- Konu Sahibi pembemasal
- #6.941
canım çok tebrik ederim Alalh tamamına erdirsinnALLAHIM SANA ÇOK ŞÜKÜR.. Kızlar sabah test yaptım net çift çizgi çıktı, hala şoktayım.... nasıl oldu bilmiyorum, en son 12 mart da adet oldum 10 nisan da olmam gerekken olmadım, doktor 15 gün önce ultrasyonla baktığında kist var ondan olmamışsın dedi, adet söktürücü tarlusal içtim 5 gün boyunca sabah akşam. üzerinden 10 gün geçti hala olmayınca test yaptım veeeeeee
geçmiş olsun canım...merhaba kızlar,ben pazartesi kürtaj oldum.bugünde işe geldim.biraz ağrım var ama o kadar olur sanırım.haftaya kontrole gidicem.
ayy Allahım alemsin neyseki güzel bişiçıktı sınucunda ama ben gene yapamammm
canım çok geçmiş olsun yaa görünmez kaza işte tam sınav zamanı kötü olmus ama her işte var bir hayır demişler
sende güzel haberlerle gelirsin inşallah senden hala umutlulyum beklemedim yani
gözünaydın nnn ben sana demiştim arkadaşım ümidini kaybetme diye ne güzel inşallah saglıklı bir hamilelik ve saglıklıca bebeğini alırsın kucagına
canım geçmiş olsun kendini sıcak tut aman ben kürtaj oldugumda sen yarı lohusasın yatman lazım dediler 1 hafta yattım battaniyeler yelekler çoraplar Allah esirgesin bu dönemde kapılan bir iltihap ömür boyu sürermiş dikkat et
merhaba canım günaydın ben mayısa geçtim ama çok pasif ve tablo falan ayarlayan yok
çok teşekkür ederim canım...gelen giden oluyor bende mutfakta bişeyler hazırlıyorum öqleden sonrada kızımın arkadaşalrı geleceklermiş...