Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kızlar size bişey sorcam bu kasık ağrısı dediğimiz şey tam olarak nerde oluyo bacılar ya:26:

Son düzenleme:

bende hastalanayım banucum hemen doktora gidiyorum. hersey takip edilecek bu aya bomba gibi girecem....senin gibi bende haphazır olaacam kuzu,

İnşallaaaaah kuzumm:) Valla işte ben o yüzdden pc y açmadan giriştim temizliğe, yoksa valla kalıyor bütün işler:)) Hadi sen de git bitir işlerini, sonra rahat rahat geri dön aramıza:)

İnşallaaaaah kuzumm:) Valla işte ben o yüzdden pc y açmadan giriştim temizliğe, yoksa valla kalıyor bütün işler:)) Hadi sen de git bitir işlerini, sonra rahat rahat geri dön aramıza:)

haklısın tatlım opuyorum hepınızı....

ooooo maşallah kızlar herkes burda..
nasılsınız bakalım..
umarım bu sayfa herkese uğurlu gelir...
Hoşgeldin tatlım:) amin inşallah:) Nasılsın?

kızlar size bişey sorcam bu kasık ağrısı dediğimiz şey tam olarak nerde oluyo bacılar ya:26:
E kasıklarda yavrimo:) bacağının bittiği yer kuzu..yumurtalıklarda orada ya, işte orası:)

bende hastalanayım banucum hemen doktora gidiyorum. hersey takip edilecek bu aya bomba gibi girecem....senin gibi bende haphazır olaacam kuzu,

İnşallah gerek kalmaz tülinim, ama olursa da evet harikaaaa plan:) sonra ele ele hazır ve nazır nisana muhteşem bir giriş yaparız:))) Mayısa da hamiş çıkarız:))

banuuuuuuu :)

yavru kuş hani yumurta çatlarken çok büyük bi ağrı oluyo ya hani..kasık ağrısı derken ordanmı bahsediyonuz kuzu:26:

gerek kalacakmı kalmayacakmı bilemem ama ben gerek varmış gibi hareket edeyim sonrası allah kerim

takmamak elde değil her an aklımda gün sayıyorum adeta

banuuuuuuu :)

yavru kuş hani yumurta çatlarken çok büyük bi ağrı oluyo ya hani..kasık ağrısı derken ordanmı bahsediyonuz kuzu:26:

:))

Evet tatlım, bi de hamişlikde de orada böyle batmalar çekilmeler oluyormuş.. gerçi benim adet dönemimde de benzer ağrılar oluyor orada.. Henüz hamiş kalmadığım için aradakş farkı henüz saptayamadım ama evet o dediğin yer tatlım:)

arkadaslar bende kacar temizlik yapayim azz oglen olmus yavv:))banucum ne guzel bak akilli kadin vesselam temizligi bitirmis guzel guzel oturuyor simdik:))hadik bakam gorusuruzzz

slm kızlar bende romatizma var bu aralarda hava yağmurlu mağlum benim bacaklarım çok ağrıyo napıcam bilmiyorum(

haydinn hanimlar kanimi verdim soucunu bekliyorum doktorma da oturucem umarim iyi sonuclar alirim da su hormonlarim normalesmistir ne olur dua edin benim icin :26:

slm kızlar bende romatizma var bu aralarda hava yağmurlu mağlum benim bacaklarım çok ağrıyo napıcam bilmiyorum(

ayy tatlım bendede mi romatizma var acaba sanırım bu ay başladıı çok ağrıyor bacaklarım...sanada geçmiş oslun bu arada çok zor birsey

banucum iyiyim ne olsun dün ünüversite sınavına girdim 29 dada memurluk sınavına girecem bizim sıpanın annesi sınavdan sınava koşuyo vallaha hahahahahaha:
sende iyisin değilmi konuşamadık bayağıdır..
hadi bakalım tülinimve sen bomba gibi girmişsiniz zaten kimtutar sizi..

takmamak elde değil her an aklımda gün sayıyorum adeta

sitres yapmamak mümkün değil kızlar..
hamile kalıncada acaba kalbi atıyomu ordamı diye sitres olacaksınız yani 9 ay bize rahat yok tabi bunn öncesi ve sonrasıda var kesinlikle..

insallah yaniliyorsundur arkadasim bende ayni dertteyim yaaa bu ay olurmu diyorum ama gogus ve bel agrim daha yumurtlama olmadan basladi(insallah olmayiz hayatim yaa dolmustur gobislerimiz

yasmim inş sende bende yanılıyoruzdur şuan bana günler geçmiyor sanki okadar odaklanmışım 13 nisana

haydinn hanimlar kanimi verdim soucunu bekliyorum doktorma da oturucem umarim iyi sonuclar alirim da su hormonlarim normalesmistir ne olur dua edin benim icin :26:
İnşallah çok iyi haberler alırsın tatlım, stres yapma hiç, ben iyi olacağına inanıyorum ve dua ediyorum senin için.. Sabah hatta temizlik yaparken aklıma geldin, içimden inşallah nisan ayında hamiş kalsın pembemasal diye söylene söylene yaptım temizliğimi valla:)))

İyiyim tatlımmm:) Nisan topiğinde yeni umutlarla devam ediyoruz işte:)

Ay hadi bakalım sınav kuşu olmuşsun desene:) İnşallah en yüksek puanları alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…