• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ALLAHIM SANA ÇOK ŞÜKÜR.. Kızlar sabah test yaptım net çift çizgi çıktı, hala şoktayım.... nasıl oldu bilmiyorum, en son 12 mart da adet oldum 10 nisan da olmam gerekken olmadım, doktor 15 gün önce ultrasyonla baktığında kist var ondan olmamışsın dedi, adet söktürücü tarlusal içtim 5 gün boyunca sabah akşam. üzerinden 10 gün geçti hala olmayınca test yaptım veeeeeee :49::49::49::49::49::49::49:

ALLAHIM SANA ÇOK ŞÜKÜR.. Kızlar sabah test yaptım net çift çizgi çıktı, hala şoktayım.... nasıl oldu bilmiyorum, en son 12 mart da adet oldum 10 nisan da olmam gerekken olmadım, doktor 15 gün önce ultrasyonla baktığında kist var ondan olmamışsın dedi, adet söktürücü tarlusal içtim 5 gün boyunca sabah akşam. üzerinden 10 gün geçti hala olmayınca test yaptım veeeeeee :49::49::49::49::49::49::49:

tebrik ederim tatlımmmm. sende benim gibi oldun bak adet söktürücü içmene rağmen hamile kaldınnnnn aynı kaderi paylaşıyoruzzzz

tebrik ederim tatlımmmm. sende benim gibi oldun bak adet söktürücü içmene rağmen hamile kaldınnnnn aynı kaderi paylaşıyoruzzzz

çok mutluyum kızlar çok şükür inşallah boşa sevinmiyorumdur ilaç içtim çünkü umarım kötü bişey olmamıştır :(( bugün doktora gidicem inşallah o zaman öğrenirim sizede yazarım..

evet tatlım çok sağol.. bana sen umut verdin yoksa test yapmak falan aklımın ucundan geçmiyordu, o kadar emindim ki hamile olmadığıma inanamıyorum hala........ ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE BU MUTLULUĞU YAŞAT!!!

canım çok sevindim inş dr iyi sonuçlarla gelirsin allahım bızlerede yaşatsın bu mutlulugu sağ salım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: kuçagına almak nasip etsin

ınsALLAH canım da hadı anlat bakalım sen normalde adetın duzensız mıydır kur uyguladın mı kısacası hamıle kalmanın resetsını ıstıyorum senden canım:)

evet tatlım bende hep düzensizlik vardı kendimi bildim bileli hatta bu şubat ayında adet olmadım 6 martta oldum 6 nisanda olmam gerekiyodu olmaddım yine doktora gittim adet söktürücü verdim yine olmadım ve lekelenmem oldu test yaptım çok silik çıktı tatlım. valla cnm kür felan hiç bişey yapmadım ben hayıt tohumuna başladım 2 3 gün onu içtim sıkılp tadıda kötüydü bıraktım ilişkiden sonra kalmadın yattım sırt üstü. ilişkiden sonra hep dua ettim Allaha Allahım inş hamile kalırım diye. öyle yarım saat felanda yatmadım en fazla on dakika yattım. bide çok fazla kafama takmadım cnm en önemliside bu bence kafanıza çok takmayın.

evet tatlım çok sağol.. bana sen umut verdin yoksa test yapmak falan aklımın ucundan geçmiyordu, o kadar emindim ki hamile olmadığıma inanamıyorum hala........ ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE BU MUTLULUĞU YAŞAT!!!

çok sevindim. ben sadece kendimde olanı söyledim tatlım . amin cnm Allahım herkese yasatsın bu mutluluğugözün aydın

çok mutluyum kızlar çok şükür inşallah boşa sevinmiyorumdur ilaç içtim çünkü umarım kötü bişey olmamıştır :(( bugün doktora gidicem inşallah o zaman öğrenirim sizede yazarım..

hiç korkma cnm eğer adet söktürücüyü diyosan düşük riskini azaltıyomuş korma sakın zararı yok yanı o iacın bende kullandim

çook sevindim, sabah sabah ne güzel haberr :) cnm, Allah büyük, ne büyük bi mucize :) hem de net çift çizgi, oh maşallah :) inşallah dr dan da iyi haberler alırssın :)

Bu arada pembemasal ve ErginSena, bence sizlerde de var bişeylerr, yani inşallahh :)hadi bakalım hayırlısıı :)

merhaba kızlar,ben pazartesi kürtaj oldum.bugünde işe geldim.biraz ağrım var ama o kadar olur sanırım.haftaya kontrole gidicem.

çook sevindim, sabah sabah ne güzel haberr :) cnm, Allah büyük, ne büyük bi mucize :) hem de net çift çizgi, oh maşallah :) inşallah dr dan da iyi haberler alırssın :)

Bu arada pembemasal ve ErginSena, bence sizlerde de var bişeylerr, yani inşallahh :)hadi bakalım hayırlısıı :)

evet çok sağol arkadaşım ALLAH sizlere de yaşatsın bu duyguyu en yakın zaman da inşallah :)

ah canım benım cok gecmıs olsunn.ıns rabbım tekrar yasatmasın senın kurtaj olmana hala ınanamıyorum cok uzuluyorum.

sağol dalincim.inşallah bundan sonra herşey güzel olur.hayatta herşeye hazırlıklı olmak gerekiyomuş daha iyi anladım.Bakalım kontrolde hangi testleri istiycek doktor.muhtemelen kanda pıhtılaşma çıkıcak ve eğer hamile kalırsam iğne vurulucam 9 ay boyunca...sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik.

Back