• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ALLAHIM SANA ÇOK ŞÜKÜR.. Kızlar sabah test yaptım net çift çizgi çıktı, hala şoktayım.... nasıl oldu bilmiyorum, en son 12 mart da adet oldum 10 nisan da olmam gerekken olmadım, doktor 15 gün önce ultrasyonla baktığında kist var ondan olmamışsın dedi, adet söktürücü tarlusal içtim 5 gün boyunca sabah akşam. üzerinden 10 gün geçti hala olmayınca test yaptım veeeeeee :49::49::49::49::49::49::49:
canım çok tebrik ederim Alalh tamamına erdirsinn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
merhaba kızlar,ben pazartesi kürtaj oldum.bugünde işe geldim.biraz ağrım var ama o kadar olur sanırım.haftaya kontrole gidicem.
geçmiş olsun canım...
ayy Allahım alemsin neyseki güzel bişiçıktı sınucunda ama ben gene yapamammm:52::52:

canım çok geçmiş olsun yaa görünmez kaza işte tam sınav zamanı kötü olmus ama her işte var bir hayır demişler
sende güzel haberlerle gelirsin inşallah senden hala umutlulyum beklemedim yani:16:

gözünaydın nnn ben sana demiştim arkadaşım ümidini kaybetme diye ne güzel inşallah saglıklı bir hamilelik ve saglıklıca bebeğini alırsın kucagına

canım geçmiş olsun kendini sıcak tut aman ben kürtaj oldugumda sen yarı lohusasın yatman lazım dediler 1 hafta yattım battaniyeler yelekler çoraplar Allah esirgesin bu dönemde kapılan bir iltihap ömür boyu sürermiş dikkat et

merhaba canım günaydın ben mayısa geçtim ama çok pasif ve tablo falan ayarlayan yok :52:

çok teşekkür ederim canım...gelen giden oluyor bende mutfakta bişeyler hazırlıyorum öqleden sonrada kızımın arkadaşalrı geleceklermiş...

kızlar ben sabahleyin reql oldum şuan karnım çok aqrıyor ve ne hikmetse hala mide bulantılarım devam ediyor..doktorumu aradım cuma sabahı gel dedi...hayırlısı bakalım...

kızlar ben sabahleyin reql oldum şuan karnım çok aqrıyor ve ne hikmetse hala mide bulantılarım devam ediyor..doktorumu aradım cuma sabahı gel dedi...hayırlısı bakalım...

olsun canım umutlar mayısa inşallah nisanda benimde çok karnım agrıdı başımda agrıdı hayırlısı bakalım

ALLAHIM SANA ÇOK ŞÜKÜR.. Kızlar sabah test yaptım net çift çizgi çıktı, hala şoktayım.... nasıl oldu bilmiyorum, en son 12 mart da adet oldum 10 nisan da olmam gerekken olmadım, doktor 15 gün önce ultrasyonla baktığında kist var ondan olmamışsın dedi, adet söktürücü tarlusal içtim 5 gün boyunca sabah akşam. üzerinden 10 gün geçti hala olmayınca test yaptım veeeeeee :49::49::49::49::49::49::49:

hele şükür güzel bir haber geldi :) çok sevindim canım hayırlı olsun. tutundu mu tutunuyor işte. Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin.:nazar:

canım bu ay ki gecikmemden sonra bnim de çok fena karın ve bel ağrım oldu bak sizde de olmuş neden oluyor acaba bu ay da takvime göre yumurtlama dönemim geçti ama yumurtlamadım sanırım:) hiç akıntı falan bişey olmadı kasık ağrısı değil ama 2 gündür sağ böbreğim ağrıyor cız cız ediyor arada bu ayda kaldım sanırım neyse RABBİM büyüktür

olsun canım umutlar mayısa inşallah nisanda benimde çok karnım agrıdı başımda agrıdı hayırlısı bakalım

benimde çok ağrım oldu hayır olur inşallah

Selam canlar nasılsınız ben bu sabah kesın adet oldum uzulmuyorum dıyecem ama ne bıleyım canım sıkkın bıraz kocişlede aksam bıraz atıstık onunda etkısı var tabıkı:((neyse guzel haberlere sevındık mayıs topıgınemı gectınız anlamadım öpuyorum ...

Canım kızına cok uzuldum gorulmez kaza işte allah allah nasıl oldu tamda sınav zamanı ınşallah daha kotusu olmaz ..bende bu sabah adet oldum ıkımızde aynıyız 30 nısan olacaktık ya demekkı havalardan 1 gun atladı..mayıs topıgının adı ne nasıl gırılecek bana lınk yollayın

Selam canlar nasılsınız ben bu sabah kesın adet oldum uzulmuyorum dıyecem ama ne bıleyım canım sıkkın bıraz kocişlede aksam bıraz atıstık onunda etkısı var tabıkı:((neyse guzel haberlere sevındık mayıs topıgınemı gectınız anlamadım öpuyorum ...

hayırlısı olsun canım kısmet mayısa olur inşallah
valla ben geçtim mayıs topiğine var ordada bikaç kişi :26:

[sıze=2][sıze=3]arkadaşlar herkes mayıs topiğinde.tüm ekip ordayızzzz[/sıze][/sıze]

çok teşekkür ederim canım :42:

teşekkür ederim canım...üstüne bişey düşmemiş canım yere basarken dikkatsiz basmış sanırım...aniden olmuş....
bebek varmı gerçekten bilmiyorum canım...ama hala reql olmadım... reql aqrısı falanda kalmadı... beni ne bekliyor bilmiyorum ama elimden gelen tek şey beklemek :31:

canım cok gecmıs olsun sende kendne cok dıkkat bu arda...

Kizlaarr haydi mayisa dediniz dediniz ne gelen var ne gidenn nerede ahalii? Neyse benim sorum zaten hamislere, kizlar biraz ozel ama yanlis anlamazsaniz bisey sorcam, ilk bebegim dusuk oldugu icin. Herseyden korkar oldum. 3. Gunum adetim gecti,size dr.lariniz iliskiyi yasakladimi? Yada siz dikkat ediyormusuniuz bilgisi olan varsa donsun lutfen...

Kizlaarr haydi mayisa dediniz dediniz ne gelen var ne gidenn nerede ahalii? Neyse benim sorum zaten hamislere, kizlar biraz ozel ama yanlis anlamazsaniz bisey sorcam, ilk bebegim dusuk oldugu icin. Herseyden korkar oldum. 3. Gunum adetim gecti,size dr.lariniz iliskiyi yasakladimi? Yada siz dikkat ediyormusuniuz bilgisi olan varsa donsun lutfen...

valla ben 2bebegimi hamile kaldıgımda ilişkiyi kendime yasakladım bebişi tam görene kadar ama kese içinde görmeden kaybetmiştik
yani bilmiyorum ama temkinli o nolcak 2 günde olmayıversin :17:

Back