Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

amın canım kotu ıhtımalı yok bu ısın oyle dusun hayırlı haberlerle donecegıne ınanıyorum dedgın gıbı hepımızın allah yardımcısı olsun .....yok tatlım bende batma falan yok sadce ıyı kasgım ve sag basenım agrıyor baska hıc bır belırtım yok neyse umutsuzluga kapılmayayıım haftaya hersey bellı olur:)

tatlım benim bi arkadaşım düşük yaptıktan bi sene sona hamile kaldı.şimdi kızı nerdeyse bi yaşına giricek.umudunu kaybetme lütfen.Allah ım ne eylerse güzel eyler.öyle dua edelim.

evet canim insallah bende tum dualarimla ve buyuk bir sabirla bekliyorum bakalim saglikli hayirli olsun baska bisi istemem.

gittim canim gitmezmiyim birsey yok dediler hormanlar hersey iyi dediler bir rahim filmi caktirmedim ben.ama ben bundan 1sene once dusuk yaptim canim 7.haftadaydi malesef bebegim terk etti beni.o gun bu gundur bekliorum ama ne gelen var ne giden

okuyunca sanki beni anlatmışsın gibi geldi bende 1 sene önce düşük yaptım 6,7 haftalık ve hala gelen giden yok çok üzücü bir durum gerçekten.artık bu ay aşılama yaptıraz allah herkesin yardımcısı olsun.

amin canim bende bu ay yine olmazsa onumuzdeki ay da bekleyecem o da olmazsa artik gidecem yine doktoraama insallh boyle birse gerek kalmaz

haklisin tabiki de hayatim ama eger oyle gebelik olusmussa zaten oyle gezip tozmak yapmaz birsey hemde ilk gunden.canim sen yine tedbirli davran istersen bakarsin bebis vardi uzat ayaklarini yat biraz tabi calismiyorsan:)

yok tatlım malesef bır yıldır calısamıyorum ev hatunu oldum:)bılmem tatlım herseye yoruyorum dollenme hadı olsun dıyorum bu kadar agrı yaparmı agrıda yanı adetıne yakın bır agrı olur ya oyle agrı herseye yoryorum walla:)neyse az kaldı ne umutluyum ne umutsuzum bu haftayı takılmadan gececegım ıns tabeee:))

Tünaydın Nisan ayının dünya tatlısı kızları....

Nisan Listemiz; İnşallah Mart ayına dudak uçuklatır 28 hamiş çıkan martı misli misli katlar nisan ayı:)

Bu arada, nisana kalan herkesin bat tarihleini bilmiyorum, listede adınız yoksa üzülmeyin darılmayın kırılmayın, söyleyin bana hemen eklerim..

Bol Şans herkeseeeeeeeeeee..

angel575
hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
Elossa
eceli54
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09
superisi_21
azrammm544

ozer : 1 Nisan
sevilco : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dilekkk88 : 1 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
mukut31 : 3 Nisan
tulins : 4 Nisan
berceste : 5 Nisan
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
seastire : 6 Nisan
tuze : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan İnşallah hamiş..:)
yasamım : 7 Nisan
lata : 8 Nisan
elabebEk : 8 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan
ferem : 11 Nisan
edaerdugan : 12 Nisan
canom : 13 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
vitamin87 : 14 Nisan
siyahkugu : 15 Nisan
belus : 16 Nisan
gül-sen : 18 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
hayatcokzor : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
ebru_1907 : 30 Nisan

Kuzummmm, sen niye stres oldun öyle bakayım? Rahat olacaktık hani? Bi bıraktık seni oooo hemen karamsarlığa yelken açmışsın:)) Lütfen yani:))))

bayan panikim benim sakin olll,,, dinlen sende bol bol işinide dinlene dinlene yap bak bugün benim 29. günüm , adet döngüm 28 ama bende panik yok bekliyorummmm adetimin gelmesini ısrarla...

