Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

yok be yavrum, adetimi bekliyordum hormon testi yapıcak doktor. benım kırmızılar 10 gun gecikmenin ardından gelecek sanırım bugun yarın. kahve rengi lekesi geldi ziraaa:):)
he anladım canımm hadi hayırlısı...
İyi o zaan ekliyorum listeye 27 nisan diye:)) Doktordan da inşallah güzel haberlerle dönersin tatlım..

amin canım... birde doktora bu süreçte lazer epilsayon yaptırsam bişey olurmu die sormayı düşünüyorum genital bölgeye bakalım ne dicek:26:

he anladım canımm hadi hayırlısı...

amin canım... birde doktora bu süreçte lazer epilsayon yaptırsam bişey olurmu die sormayı düşünüyorum genital bölgeye bakalım ne dicek:26:

Öncesini bilemem ama normalde hamilelik sırasında önermiyorlar, sen sor en doğrusunu öğren bize de söyle:))

Kızlaaarr sizden akıl almam lazım.. şimdi ben polikistik over hastasıyım.. 6 aylık evliyiz hiç korunmadım ve doktora gitmek istiyorum hatta doktorumu buldumda iş yeri binamızın yan binası :) muayeneye 100 tl dediler ve ultrasonda muayene ücreti içindeymiş.. öncelikle sizce fiyatı nasıl..?? bide bugün sattan sonra 22. günüm sizce doktora ne zaman gideyim?? adetin 2. günümü gitsem ? bat tarihim belli değil bu arada...

Öncesini bilemem ama normalde hamilelik sırasında önermiyorlar, sen sor en doğrusunu öğren bize de söyle:))

tamam canım sorucam:) hamilelikte çok faydasını görücez bir an önce yaptırmak lazım :)) kist alındıktan sonra yumurtalıklar hassas die ilk 6 ay yasaktı şimdi sorucam bakalım ne dicek...

Bu arada Meryem Suresini okuyanınız yok galiba:) kimse cevap vermedi :) ben okudum bugun son gündü Rabbim inş. kabul eder mükafatını verir :)

Meeeerhabaaaalaaaarrrr herkeslere....Banu sultan merek ettım seker sen dr musun herkes herseyı sana soruyo allam yaaa:))))Tecrübelerini konusturuyon vallaa harıkasın sen bence admın olPP

AA nie ki kuzum??? yerim o parmagını:))))))))))))
:))))) yeee..:) Ekledim o zaman:) tarihini söylersin sen sonra..

Fiyat konusunda bir bilgim yok ama normal geldi bana.. adetin 2. 3. günleri kan testi için önemli sen önce normal kontrole gideceksen onu beklemene gerek yok, hormon test, yapacaksa sana gidip o tarihlerde kan vermeni söyler zaten doktorun.. Bence gideceksen bekleme git bir an önce..

bat bu hafta sanırımm.. o zaman kan testlerimi vereyim dimi.. ondan sonra doktor yönlendirir zaten... kızlaarr bende doktor sürecine başlıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.... İnşallah emeklerimiz boşa çıkmazz...

Bu arada Meryem Suresini okuyanınız yok galiba:) kimse cevap vermedi :) ben okudum bugun son gündü Rabbim inş. kabul eder mükafatını verir :)
Allah kabul etsin tatlım..

Meeeerhabaaaalaaaarrrr herkeslere....Banu sultan merek ettım seker sen dr musun herkes herseyı sana soruyo allam yaaa:))))Tecrübelerini konusturuyon vallaa harıkasın sen bence admın olPP

Kimse bana tıbbi bir şey sormuyor kuzum, ben bildiğim bir şey varsa cevap veriyorum, bende bilmediklerimi sorup öğreniyorum sayelerinde:)) Hem adı üstünde forum bu, yazıp konuşmak için buradayız,susmaya mı geldik bacımmmm:)))
ama yok ben istemem dersen, okeye dördüncü bulup bir tur atabiliriz:))) değişiklik olur:))))

Şunuda belirteyim içim rahatlasın :)) Meryem Suresinde Secde ayeti var 41 gün okuyacağımız için 41 kere Tilavet Secdesi yapmamız gerekiyor okuyanlar unutmasın bunu :)

Doktorun yönlendirir zaten seni tatlım.. Amiiin inşallah hepimiz hamiş çıkarız nisan ayından

:)))) EVET HARİKA, ama sen bi tek banu yu takip ettin sanırım, burada başka harikalar da var. Doktor degiller ama tecrubeleriyle yardımcı olabiliyorlar. Sen merak ettigin bi seyi burda hıc sormuyomusun, ya da sorulan bır soruya hıc cevap vermıomusun? cok faydalı oluo, bak ben burdakı arkadaslarım sayesınde bır cok seyı ogrendım, meger ne cok eksigim varmıs eceli tahmın bile edemezsşin. burası olmsaydı mal gibin evde hala cocuk yapmayı beklıyordum. eski doktorumda saolsun bana hormon testıymıs, folikasitmis bunları bıle solememisti. burda duydum fikir aldım doktorumu degıstırdım ve uyguluyorum. ay ne cok yazdım be yaaaaaa:):) sancım avr cok ceneme vurdu kaptırdım gidiom bacıı:):)

Aynen özlemim, öyle kös kös biz oturup duracaktık yoksa valla, benim yumurtlama takibi bile hayatta aklıma gelmezdi nerede kaldı folik asit:))

aynen özlemim, öyle kös kös biz oturup duracaktık yoksa valla, benim yumurtlama takibi bile hayatta aklıma gelmezdi nerede kaldı folik asit:))

yani ben araştırmıştım az bacılar ama koskoca yumurtlama döneminde ben adamla 2 bilemedin 3 kere paslaşıyordum olurmu hiç öyle şey meğersem günlerce düzenli girecen ki benim tembel yumurtalar azcık hareketlensin iş görsün , ne saftım ya öle kös kös berklerdim , adet gelmeyecekte gebe kalacam diye...bir heyecan bir heyecan ay bu ay kesin hamileyim derdim birde aynanın karşısında kendimi beğenmiş beğenmiş

Aynen özlemim, öyle kös kös biz oturup duracaktık yoksa valla, benim yumurtlama takibi bile hayatta aklıma gelmezdi nerede kaldı folik asit:))

aynen yemın edıorum bende ole:):) puhahaha bildigim tek sey bacakları dık bekle:):):):) canım doktorlarım benım saolsunnnnnnn:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…