• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

bayanlar 13 nisanda regli olacam ama şuan göyüslerimde şişme ve ağrı var belimdede aynı şekilde agrı var büyük bi ihtimalle bu ayı es gececem gibi inş ben yanılırım

herkese gunaydin nisan topigimiz hepimize sans getirsin insallahh

bayanlar 13 nisanda regli olacam ama şuan göyüslerimde şişme ve ağrı var belimdede aynı şekilde agrı var büyük bi ihtimalle bu ayı es gececem gibi inş ben yanılırım

insallah yaniliyorsundur arkadasim bende ayni dertteyim yaaa bu ay olurmu diyorum ama gogus ve bel agrim daha yumurtlama olmadan basladi:((insallah olmayiz hayatim yaa dolmustur gobislerimiz

canom kaldın mı yoksa,regline daha var çünkü,bu sızıları bebiş yapıyor olabilir mi?

hepinize günaydın ffıstıklar güzel bir ay ,güzel bir hafta diliyorum herkese, umarım mart ayı gibi nisan ayıda bereketli geçer ve herkes sıpalarına kavuşur...

canım hamilelik belirtilerinde göqüs ve bel aqrısıda yer alır..benim hep belim ve kasıkalrım aqrırdı ve gögüslerimde hassasiyet olurdu....bazen reql önceside bu şikayetler olabiliyor ama bu şekilde kendini ümitsizliqe düşürme...inşallah en kısa zamanda hamiş kalırız..bende reql olamadım sprali çıkartırmam için reql olmam lazım hala gelmedi :50:

benimde bugün 22. günüm adet düzensizliğimden dolayı batımı bilemiyorum... inşallah bu ay rabbim yüzümü güldürür.. en olmadı artık doktora gidicemm napim.. :)

canım hamilelik belirtilerinde göqüs ve bel aqrısıda yer alır..benim hep belim ve kasıkalrım aqrırdı ve gögüslerimde hassasiyet olurdu....bazen reql önceside bu şikayetler olabiliyor ama bu şekilde kendini ümitsizliqe düşürme...inşallah en kısa zamanda hamiş kalırız..bende reql olamadım sprali çıkartırmam için reql olmam lazım hala gelmedi :50:

yani gelsin diye bekleriz gelmez gelsin diye bekleriz gelir ne sinir bozucu yaaa:))sende baslarsin insallah en kisa zamanda calismalaraa:)

benimde bugün 22. günüm adet düzensizliğimden dolayı batımı bilemiyorum... inşallah bu ay rabbim yüzümü güldürür.. en olmadı artık doktora gidicemm napim.. :)

canim insallah kalmissindir hamis yaa benim de 25.gunum bakalim bekliyoruz ama belim ve goguslerim agriyor sinir oluyorum adet olacam diyee bende her adet doneminde agrir daa:(

Son düzenleme:
yani gelsin diye bekleriz gelmez gelsin diye bekleriz gelir ne sinir bozucu yaaa:))sende baslarsin insallah en kisa zamanda calismalaraa:)

gerçekten çok sinir bozucu... bnmde gögöslerim hassasiyetleşti dokunamıyorum...biran önce olsamda şu spralden kurtulsam

dün bebiş maqazasını gezdim..herşeye hayran hayran baktım..Allahım hepimize hemencecik saqlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin...çok özendim...

Son düzenleme:
gerçekten çok sinir bozucu... bnmde gögöslerim hassasiyetleşti dokunamıyorum...biran önce olsamda çu spralden kurtulsam

dün bebiş maqazasını gezdim..herşeye hayran hayran baktım..Allahım hepimize hemencecik saqlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin...çok özendim...

amin canim AMINNN...

canim insallah kalmissindir hamis yaa benim de 25.gunum bakalim bekliyoruz ama belim ve goguslerim agriyor sinir oluyorum adet olacam diyee bende her adet doneminde agrir daa:(

inşallah hamişizdir canım :) benimde ağrım çok oluyo hele geçen ay mahvoldum.. pko var bende.. geçen ay çok sancılı ve yoğun geçti büyük ihtimalle kistlerimi attım diye düşünüyorum.. bu ay soğan kürünüde yaptım.. bir ihtimall işte :) 3 gün önce uzun süreli kasık ağrısı yaşadım arada midemdde ekşime felan oldu kesin hamileyim dedim kendi kendime hatta daha 18. günde test bile yaptım tabiiki negatif çıktı :) baya girdim yani o psikolojiye ama şuanda hiçbirşey yok.. hayaller yine suya düştü sanırsam :) bakalım bu hafta bekliyorum kırmızılar gelmezse haftasonu kan tahliline giderim sanırım... senin bat ne zaman?

kızlar herkeze slmmm yenı topıgımızde devam edıyoruz demkkı hemen hemen herkez burda hayırlı mujdelı bır ay gecırırız ıns mart ayı gıbı bereketlı olurr ıns.....

Son düzenleme:
tünaydın kıslarrrrr.bugün benim için lütfen dua edin.öğleden snra doktor kontrolüm var.bakalım kese görünecekmi.:26:

inşallah hamişizdir canım :) benimde ağrım çok oluyo hele geçen ay mahvoldum.. pko var bende.. geçen ay çok sancılı ve yoğun geçti büyük ihtimalle kistlerimi attım diye düşünüyorum.. bu ay soğan kürünüde yaptım.. bir ihtimall işte :) 3 gün önce uzun süreli kasık ağrısı yaşadım arada midemdde ekşime felan oldu kesin hamileyim dedim kendi kendime hatta daha 18. günde test bile yaptım tabiiki negatif çıktı :) baya girdim yani o psikolojiye ama şuanda hiçbirşey yok.. hayaller yine suya düştü sanırsam :) bakalım bu hafta bekliyorum kırmızılar gelmezse haftasonu kan tahliline giderim sanırım... senin bat ne zaman?[/QUOTE

canim ayni bende yaptim sogan kurunu bende diyorum bir umut benim bat 7si.ama moral bozmak yok gelirse kirmizilar onlara inat onumuzdeki ay son gaz calismalara devam allah hayirlisini nasip etsin herseyden oncee

Back