- 13 Aralık 2011
- 1.332
- 231
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
Canım benim kıyamam, fazla zorlama kenini temizlik yaparken sonra da dinlen hemen, inşallah da bebişin yaptığı ağrılardı bunlar..:)
Ben iyim kuzu, ben de sabahtan temizliğimi yaptım bitirdim, adetim de bitti, sahalara dönmeye hazırım:)))))
:))))ha gayreetttt adet de ıns tatlım bu ay bırseylerde basrılı oluruz allahım gonlumuze gore verır...masallah senın ısler bıtmıs ben daha baslamdım bıle hıc de ıcımden gelıyor da yapmak hafta sonuda bıuradan ayrı kalıyoruz ya ozluyorum burayı:))
İnşallaaaaah kuzumm:) Valla işte ben o yüzdden pc y açmadan giriştim temizliğe, yoksa valla kalıyor bütün işler:)) Hadi sen de git bitir işlerini, sonra rahat rahat geri dön aramıza:)
Hoşgeldin tatlım:) amin inşallah:) Nasılsın?ooooo maşallah kızlar herkes burda..
nasılsınız bakalım..
umarım bu sayfa herkese uğurlu gelir...
E kasıklarda yavrimo:) bacağının bittiği yer kuzu..yumurtalıklarda orada ya, işte orası:)kızlar size bişey sorcam bu kasık ağrısı dediğimiz şey tam olarak nerde oluyo bacılar ya:26:
bende hastalanayım banucum hemen doktora gidiyorum. hersey takip edilecek bu aya bomba gibi girecem....senin gibi bende haphazır olaacam kuzu,
Hoşgeldin tatlım:) amin inşallah:) Nasılsın?
E kasıklarda yavrimo:) bacağının bittiği yer kuzu..yumurtalıklarda orada ya, işte orası:)
İnşallah gerek kalmaz tülinim, ama olursa da evet harikaaaa plan:) sonra ele ele hazır ve nazır nisana muhteşem bir giriş yaparız:))) Mayısa da hamiş çıkarız:))
E kasıklarda yavrimo:) bacağının bittiği yer kuzu..yumurtalıklarda orada ya, işte orası:)
İnşallah gerek kalmaz tülinim, ama olursa da evet harikaaaa plan:) sonra ele ele hazır ve nazır nisana muhteşem bir giriş yaparız:))) Mayısa da hamiş çıkarız:))
hormanlar hemen etkileniyormuş...bizler stres yapınca hamile kalma şansımızda stresten dolayı hormanları etkileyip azalıyormuş...ne yani hem bebek isticeksin elinden ne geliyorsa yapıcaksın hemde kafaya takmıcaksın...nasıl olucaksaa...
banuuuuuuu :)
yavru kuş hani yumurta çatlarken çok büyük bi ağrı oluyo ya hani..kasık ağrısı derken ordanmı bahsediyonuz kuzu:26:
Umarim butun bebeis hasreti ceknelerin Rabbim yuzlerini guldurur
slm kızlar bende romatizma var bu aralarda hava yağmurlu mağlum benim bacaklarım çok ağrıyo napıcam bilmiyorum(
takmamak elde değil her an aklımda gün sayıyorum adeta
insallah yaniliyorsundur arkadasim bende ayni dertteyim yaaa bu ay olurmu diyorum ama gogus ve bel agrim daha yumurtlama olmadan basladi(insallah olmayiz hayatim yaa dolmustur gobislerimiz
ayy tatlım bendede mi romatizma var acaba sanırım bu ay başladıı çok ağrıyor bacaklarım...sanada geçmiş oslun bu arada çok zor birsey
haydinn hanimlar kanimi verdim soucunu bekliyorum doktorma da oturucem umarim iyi sonuclar alirim da su hormonlarim normalesmistir ne olur dua edin benim icin :26:
İnşallah çok iyi haberler alırsın tatlım, stres yapma hiç, ben iyi olacağına inanıyorum ve dua ediyorum senin için.. Sabah hatta temizlik yaparken aklıma geldin, içimden inşallah nisan ayında hamiş kalsın pembemasal diye söylene söylene yaptım temizliğimi valla:)))haydinn hanimlar kanimi verdim soucunu bekliyorum doktorma da oturucem umarim iyi sonuclar alirim da su hormonlarim normalesmistir ne olur dua edin benim icin :26:
İyiyim tatlımmm:) Nisan topiğinde yeni umutlarla devam ediyoruz işte:)banucum iyiyim ne olsun dün ünüversite sınavına girdim 29 dada memurluk sınavına girecem bizim sıpanın annesi sınavdan sınava koşuyo vallaha hahahahahaha:
sende iyisin değilmi konuşamadık bayağıdır..
hadi bakalım tülinimve sen bomba gibi girmişsiniz zaten kimtutar sizi..
sitres yapmamak mümkün değil kızlar..
hamile kalıncada acaba kalbi atıyomu ordamı diye sitres olacaksınız yani 9 ay bize rahat yok tabi bunn öncesi ve sonrasıda var kesinlikle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?