:))canım haftanın ılk gunu nerden dınlencem kalkıp temızlık yapcam kac gundur agrılarım var ayakta duramıyorum dıye ev batmıs durumda bırazdan kalıp yapcam da ee tulınım saglıklı rahat olayımda bebıs olsun yada adet kanamam olsun gercekten canım acıyor bu hafta sonu bırseycık yapamdık en basta saglıkk sonra rabbım dılemıssse bebegım olur hayırslsını nasıp etsın rabbım hepımız ıcın...........

biliyorsun hemen hemen herkeste farkli belirtiler oluyor canim.ayni bende senin gibiyim.cumartesi gunum benimde.dusunmuyorum diyorum aman ne olursa olur diyorum ama bir bakiyorum tv izlerken is yaparken.arkadslarla oturukn gezerken hatta kitap okurken bile de kendimi dinliyorum....her an her yerde bir farklilik mi var diye dusunuyorum allah yardimcimiz olsun:))

çok stres yaptım galiba...reql olmam lazımdı hala tık yok..belirtide yok...martın 5.de reql olmuştum...bugün tam 28. gün.... önümüzdeki ayda gelmesin diye bekelrim hemen gelir..ne sinir yaaa..........

Kuzummmm, sen niye stres oldun öyle bakayım? Rahat olacaktık hani? Bi bıraktık seni oooo hemen karamsarlığa yelken açmışsın:)) Lütfen yani:))))

canım acıyor banusumm o yzuden yazdım karamasar falan degılım artıkın hayırlısını ıstıyorummm her ay farklı farklı seylerle kasrılasyorum alısmıs olmam lazımdıda bu kasık agrısı bazı seylere engel oldu hafta sonu dahı bırsey yapadık sıkıldım kocısde sıktım o kasık agrısı bılmıyor ama ayagım bosluga gıttı dedım bu yuzden agrıyordur dedım:)yok yok karamasar degılım herseye acıgız rabbım gonlumuze gore hayırlısını versın.....sen nasılsın bıttımı adetın....

merhaba cnm seninle aynı durumu yaşamışız ben 9. haftaya kadar bekledim ama malesef kalp atışları başlamadı ve bende kürtaj olmak zorunda kaldın(((

Canım benim kıyamam, fazla zorlama kendini temizlik yaparken sonra da dinlen hemen, inşallah da bebişin yaptığı ağrılardır bunlar..:)
Ben iyim kuzu, ben de sabahtan temizliğimi yaptım bitirdim, adetim de bitti, sahalara dönmeye hazırım:)))))

Son düzenleme:

evet evet oyle takılmamak lazım hersey olacagına varıyor cunku bır kac ay yanı benım 4.ayım olacak 4 ay ıcınde hemen hemen herseyı yasadım hamıs belırtılerın hepsı oldu ama kıııı adet oldum herseferınde hayırlısı olsun..bahar geldı ya bıraz rahatladım gıbı geldı ama o aklımda bır kenarda kurcalayıp duruyor benı aynen senınde soyledgın gıbı:)

çok stres yaptım galiba...reql olmam lazımdı hala tık yok..belirtide yok...martın 5.de reql olmuştum...bugün tam 28. gün.... önümüzdeki ayda gelmesin diye bekelrim hemen gelir..ne sinir yaaa..........

evet sürekli düşününce sitres yapınca oluyo öyle nerden biliyosa gıcık

:))))ha gayreetttt adet de ıns tatlım bu ay bırseylerde basrılı oluruz allahım gonlumuze gore verır...masallah senın ısler bıtmıs ben daha baslamdım bıle hıc de ıcımden gelıyor da yapmak hafta sonuda bıuradan ayrı kalıyoruz ya ozluyorum burayı:))

evet sürekli düşününce sitres yapınca oluyo öyle nerden biliyosa gıcık

hormanlar hemen etkileniyormuş...bizler stres yapınca hamile kalma şansımızda stresten dolayı hormanları etkileyip azalıyormuş...ne yani hem bebek isticeksin elinden ne geliyorsa yapıcaksın hemde kafaya takmıcaksın...nasıl olucaksaa...

ooooo maşallah kızlar herkes burda..
nasılsınız bakalım..
umarım bu sayfa herkese uğurlu gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…