- Konu Sahibi pembemasal
-
latacım,batmalarım halada oluyo.yumurtlama öncesinden başladı ve hala devam ediyo.öyle batıyoki sol tarafıma doğru yatamıyorum.dün sabah bi sancı girdiki sol kasığıma resmen nefesimi kesti.sonrasında hafif bi lekelenme oldu.korktum tabi.ama sonrasında şükür devam etmedi.bakalım bugün doktor ne diycek.gerçekten hamilemiyim yoksa dış gebelik falanmı geçiriyorum.Allah ım yardımcımız olsun inşallah.
tatlım benim bi arkadaşım düşük yaptıktan bi sene sona hamile kaldı.şimdi kızı nerdeyse bi yaşına giricek.umudunu kaybetme lütfen.Allah ım ne eylerse güzel eyler.öyle dua edelim.
gittim canim gitmezmiyim birsey yok dediler hormanlar hersey iyi dediler bir rahim filmi caktirmedim ben.ama ben bundan 1sene once dusuk yaptim canim 7.haftadaydi malesef bebegim terk etti beni.o gun bu gundur bekliorum ama ne gelen var ne giden
okuyunca sanki beni anlatmışsın gibi geldi bende 1 sene önce düşük yaptım 6,7 haftalık ve hala gelen giden yok çok üzücü bir durum gerçekten.artık bu ay aşılama yaptıraz allah herkesin yardımcısı olsun.
haklisin tabiki de hayatim ama eger oyle gebelik olusmussa zaten oyle gezip tozmak yapmaz birsey hemde ilk gunden.canim sen yine tedbirli davran istersen bakarsin bebis vardi uzat ayaklarini yat biraz tabi calismiyorsan:)
yok tatlım malesef bır yıldır calısamıyorum ev hatunu oldum:)bılmem tatlım herseye yoruyorum dollenme hadı olsun dıyorum bu kadar agrı yaparmı agrıda yanı adetıne yakın bır agrı olur ya oyle agrı herseye yoryorum walla:)neyse az kaldı ne umutluyum ne umutsuzum bu haftayı takılmadan gececegım ıns tabeee:))
bayan panikim benim sakin olll,,, dinlen sende bol bol işinide dinlene dinlene yap bak bugün benim 29. günüm , adet döngüm 28 ama bende panik yok bekliyorummmm adetimin gelmesini ısrarla...
Ben hamileyiiiiim!!!
yok tatlım malesef bır yıldır calısamıyorum ev hatunu oldum:)bılmem tatlım herseye yoruyorum dollenme hadı olsun dıyorum bu kadar agrı yaparmı agrıda yanı adetıne yakın bır agrı olur ya oyle agrı herseye yoryorum walla:)neyse az kaldı ne umutluyum ne umutsuzum bu haftayı takılmadan gececegım ıns tabeee:))
Kuzummmm, sen niye stres oldun öyle bakayım? Rahat olacaktık hani? Bi bıraktık seni oooo hemen karamsarlığa yelken açmışsın:)) Lütfen yani:))))
amin canim bende bu ay yine olmazsa onumuzdeki ay da bekleyecem o da olmazsa artik gidecem yine doktoraama insallh boyle birse gerek kalmaz
Hayırlı olsun canım inşallah en tehlıkelı dönemı atlatırsın 7.haftaya kadar cok dıkkatlı ol kalp atıslarını duyana kadar..bende kendımı sende yasadım aynı oyleydım uyudum uyandım cıft cızgıye baktım hayal degıldı dımı dıye ama o gunkı hayatımın en kotu gunuydu kalp atıslarını alamadıgımdan dolayı kurtaj olmak zorunda kaldım RABBİM kımseye yasatmasın sen cok dıkkat et kucagına almak nasıb olur ınsallah moralını bozmak ıstemem ama hayatın bır gercegıde bu keske banada anlatsalardı daha bılınclı olsaydım dıyorum ammmmaaaa bu dunyada rızkı varsa dogacak yoksa ne yapsan nafıle((
canım acıyor banusumm o yzuden yazdım karamasar falan degılım artıkın hayırlısını ıstıyorummm her ay farklı farklı seylerle kasrılasyorum alısmıs olmam lazımdıda bu kasık agrısı bazı seylere engel oldu hafta sonu dahı bırsey yapadık sıkıldım kocısde sıktım o kasık agrısı bılmıyor ama ayagım bosluga gıttı dedım bu yuzden agrıyordur dedım:)yok yok karamasar degılım herseye acıgız rabbım gonlumuze gore hayırlısını versın.....sen nasılsın bıttımı adetın....
biliyorsun hemen hemen herkeste farkli belirtiler oluyor canim.ayni bende senin gibiyim.cumartesi gunum benimde.dusunmuyorum diyorum aman ne olursa olur diyorum ama bir bakiyorum tv izlerken is yaparken.arkadslarla oturukn gezerken hatta kitap okurken bile de kendimi dinliyorum....her an her yerde bir farklilik mi var diye dusunuyorum allah yardimcimiz olsun:))
çok stres yaptım galiba...reql olmam lazımdı hala tık yok..belirtide yok...martın 5.de reql olmuştum...bugün tam 28. gün.... önümüzdeki ayda gelmesin diye bekelrim hemen gelir..ne sinir yaaa..........
Canım benim kıyamam, fazla zorlama kendini temizlik yaparken sonra da dinlen hemen, inşallah da bebişin yaptığı ağrılardır bunlar..:)
Ben iyim kuzu, ben de sabahtan temizliğimi yaptım bitirdim, adetim de bitti, sahalara dönmeye hazırım:)))))
evet sürekli düşününce sitres yapınca oluyo öyle nerden biliyosa gıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?