerini almak istiyoruz

hoşbulduk özlemcim.. senin kırmızı ağrılarınmı başladı kuzum..

gecmis olsun canimm pc de cok oturuncada oluyor canim bir ilac falan aldin mi

ilaç almadım canım ya,, pek ilaçlarla aram iyi değil.. yutamıyorum:(( tatlım sabah erken kalktım ondan oldu pek alışık değilim erken kalkmaya:(( ondan sersem gibiyim..

latammm çok güzel bencede tüğlerim diken diken oldu işte kadına verilen en yüce ve kutsal görev....bu yüzdendirki cennet annelerin ayaklarının altındadır , yüce mevlam bu yüce görevi bizlerede nasip eder inşallah.... Bizi birer kadın olarak bu görevle onurlandırır.....ama şunada inanırım ki eğer evlat sahibi olamazsamda buda allahın bir takdiri ve ben onun kulu olarak bunun en hayırlısı olduğunu bildiği için bana anneliği yaşatmamışır der ve bunada şükrederim....her kadın kendi çocuğunu doğurmasada mevlam yaradılışından ötürü o duyguyu içimize vermiştir...eğer o duyguyu içimizde barındırabiliyorsak başkasının doğurduğu çocuğada öz çocuğumuz gibi analık yapabiliriz....rabbim öncelikle hepinize kendi çocuklarımızı doğurmayı ve hayırlısıyla büyuütmeyi nasip etsin....çok uzun oldu ama bu yazının üstüne içimden gelenleri yazdım kızlar, kusura bakmayın..

canım benımmm ne guzel şeler yazmışın. wallahı hislerime tercuman oldun. uzun olmus ama bos olmamış kuzu, cok hoş şeler yazmışın. eline yüreğine sağlıkk. Allah herkese sana da anneliği tattırsın ınsallah bebem

hoşbulduk özlemcim.. senin kırmızı ağrılarınmı başladı kuzum..

ilaç almadım canım ya,, pek ilaçlarla aram iyi değil.. yutamıyorum:(( tatlım sabah erken kalktım ondan oldu pek alışık değilim erken kalkmaya:(( ondan sersem gibiyim..

ay efet gul sennnn birileri kasıklarımı çekiştirio onden diğeri arkadn sankim paylaşamıolar:):)

canım benımmm ne guzel şeler yazmışın. Wallahı hislerime tercuman oldun. Uzun olmus ama bos olmamış kuzu, cok hoş şeler yazmışın. Eline yüreğine sağlıkk. Allah herkese sana da anneliği tattırsın ınsallah bebem

amin kuzummm benim,,, hersey gönlümüzce olsun...

ay efet gul sennnn birileri kasıklarımı çekiştirio onden diğeri arkadn sankim paylaşamıolar:):)

kızım paylaşılmaz olmuşsunn:)))) kuzum aslında hamiş değilsin artık bu kırmızılar gelsin sende önüne bakarsın ne yapman gerekiyorsa dimi ama.. bırak çekiştirsinler önden arkadan inşallah önümüzdeki ay spermlerde yumurtalarını paylaşamaz hepsi birden saldırır:))())

Back